kdyz si zlomis nohu na Silvestra, taky ji mas na Novy rok zdravou?Artis wrote:když mám zraneného hráèe, tak se taky pøenáší do nove ligy a nebo v té nocé lize ja zase zdravej???

Moderator: Czech Moderators
kdyz si zlomis nohu na Silvestra, taky ji mas na Novy rok zdravou?Artis wrote:když mám zraneného hráèe, tak se taky pøenáší do nove ligy a nebo v té nocé lize ja zase zdravej???
tak jasne že ne al edohadovali jsme se skámošem tak jsem se tu zeptalelrik wrote:kdyz si zlomis nohu na Silvestra, taky ji mas na Novy rok zdravou?Artis wrote:když mám zraneného hráèe, tak se taky pøenáší do nove ligy a nebo v té nocé lize ja zase zdravej???
Tak záleží na velikosti stadionu a na náladì fanouškù. Koukal jsem se na tvùj tým a pøi 9624 fanoušcích a stadionu o kapacitì 6000 míst bude cena vstupenek vyšší než 13E, odhadem ti neøeknu kolik, na to bych ti doporuèil stáhnout SPMTArtis wrote:jakej ja nejlepší cena vstupenek na ligu v G když mám kolem 9000 fanoušku
No to jsem se chtìl taky zeptat - poèítá SPMT pøi výpoètu pøedpokládaného poètu diváku v závislosti na divizi?krup72 wrote:Doplnil bych, že záleží i na postavení soupeøe v tabulce. Pøesnì opravdu øekne SPMT. Zajímal by mì ale vzorec, podle nìhož to poèítá.
Tipnul bych si, že je to zpùsobeným tím, že jsi tahal data bìhem simulace, èas tomu napovídá.jirka93 wrote:u SPMT mì to píše chyba 204 (Busy, žadna data k dispozici), nevíte co s tím, prosím o pomoc
ten program mám ale nemohl jsem to tam najit a spoèítat nebo neco tak jsem se obrátil na forumSlanec wrote:Tak záleží na velikosti stadionu a na náladì fanouškù. Koukal jsem se na tvùj tým a pøi 9624 fanoušcích a stadionu o kapacitì 6000 míst bude cena vstupenek vyšší než 13E, odhadem ti neøeknu kolik, na to bych ti doporuèil stáhnout SPMTArtis wrote:jakej ja nejlepší cena vstupenek na ligu v G když mám kolem 9000 fanoušku