Pokud máš SPFA, tak se mrkni 16. a 17.tomkycz wrote:zkoušel sem se mrknout na zmìnu názvu týmu ale nikde sem to nenašel, je tam jen zmìna názvu stadionu nebo manažera....
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
- 
				Tiger Baros
- Member of the Soccer Project Association
- 
				Tiger Baros
- 
				future? lsd is future!
neni to 5%???Tiger Baros wrote:já myslel, že to je:
stadion - 50k
manažer - 150k
tým - 250k + 3% fans

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
NEVÍ nìkdo proè mì je tým Babelky tak povìdomej? koukal jsem do historie a už pìknou chvíli to hraje a na slušný urovni..párkrat se ukazal v aèku tedka pøekopava kompletnì tým nevim odkud mi je tak povedomej
ale zaujalo mì že se snaží koupit hráèe o kterého jsem usiloval ja pøesto že jsem ho chtìl ulovit za relativne malou cenu na pøímej pøestup...jen to zkusit protože ten hráè má houby skrytou tak babelky po nìm jdou.pøekvapuje mì že takovyho hraèe tak zkušenej tym chce nìco na tom kurna musí bejt

ale zaujalo mì že se snaží koupit hráèe o kterého jsem usiloval ja pøesto že jsem ho chtìl ulovit za relativne malou cenu na pøímej pøestup...jen to zkusit protože ten hráè má houby skrytou tak babelky po nìm jdou.pøekvapuje mì že takovyho hraèe tak zkušenej tym chce nìco na tom kurna musí bejt
Chlapi nevíte jak to pøesnì je? Potøeboval bych to vìdìt jestli se mi to vyplatí...Tiger Baros wrote:tak sem to myslel, ale asi sem to špatnì napsalhappyna17 wrote:když se pøejmenuje tým tak ti fanoušci ubydou neeTiger Baros wrote:já myslel, že to je:
stadion - 50k
manažer - 150k
tým - 250k + 3% fans

- 
				1.FC HERRY
- 
				Tiger Baros
- 
				future? lsd is future!
ja s tim zkusenosti mam ale zas mam blbou pamet noo...Tiger Baros wrote:já nvm pøesnì, já s tim zkušenosti nemámfuture? lsd is future! wrote:neni to 5%???Tiger Baros wrote:já myslel, že to je:
stadion - 50k
manažer - 150k
tým - 250k + 3% fans
 ale neco mi rika ze 5
  ale neco mi rika ze 5
Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144