a ten nìkdo budeš tyFallen.Cze wrote:Asi by ho mìl nìkdo upozornit, že tady se hraje v € a ne v LEU
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Nevim jestli to je zajímavost, jestli se to tu už neøešilo nebo jestli jsem tak nevšímavej, ale vødycky po každým zápase byl v levým sloupci dole výsledek a v závorce jak to dopadlo ANGLICKÝM zaèáteèním písmenem a teïka jsem 0:2 prohrál a mám tam (P) je to novinka nebo jsem si jen toho nevšim døív??
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Je to dneska nahozený... Taky mì zarazilo, když sem uvidìl R...Slanec wrote:Nevim jestli to je zajímavost, jestli se to tu už neøešilo nebo jestli jsem tak nevšímavej, ale vødycky po každým zápase byl v levým sloupci dole výsledek a v závorce jak to dopadlo ANGLICKÝM zaèáteèním písmenem a teïka jsem 0:2 prohrál a mám tam (P) je to novinka nebo jsem si jen toho nevšim døív??
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
-
-
- Team President
-
nejlepsi jeTiger Baros wrote:normální ligová tabulka..... s tìma èeskejma zkratkama.... :-!Woko wrote:Která tabulka???Tiger Baros wrote:Ale ta tabulka vypadá fakt hroznì :-! :-!
Code: Select all
K Odehrané zápasy
-
ty cesky zkratky jsou hnus :-/
Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
proc se to menilo, kdyz to uz fungovalo pres dva roky bez problemu?? nechapu...mantel wrote:za týden to nikomu z nás ani nepøijdefuture? lsd is future! wrote:ty cesky zkratky jsou hnus :-/
Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
pravda je že za èas si na to zvyknem, ale taky mì to pøekvapilo že se to poèestilo - ovšem dát zkratku K pro odehrané zápasy je hnus, nevím proè tam není Zfuture? lsd is future! wrote:proc se to menilo, kdyz to uz fungovalo pres dva roky bez problemu?? nechapu...mantel wrote:za týden to nikomu z nás ani nepøijdefuture? lsd is future! wrote:ty cesky zkratky jsou hnus :-/
Divím, že taky není poèeštìn post hráèe, stále tam je LB, CF atd
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
-