a ten nìkdo budeš tyFallen.Cze wrote:Asi by ho mìl nìkdo upozornit, že tady se hraje v € a ne v LEU

Moderator: Czech Moderators
Je to dneska nahozený... Taky mì zarazilo, když sem uvidìl R...Slanec wrote:Nevim jestli to je zajímavost, jestli se to tu už neøešilo nebo jestli jsem tak nevšímavej, ale vødycky po každým zápase byl v levým sloupci dole výsledek a v závorce jak to dopadlo ANGLICKÝM zaèáteèním písmenem a teïka jsem 0:2 prohrál a mám tam (P) je to novinka nebo jsem si jen toho nevšim døív??
nejlepsi jeTiger Baros wrote:normální ligová tabulka..... s tìma èeskejma zkratkama.... :-!Woko wrote:Která tabulka???Tiger Baros wrote:Ale ta tabulka vypadá fakt hroznì :-! :-!
Code: Select all
K	Odehrané zápasy chvilicku mi trvalo, nez mi napadlo Kolo
 chvilicku mi trvalo, nez mi napadlo Kolo 

proc se to menilo, kdyz to uz fungovalo pres dva roky bez problemu?? nechapu...mantel wrote:za týden to nikomu z nás ani nepøijdefuture? lsd is future! wrote:ty cesky zkratky jsou hnus :-/

pravda je že za èas si na to zvyknem, ale taky mì to pøekvapilo že se to poèestilo - ovšem dát zkratku K pro odehrané zápasy je hnus, nevím proè tam není Zfuture? lsd is future! wrote:proc se to menilo, kdyz to uz fungovalo pres dva roky bez problemu?? nechapu...mantel wrote:za týden to nikomu z nás ani nepøijdefuture? lsd is future! wrote:ty cesky zkratky jsou hnus :-/

)
 )