Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

1.FC HERRY
Member of the Soccer Project Association

Post by 1.FC HERRY »

Fens wrote:Juniorka nabídla prvnímu týmu nového hráèe z naší líhnì.
Bohužel nebyl dost dobrý na to, aby stálo za to ho do prvního týmu pøeøazovat. Mám základní centrum mládeže, takže už žádný hráè tuto sezónu nepøíde?
Do 57 dnù to ještì stihnout mùže :wink: , mnì ale pøišel tøeba až po 64 ....
PippoCZ
Fan

Post by PippoCZ »

Mam dotaz, co presne znamena individualni pokyn?

Pokud mam hrace ktery ma vykon 66 a individualni pokyn 1,7 ,znamena to ze vlastne zahraje 67,7 ??? nebo jak se to pocita?
krup72

Post by krup72 »

PippoCZ wrote:Mam dotaz, co presne znamena individualni pokyn?

Pokud mam hrace ktery ma vykon 66 a individualni pokyn 1,7 ,znamena to ze vlastne zahraje 67,7 ??? nebo jak se to pocita?
Pokud sis tìch 66 pøeèet ve výpisu ze zápasu a pokud jsi mu ten pokyn nastavil, tak už je to v tom. Jinak øeèeno, kdybys mu ho nenastavil, zahrál by ten zápas 64.3.
MošnaM

Post by MošnaM »

Lidi, netušíte náhodou nìkdo, kolik procent fanouškù jezdí na zápasy ven s týmem :?: :?: :?:
Dík
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Mùžu se zeptat pánù :) z divizí nìco kolem C èi víš? hrajete všichni 4 zapasy denì.ja hrál denì dva,ale tedka když jsem pøekopaval tým tak 4 je idealní a rád bych v tom pokraèoval.Taky že budu,ale jak to budu preferovat ve vyšších divizích to neutušim :!:

-Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?

-hrajou jenom ligu?

-èili liga,pak 4 sedej a na další ligovej zapas nastupujou s moralkou 96% jo ??

-neni to oslabení?

-A jak to dìláte když je pohár a chcete v nìm uspìt?

-dáváte tam jiny hráèe než co hrajou ligu?

- pak aèko má tedy moralku 95 + 4 pøátelaky a jsou na 91 s tim pøece nemužou jít hrat ve ètvrtek ligu ?

-mohl bych pokraèovat ale každej nejspíš ví co tim chci naznaèit
adriano10

Post by adriano10 »

fifina.5 wrote:Mùžu se zeptat pánù :) z divizí nìco kolem C èi víš? hrajete všichni 4 zapasy denì.ja hrál denì dva,ale tedka když jsem pøekopaval tým tak 4 je idealní a rád bych v tom pokraèoval.Taky že budu,ale jak to budu preferovat ve vyšších divizích to neutušim :!:

-Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?

-hrajou jenom ligu?

-neni to oslabení?

- pak aèko má tedy moralku 95 + 4 pøátelaky a jsou na 91 s tim pøece nemužou jít hrat ve ètvrtek ligu ?

- Ligu hraji se stejnýma playerama jen nìkdy mìním kvùli zranìní, kartám a výjmeènì kvùli malé fyzièce...

- Já pøátelákù tolik nerhaju, takže takový oslabenmí nemám... :oops: jsem hold línej nastavovat sestavy a domlouvat pøáteláèky...

-Ve všední dny hrají pouze ligu, o víkendech je minimálnì jednou(maximálnì 2krát) šoupnu do nìjakého turnaje.

-V poháru nikdy uspìt nechci... :) Ale když pøeci jen, tak v Sobotu není problém nastavit A- tým a pokud ve ètvrtek nehraju dùležitej zápas, tak nasadím i ve støedu.

- Ale skoro vždy hraje v poháru B-éèko.

Vím že asi chceš slyšet odpovìd spíš od "poctivìjších" a pilnìjších manaøerù než jsem já, ale to je fuk... :)
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

adriano10 wrote:

Vím že asi chceš slyšet odpovìd spíš od "poctivìjších" a pilnìjších manaøerù než jsem já, ale to je fuk... :)
tak hlavnì že nìkdo odpovìdìl ale neustale jsem to takhle jak to dìláš ty pøibližnì taky dìlal..... ale tedka bych se rád pøesunul k tìm 4 paè si myslim že je to pøínos a zvykl jsem si na to takže bych rád slyšel odpovìdi od nìkoho kdo hraje vìtšinou pravidelnì 4 pøátelaky denì
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:Mùžu se zeptat pánù :) z divizí nìco kolem C èi víš? hrajete všichni 4 zapasy denì.ja hrál denì dva,ale tedka když jsem pøekopaval tým tak 4 je idealní a rád bych v tom pokraèoval.Taky že budu,ale jak to budu preferovat ve vyšších divizích to neutušim :!:
Já sice nejsem z divize C a výš, ale stejnì pøispìji svou troškou do mlýna. Hraju tak abych byl stále na horní hranici možností svého týmu (vždycky to nevychází, ale snažím se). A z toho vyplývá:
fifina.5 wrote:-Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?
Ano.
fifina.5 wrote:-hrajou jenom ligu?

-neni to oslabení?
hraji v pondìlí pouze 1 Pø, v úterý 4 Pø, støedu pohár a pøátelák, ètvrtek 1 Pø, pátek 4 Pø, v sobotu 4 Pø a v nedìli je volno.
Áèko hraje kromì ligy poslední Pø v úterý a v sobotu a Pø ve støedu (když je pohár, jinak mají všichni volno). Takže hráèi Áèka mají prakticky na každý ligový zápas morálku 100% a fyzièku v nejhorším pøípadì kolem 95%.
fifina.5 wrote:-A jak to dìláte když je pohár a chcete v nìm uspìt?
V poháru jsem taky jìštì nikdy nechtìl uspìt, takže vìtšinou hraje Béèko, pouze když je ve ètvrtek lehký soupeø a je to potøeba, tak Áèko. Ale to fakt není èasto :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

MošnaM wrote: hraji v pondìlí pouze 1 Pø, v úterý 4 Pø, støedu pohár a pøátelák, ètvrtek 1 Pø, pátek 4 Pø, v sobotu 4 Pø a v nedìli je volno.
Áèko hraje kromì ligy poslední Pø v úterý a v sobotu a Pø ve støedu (když je pohár, jinak mají všichni volno). Takže hráèi Áèka mají prakticky na každý ligový zápas morálku 100% a fyzièku v nejhorším pøípadì kolem 95%.
ok ok tak po Adrim další kdo se pøiblížil pøesnì systemu ktery jsem preferoval pøed pøekopavanim. A nejen že se pøiblížil jeho vysvìtlení ale dokonce ho øekl doslova a do písmene tak jak jsem to dìlal! stejny poèet pøátelaku,ve stejné termíny pøátelaku hralo aèko èi beèko a podobne. Ano je vidìt že takhle to asi bude dìlat dost lidi jelikož je to nejvýhodnìjší ale rád bych ještì slyšel fakt nìkoho kdo má 4 zápasy pravidelnì každý den !!

ale je zajímavé že vždy moji hráèi nastupovali na zápas s moralkou 99% ne 100% :!: pøeci když v pondìlí odehrali ligu, pak hralo beèko jeden pøátelak a pak až uterní liga tak to je -1% ne? ..to same ze soboty ..ve 22:00 aèko a v nedeli jeden pøátelaèek pro beèko .. a zase je to 99% :!:
ne :?:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

No, hraju treti sezonu C, rád bych letos postoupil, a tak zkusim odpovedet, ale hraji to hlavne pro zabavu, takze u toho moc nespekuluji, nemam zadne pomocne tabulky a davam hlavne na cit, takže neøíkám, že moje taktika je nejlepší. :D
fifina.5 wrote:-Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?

Ano, mám A-tým, který stavím na ligu. Protože ve vyšší lize se už musí hrát na vyšší agresi a mùj tým je pomìrnì agresivní, tak je èasto nìkdo vykartovaný a musím postavit nìkoho z B-týmu. Proto je nutné mít i B-tým dostateènì silný, aby byla šance na výhru.
fifina.5 wrote:-hrajou jenom ligu?
No podle potøeby. Hraji 9 pohárù + CZ ligu a CZ pohár, takže pokud to dobøe vyjde, tak tøeba utery, patek odpoledne nebo sobota hrají i turnaje a CZ zapasy. Pokud hraji ligu proti slabšímu soupeøi nebo jsem tøeba ve finále nìjakého lépe dotovaného turnaje, tak nasadím i A-èko na jiné zápasy. Proto je dost dùležité mít silné B-èko, abys mohl toèit více hráèù.
fifina.5 wrote:-èili liga,pak 4 sedej a na další ligovej zapas nastupujou s moralkou 96% jo ??
Každý den (kromì nedìle) se snažím hrát min. 3 zápasy aby hráli všichni. Ne vždycky se to povede, protože obèas mi nikdo nevezme zápas s poolu a já na to spoléhám a nebo prostì nechávám lidi odpoèívat. Ale když to jde, tak hraji co nejvíce termínù, jen tu nedìli si nechávám volnou (teda, ted je CZ pohár v nedìli, což je naprd, protože tam chci co nejdál, tak stavím Aèko, ale jinak jsem nedìli blokoval)
fifina.5 wrote:-neni to oslabení?
Urèitì ano, ale je to pro mì zábava a tak nechci hrát jen jeden zápas dennì. Navíc je to hlavnì o tom B-èku.
fifina.5 wrote:-A jak to dìláte když je pohár a chcete v nìm uspìt?
Prioritnì stavím B-tým, vìtšinou postoupí nìkam do 7 kola, záleží na losu. Protože však èasto mám na ligu vykartované hráèe, tak se to mùže nìjak toèit, takže ten kdo je vykartovaný na ètvrtek hraje ligu a tak podobnì.
fifina.5 wrote:-dáváte tam jiny hráèe než co hrajou ligu?
viz výše, ale záleží co preferuješ, jestli ligu, tak musíš, protože 5 zápasù v øadì jedna jedenáctka nezvládne.
fifina.5 wrote:- pak aèko má tedy moralku 95 + 4 pøátelaky a jsou na 91 s tim pøece nemužou jít hrat ve ètvrtek ligu ?
Není to zase tak špatné, vìtšinou dám hrát A-èko ještì v úterý ve 22.00,aby mìlo 100%, pak jim to po poháru spadne na 96% a po 2-3 zápasech to spadne nìkam kolem 94, ménì se mi snad ještì nestalo (ale jak øíkám, moc to nehlídám). Navíc já hraji CZ ligu, která je ve støedu, takže to akorát vyjde, že tam dám A-èko, které si tak zvýší morálku na 100% a je ready na ligu (samozøejmì za cenu ztráty fyzièky, ale pokud nechci aby hrálo A-èko ještì nìjaký turnaj nebo zápas mimo, tak do pátku vydrží v pohodì). Myslím si (jak øíkám, moc to nesleduji), že morálka neklesá vždy pøesnì o 1 bod, ale o nìco ménì.. nepamatuji si, že bych nìkdy mìl u A-èka menší morálku než 97% když odehrajou jen ligu a celý den pak hrajou jiný hráèi všechny zápasy.

Na druhou stranu, pokud budeš hrát pouze ligu, tak sice budeš do zápasu vstupovat vždy se 100% morálkou, ale pokud se Ti zraní, vykartuje hráè, tak jeho náhrada bude mít morálku v pr**** a projedeš to. A hlavnì to není taková zábava hrát jen jeden zápas dennì, navíc proti lidem co neznáš (což vìtšinou v SP lize skoro nikoho neznáš)
fifina.5 wrote:-mohl bych pokraèovat ale každej nejspíš ví co tim chci
naznaèit
No jak jsem psal už nìkolikrát, IMHO je dùležité B-èko, kterým mùžeš vyhrávat turnaje (alespon nìkteré) a v pøípadì potøeby zaskoèí i za vykartovaného, unaveného nebo zranìného A-èkaøe. Samozøejmì, že èím ménì máš agresivní hráèe, tím je to lepší.

Navíc já se ještì snažím kupovat jen hráèe s Energií (skill) nad 95%, protože tìm po zápase (ne-ligovým) klesne fyzièka o 1-2body, zatím ostatním tøeba i 5. Tím pádem nejsou hráèi tak unavený.

Snad Ti to pomohlo, ale je to hroznì individuální, každý má urèitì vlastní šablonu.......
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

PaTTTTrick wrote:.....

ok ok dìkuju nìco takovyho jsem chtìl slyšet jako ja už chvíli hraju to se neboj :wink: ale neco takovyho jsem chtìl slyšet ..øeknìme :) :lol:

chystám se do C tak abych vìdìl jak na to :lol: :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:....ale je zajímavé že vždy moji hráèi nastupovali na zápas s moralkou 99% ne 100% :!: pøeci když v pondìlí odehrali ligu, pak hralo beèko jeden pøátelak a pak až uterní liga tak to je -1% ne? ..to same ze soboty ..ve 22:00 aèko a v nedeli jeden pøátelaèek pro beèko .. a zase je to 99% :!: ne :?:
V nedìli nehraji - Áèko má 100% (Béèko hraje pøedposlední pøátelák v sobotu). Jinak pøesnì jak píše PaTTTTrick: "....že morálka neklesá vždy pøesnì o 1 bod, ale o nìco ménì.. " a to znamená, že hráèi Áèka mají po lize èervených 100% morálky a následující pøátelák si Béèko dotáhne morálku na 100% a Áèku v naprosté vìtšinì pøípadù zùstává 100%, pouze zmizí èervená - morálka je nìkde mezi 99,5 a 99,9. A to mi pøijde pøijatelné :wink:
Jìštì poznámka - jistì jste si povšimli, že morálka klesá v závislosti na fyzièce - v pøekladu: unavenému hráèi tolik nevadí, že nehraje a to je možná dùvod, proè se drží tìch 100%. Když hráè odehrál ligu, klesla mu fyzièka a je rád, že si v pøíštím zápase mùže odpoèinout :D
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:....ale je zajímavé že vždy moji hráèi nastupovali na zápas s moralkou 99% ne 100% :!: pøeci když v pondìlí odehrali ligu, pak hralo beèko jeden pøátelak a pak až uterní liga tak to je -1% ne? ..to same ze soboty ..ve 22:00 aèko a v nedeli jeden pøátelaèek pro beèko .. a zase je to 99% :!: ne :?:
V nedìli nehraji - Áèko má 100% (Béèko hraje pøedposlední pøátelák v sobotu). Jinak pøesnì jak píše PaTTTTrick: "....že morálka neklesá vždy pøesnì o 1 bod, ale o nìco ménì.. " a to znamená, že hráèi Áèka mají po lize èervených 100% morálky a následující pøátelák si Béèko dotáhne morálku na 100% a Áèku v naprosté vìtšinì pøípadù zùstává 100%, pouze zmizí èervená - morálka je nìkde mezi 99,5 a 99,9. A to mi pøijde pøijatelné :wink:
Jìštì poznámka - jistì jste si povšimli, že morálka klesá v závislosti na fyzièce - v pøekladu: unavenému hráèi tolik nevadí, že nehraje a to je možná dùvod, proè se drží tìch 100%. Když hráè odehrál ligu, klesla mu fyzièka a je rád, že si v pøíštím zápase mùže odpoèinout :D
mam pocit že když je fyzièka pod 80 tak moralka vubec neklesá toho dost využívam u mladších hraèù
oslicek

Post by oslicek »

-1)Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?

-2)hrajou jenom ligu?

-3)èili liga,pak 4 sedej a na další ligovej zapas nastupujou s moralkou 96% jo ??

-4)neni to oslabení?

-5)A jak to dìláte když je pohár a chcete v nìm uspìt?

-6)dáváte tam jiny hráèe než co hrajou ligu?

- 7)pak aèko má tedy moralku 95 + 4 pøátelaky a jsou na 91 s tim pøece nemužou jít hrat ve ètvrtek ligu ?

-8)mohl bych pokraèovat ale každej nejspíš ví co tim chci naznaèit
ad1) mam sice prednastaveny taktiky, ale mam asi 25 vyrovnanych hracu, tak zejmena na nizke a vysoke agresivity rozhodciho tym prohazuju, aby hralo budto to absolutne nejlepsi anebo to nejmene agresivni a moh sem dat agresivitu na zapas o 10-20 vetsi

ad2) ne, kdyz je ceska liga nebo finale poharu o velky prachy, hraje ho vetsinou to prednastavene acko

ad3) obcas to promicham s jinyma hracema - viz 1, ale v podstate ano

ad4) asi jo, az mi zase potece do bot budu hrat jen tri denne a v nedeli jeden.

ad5) pohar zvlada tak do 10.kola (dal sem se zatim nedostal) podstatne horsi tym nez na ligu

ad6) davam, ale kdybych se probojoval do posledniho tydne, hrali by vzdy jen ti nejlepsi dle vykonu

ad7) das acko v utery od deseti vecer a pak je stejne ve stredu od dvou ceska liga, takze jdou ca. M98/F97
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

fifina.5 wrote: -Hrajete ligu furt se stejnyma hraèema,pokud nejsou zraneny nebo vykartovany?

-hrajou jenom ligu?

-neni to oslabení?

Úvodem bych øekl, že hodnì se liší sezóna, kterou "jen tak odehraji" a sezóna v které chci hrát na postup.

Budu se teï bavit o variantì 2 (která se Tì urèitì týká víc :wink: ).

Ad.1. Ano hraje trvale s nejlepšími hráèi, které mám v možnosti. Pouze s vyloženými outsidery typu SP týmu, nebo "rozprodancù" dávám béèko.

Zápasy hraji Po 1+2; Ut 1+4; Stø 1+2; Ètv 1+2; Pá 1+4; So 0+4; Ne 0+2 = celkovì chci minimálnì v týdnu hrát 25 zápasù.

Ad2. Ne nehrají pouze ligu...asi takto...v pondìli liga; úterý liga+jeden turnaj, nebo pøáteláèek ve 22 vìtšinou; støeda pøevážnì s áèkem hraji èeskou ligu (pokud hraji ještì SP pohár, pokud už jsem vypadl, tak dávám áèku ve støedu volno); ve ètvrtek liga; v pátek liga+turnaj; sobota, tam áèko hraje èeskou ligu + turnaj èi pøátelák vìtšinou ve 22; nedìle volno. Áèko hraje týdne 8-9 zápasù, béèko hraje 7-9zápasù, céèko 7-9zápasù. Turnaje mám trvale plné tzn. 9 až 10 turnajù, vìtšinou ne skupinových.

Ad3. Ve ètvrtek na ligu chodí áèko se 100% morálkou a 97% fyzièkou (povìtšinou).

Ad4. Pohár hraji s béèkem. Pokud je liga rozhodnuta a jsem v poháru, tak do nìj posílám áèko. Takto se mi ve 19.sezóna (postupoval jsem z E) podaøilo postoupit až do posledního týdne (12.kolo).

Ale samozøejmì hodnì závísí jakou máš týmovou morálku, pokud máš nízkou a na pøíštího soupeøe si vìøíš, tak se neboj hrát 4 pøátelské resp, turnajové zápasy i v nedìli, v pondìlí, ve støedu a ve ètvrtek. Jinak bych øekl je skoro povinností hrát 4 pøáteláky resp. turnaje v úterý, v pátek a v sobotu.
fifina.5 wrote:
chystám se do C tak abych vìdìl jak na to :lol: :lol:
Céèko si jako cíl rozhodnì nedávej. Máš na víc. :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup