SPMT

Moderator: Czech Moderators

Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

HANYSEK6 wrote:
HANYSEK6 wrote:od toho co mam jiny heslo jak jsem mìl malinkej problem s tymem a musela nastat zmìna hesla tak se mì nejde pøihlásit do spmt..píše špatne uživatelské jmeno...a všechno vyplnim spravne...nick,heslo potvrdim a nic takhle to mužu zkoušet do aleluja nevim kde je problem ale rad bych se tam pøihlásil
nikdo nic neví??
Zkus se pøihlásit ze starým heslem...taky jsem u nìjakejch programù vidìl èlovìk si zmìní heslo ale program stále bral jen starý...
Netris->Hell Riders->E.21
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

No projel jsem všech 18 listù a vyjádøení k tomu jsem nikde nenašel, takže pokud jsem to pøehlídl, tak sorry.

Není v SPMT chyba pøi výpoètu kapacity stadionu?
Mám za to, že barù má být 5 na 1000 kapacity, tj. Kapacita/200, ale SPTM poèítá pouze 2 bary na 1000, tj. Kapacita/500.
:?:
Angee

Post by Angee »

1.FC HERRY wrote:No projel jsem všech 18 listù a vyjádøení k tomu jsem nikde nenašel, takže pokud jsem to pøehlídl, tak sorry.

Není v SPMT chyba pøi výpoètu kapacity stadionu?
Mám za to, že barù má být 5 na 1000 kapacity, tj. Kapacita/200, ale SPTM poèítá pouze 2 bary na 1000, tj. Kapacita/500.
:?:
Mì to poèítá dobøe :arrow: kapacita / 200 .... a SPMT mám tu starou verzi furt.

EDIT: ale když sem rozšiøoval stadion na 12.000, tak sem mìl barù 56 a pøesto "Fanoušci byli spokojeni z nynìjšího stavu." :idea:
Image
jirka93
Team Manager

chyba 204

Post by jirka93 »

u SPMT mì to píše chyba 204 (Busy, žadna data k dispozici), nevíte co s tím, prosím o pomoc
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
Papa Bouba Diop

Re: chyba 204

Post by Papa Bouba Diop »

jirka93 wrote:u SPMT mì to píše chyba 204 (Busy, žadna data k dispozici), nevíte co s tím, prosím o pomoc
tohle to píše, když je zrovna simulace a tudíž nejdou natáhnout data...teï už by ti to mìlo jít v pohodì :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

Po reinstalaci Windowsu jsem si chtìl znovu stáhnout SPMT, ale nechce mi to naèíst stránku s downloadem. Nìjaká rada? Tøeba jiný odkaz?
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
Netris1

Post by Netris1 »

Koudy wrote:Po reinstalaci Windowsu jsem si chtìl znovu stáhnout SPMT, ale nechce mi to naèíst stránku s downloadem. Nìjaká rada? Tøeba jiný odkaz?
Pokud ti nejde http://spmt.sohosted.com/ tak zkus http://soccerproject.wz.cz/?pg=download .
Pokud ani jedno ani druhý tak tady máš pøímý linky na download:
http://soccerproject.wz.cz/download/spmt_net_2_0.zip
http://soccerproject.wz.cz/download/spmt.zip
Jsou to v. 2.0 a 3.0, ale má trochu pøeházeno co je co tak nvm, která je která...
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

Super, díky moc.
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
Chelseafc
Assistant Coach

Post by Chelseafc »

Kucíí,mám s tím SPMT problém.Měl jsem Xpéčka a všechno šlo v pohodě,ale ted mám Visty a jakmile si to tam instaluju,tak se mi při spouštění toho programu nahlásí chyba..nevim,čím to může být..všechno mám nainstalovaný,ale prostě se tam nemůžu dostat..nevítě,čím to může být??díky moc.PC jsem vyčistil registry,všechno.
Ugochukwu
Team Manager

Post by Ugochukwu »

64-bit vista dela problemi. Zkus 32-bit melo by to slapat nebo XP.
elrik

Post by elrik »

Ugochukwu wrote:64-bit vista dela problemi. Zkus 32-bit melo by to slapat nebo XP.
jako nejsem az tak erudovany v IT, ale podle me asi 64bitovy Visty na 32bit nepredela, nebo se pletu?
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Netris1

Post by Netris1 »

Já mam Vistu a SPMT se mi naèetlo za celej život 1x :)
Chelseafc
Assistant Coach

Post by Chelseafc »

Mám 32 bitový Visty a co tak tady čtu,tak mám asi smůlu :roll: .Já bych ten Microsoft nakopal!!Joudové!

ROFL..tak už mi to funguje :shock: :shock: ,nechápu,jak je to možný,ale ZATIM sem to TED rozjel,tak snad to vydrží. GL ALL
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Tak už vim, proè Microšit nechtìl ukázat technická data konkurenci... Ona by se mu vysmála
Image
Image
Image
TULEN
Team Manager

Hráèi

Post by TULEN »

Ahoj je možné v SPMT prozkoumat hráèe, který není mùj ale je v nabídce na trhu?Díky za odpovìï.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”