SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
- 
				Netris1
- Member of the Soccer Project Association
Výhra nad efkaøem 1-4, kdy mì soupeø skuteènì podcenil a po výkonech 94-116 jsem šel dál  Mìl jsem celkem dost velký štìstí, hráèi byli celkem unavení, navíc pùlka z nich na trhu, takže ta morálka taky neni ideální...(proto ten ostudnej výkon)
 Mìl jsem celkem dost velký štìstí, hráèi byli celkem unavení, navíc pùlka z nich na trhu, takže ta morálka taky neni ideální...(proto ten ostudnej výkon)
Pøíštì hraju s FC Panteøi(2. v H) po dvou efkaøích trochu odpoèinku

Mìl jsem celkem dost velký štìstí, hráèi byli celkem unavení, navíc pùlka z nich na trhu, takže ta morálka taky neni ideální...(proto ten ostudnej výkon)
 Mìl jsem celkem dost velký štìstí, hráèi byli celkem unavení, navíc pùlka z nich na trhu, takže ta morálka taky neni ideální...(proto ten ostudnej výkon)Pøíštì hraju s FC Panteøi(2. v H) po dvou efkaøích trochu odpoèinku

Netris->Hell Riders->E.21

FK Lipina 0 - 0 Welsh Spurs
Penalty: 8 - 7

Záhrali jsme rekord ve výkonech

Už jedeme nadplán, další kolo už s postupem nepoèítáme, dostali jsme Dèkaøe(sice 14. v divizi, takže srovnatelný s dnešním soupeøem, ale budeme nastupovat bez dvou vykartovaných útoèníkù[nìco jako Baník bez Svìrkoše a Magery teï
 ])
 ])Error >> FK Lipina 

- 
				happyna17
- Member of the Soccer Project Association
No jo no myslel sem si že bych to moh nìjak ukopat na remízuKlitor wrote:no v plný sestavì možná , ale takhle si moc èekat nemohl ne ?happyna17 wrote:Tak sme vylítliDocela škoda no

Ale nemít zranìný hráèe v áèku a použít celý béèko tak bych si vìøil
 Ale nemít zranìný hráèe v áèku a použít celý béèko tak bych si vìøil   No tak snad se dneska ukážem proti Foxirovi podruhé
 No tak snad se dneska ukážem proti Foxirovi podruhé   minule sme ho vyøachli tak snad se to povede dneska znova a zase u nìj v Ïolíèku
 minule sme ho vyøachli tak snad se to povede dneska znova a zase u nìj v Ïolíèku   
 Tak dneska jsme hráli s Béèkaøem a mìla to být naše jasná prohra, jenomže soupeø nás dost podcenil a tak se o naší prohøe rozhodlo až na penalty. Ale na výkony jsme byli lepší: 109 - 107. Jediné co mì mrzí je to, že se zápasu nemohli zúèastnit 2 hráèi z A-týmu a tøetí se ve 43. minutì zranil, mohlo to pro nás dopadnout lépe...

limetka - FC Limeťáci
D.15
						D.15