sergio21 wrote:Tak s tímhle jsem se ještì nikdy nesetkal...dnes mi pøišla tato zpráva
Dobrá zpráva, náš bývalý hráè Moumouni Monteyne byl prodán svým stávajícím týmem.
Z tohoto pøestupu míøí do naší pokladny € 30.000,00. S pozdravem pøedstavenstvo klubu.
Na tom by nebylo nic zajímavého...problém je v tom, že tento hráè u mì nikdy nehrál!!!!!
Pro jistotu jsem se ještì kouknul do historie hráèe i mého klubu a opravdu s tímto hráèem nemám vùbec nic spoleèného...stalo se Vám nìkomu nìco podobného?
30 Lis 2006 kakareet 14 Hráè Moumouni Monteyne byl prodán za € 700.000,00 do AC Ikola .
Byl prodán tvým týmem, ale tehdy jsi ještì nebyl jeho manažerem ty .
fifina.5 wrote:
tedka jsem asi mimo mísu ale za tohle se nedáva ban?
kde to zijes? kdyby vsichni kdo usporadali nekdy noobcup meli dostat ban tak nam to tu pekne proridne....
edit: vysoce dotovany turnaje - tenhle termin je jen v souvislosti se stejnou IP...
a tech 50k neni nic, predtim to nebylo omezeny, zeptej se Prezy kolik vydelal na poharech, vstupny kolem 250k... ale ty casy jsou pryc... (ale zase prisli jiny vychcanosti...)
ok tak já s timhle zkušenosti nemam turnaje nehraju kuly penezum ale zkušenosti junioru ktery tam dávam což je nekdy cenìjší než vydelat v tom turnaji peníze..tag si to jen objasnuju tag dík mno
tak tohle fakt nepochopím, to je zvrhlost !!!!! já bych za tohle teda banoval. Taky jsem hned na zaèátku každýmu pøijal pozvánku na turnaj, než jsem pochopil, že jenom platím...
Mám tøi otázky:
1.Kolik je asi manažerù,kteøí nezískali ligový titul,ale vyšplhali se až do C,D divze?
2.Jaký je rekord skóre v penaltách???
3.Kolik je asi žen manažerek????
Azor wrote:Mám tøi otázky:
1.Kolik je asi manažerù,kteøí nezískali ligový titul,ale vyšplhali se až do C,D divze?
tak tedka si mì rozesmál
(své otázky smìøuj do topicu "Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?" )
Azor wrote:Mám tøi otázky:
tak tedka si mì rozesmál
(své otázky smìøuj do topicu "Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?" )
No,tyto otázky se týkají zajímavostí takže jsem to napsal sem
Azor: Tak jsou to jistì zajímavé otázky, ale nevim jestli na nì dostaneš odpovìï, protože napø. na otázku èíslo 3 se jen velmi tìžko bude odpovídat. Já mám potuchy akorát o otázce è. 2 a myslím, že jsem èetl skóre 72:71, ale nevim pøesnì, bylo to pøes 70, ale to by ti nejlépe øekl autor (taky už nevim kdo to byl) a co se týèe první otázky, tak to bych nebral jako zajímavost, postupovat stále z druhého místa se taky dá
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Slanec wrote:Azor: Tak jsou to jistì zajímavé otázky, ale nevim jestli na nì dostaneš odpovìï, protože napø. na otázku èíslo 3 se jen velmi tìžko bude odpovídat. Já mám potuchy akorát o otázce è. 2 a myslím, že jsem èetl skóre 72:71, ale nevim pøesnì, bylo to pøes 70, ale to by ti nejlépe øekl autor (taky už nevim kdo to byl) a co se týèe první otázky, tak to bych nebral jako zajímavost, postupovat stále z druhého místa se taky dá
no,já mám navíc 3900 míst na parkování,než je potøeba u toalet je to o 482 více a u barù o 11 více
Ale zase mám vystaráno a dlouho se nebudu muset starat o parkovištì apod.
Jaké jsou Vaše rekordy ohlednì vstøelených golù jedním hráèem v zápase?
Ptám se, protože dnes se mi (Markovi Èepovi) povedlo vstøelit sedm gólù - shodou okolností všechny góly našeho celku .....
Nevím, jestli zde již nìjaká podobná debata probìhla, jen by mne zajímalo, jak jste na tom Vy a nechci zakládat nový topic ....
u mě vede taky 7 golů v jednom zápase a střelec je Vojtěch Mácha, dal je někdy možný předminulou sezonu, teď jsem tohoto střelce akorát prodal, protože mu táhlo už na 29, jinak ten zápas skončil 7:0, takže to byl jedinej střelec zápasu