No mas pravdu postup nemam v plane a preto teras v lige vzdi hral mladik bo mam 2GK a ten s vikonom 65sa zranil takse to ostavalo na 2Gk s vykonom 45 ale aj tak aj ked som hral s plnou zostavou ti cisla vissie neboli s naladou viem ze mam malu ale pratelaky vsetky hrat nemozem bo mam len 23hracov a ti bi to na fyzicku silu nezvladli a ja ich v lige potrebujem kedze scem udrzat 4,miesto za neake love a priatelaky moc naladi nedavaju.Ja uz v priebehu sezony planujem len 1prestup a potom odmlka aspon na 2-3mesiace kim nebudem mat aspon 80naladu a uvidim ci vykony porastu a ak ano tak o kolko.Ja hram vsdi 1ligovi s A zostavou a jeden pratelak vsdi v den ligoveho abi som udrzal hracom 100moralku pripadne 99 a akurat to staci aj na fyzicku tak si len pockam kym to stupne.Ale nechapem ked v zalohe mam lepse vykoni tak mi napise 29percent zaloha 41utok a to v utoku mam stejni pocet hracov s mensimi vikonmi....cim to bude,...?lotky wrote:1. V posledních 5-ti ligových utkáních ti vždy hrál nìjáký junior. => výkon jde logicky dolu.Stein 8 wrote:o bude to naladou kedze ju mam len 20 ale ked kamos ma 65 tak tich 45robi v timovom vikone taki rozdiel...to sa mi nezda a co sa tika agr davam akurat podla rozhodcu ako kamos v tom problen nevidim aindividualne mam presne podla spmt v tom ties problem neni.No s obchodovanim mam nateras pauzu tak som zvedavy ked stupne nalada ci sa to zlepsi inac nevim v com je pes zakopani a prejdem teras pondelok an dlhe lopty ci to pomoze.A moj tim je Everton dc v G170tak ak mi niekto poradi nieco co nevim budem vdacni.Moj nick si nevsimajte na socceri bo stein bolo obsadene......
za 2. Za poslední mìsíc jsi udìlal 3 obchody, jestli máš náladu 20%, tak je to hodnì málo, hraj víc pøátelákù. Klidnì naplò celou termínovku a hraj 4 pøáteláky dennì, na postup už stejnì nejspíš nemáš.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Nekoukal jsem na tvuj tym, ale nejspise to budes tim, ze hrajes taktiku protiutoky (to prida vykonu utoku, ale odebere cast vykonu obrane a zaloze) nebo dlouhe mice (coz prida utoku + obrane, ale odebere zaloze).Stein 8 wrote: .Ale nechapem ked v zalohe mam lepse vykoni tak mi napise 29percent zaloha 41utok a to v utoku mam stejni pocet hracov s mensimi vikonmi....cim to bude,...?
Nebo taky mohl dostat nekdo v zaloze cervenou a tak klesnul vykon zalohy.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Jestli budeš hrát pøes pool všechny pøáteláky doma, tak na tom vydìláš víc než na pøípadnym 4. místì v lize, navíc ti to bude zvedat náladu dost rychle nahoru (vítìzství +1%, remíza 0,75%, prohra 0,5%). A další pozotivní vìc bude, že zvyšíš zkušenosti hráèù. A v celkovym dùsledku bys se vzrùstem nálady podle mì ani to 4. místo neztratil.Stein 8 wrote:No mas pravdu postup nemam v plane a preto teras v lige vzdi hral mladik bo mam 2GK a ten s vikonom 65sa zranil takse to ostavalo na 2Gk s vykonom 45 ale aj tak aj ked som hral s plnou zostavou ti cisla vissie neboli s naladou viem ze mam malu ale pratelaky vsetky hrat nemozem bo mam len 23hracov a ti bi to na fyzicku silu nezvladli a ja ich v lige potrebujem kedze scem udrzat 4,miesto za neake love a priatelaky moc naladi nedavaju.Ja uz v priebehu sezony planujem len 1prestup a potom odmlka aspon na 2-3mesiace kim nebudem mat aspon 80naladu a uvidim ci vykony porastu a ak ano tak o kolko.Ja hram vsdi 1ligovi s A zostavou a jeden pratelak vsdi v den ligoveho abi som udrzal hracom 100moralku pripadne 99 a akurat to staci aj na fyzicku tak si len pockam kym to stupne.Ale nechapem ked v zalohe mam lepse vykoni tak mi napise 29percent zaloha 41utok a to v utoku mam stejni pocet hracov s mensimi vikonmi....cim to bude,...?
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Jestli budeš hrát pøes pool všechny pøáteláky doma, tak na tom vydìláš víc než na pøípadnym 4. místì v lize, navíc ti to bude zvedat náladu dost rychle nahoru (vítìzství +1%, remíza 0,75%, prohra 0,5%). A další pozotivní vìc bude, že zvyšíš zkušenosti hráèù. A v celkovym dùsledku bys se vzrùstem nálady podle mì ani to 4. místo neztratil.[/quote]
No ja v priatelskom zapase zarobim tak 10000cisteho takze sa to nevyrovna a hravam denne ked je liga aj 1pratelka takze 8zapasov tyzdenne a to mi vyhovuje aj an fizicku silu aj na moralku hracom.....a to 4.miesto neni tak lahke udrzat kedze s 1 trojki som nehral este s nikim a ak bych hral kopu priatelakov stratim fizicku silu hracom a postracam dolezite body a nakonec sa prepadnem aj na 6.miesto...
No ja v priatelskom zapase zarobim tak 10000cisteho takze sa to nevyrovna a hravam denne ked je liga aj 1pratelka takze 8zapasov tyzdenne a to mi vyhovuje aj an fizicku silu aj na moralku hracom.....a to 4.miesto neni tak lahke udrzat kedze s 1 trojki som nehral este s nikim a ak bych hral kopu priatelakov stratim fizicku silu hracom a postracam dolezite body a nakonec sa prepadnem aj na 6.miesto...
No hral som 4-3-3protiutoky ale obrana bola v poho cisla vecsinou aj itok len zalohu nechapem ten vykon ked tam mam prave naj hracov....ale to bude taktikou na pondelok kde mam dlhe lopty sa uvidi....len 1hrac chyba koli trestu a ostatne an max.takze cakam vonku dufam konecne viac nez v remizuPaTTTTrick wrote:Nekoukal jsem na tvuj tym, ale nejspise to budes tim, ze hrajes taktiku protiutoky (to prida vykonu utoku, ale odebere cast vykonu obrane a zaloze) nebo dlouhe mice (coz prida utoku + obrane, ale odebere zaloze).Stein 8 wrote: .Ale nechapem ked v zalohe mam lepse vykoni tak mi napise 29percent zaloha 41utok a to v utoku mam stejni pocet hracov s mensimi vikonmi....cim to bude,...?
za den 40k èistýho, za 5 dní 200k, za 25 dní 1M. Takovou odmìnu za 4. místo nedostaneš. Nehledì na to, že jako vedlejší produkt ti rychle nabìhne nálada a budou ti nabíhat zkušenosti hráèù. Ale tak dìlej, co uznáš za vhodný. A právì díky tý náladì budeš pak schopen se vyrovnat prvním tøem.Stein 8 wrote:No ja v priatelskom zapase zarobim tak 10000cisteho takze sa to nevyrovna a hravam denne ked je liga aj 1pratelka takze 8zapasov tyzdenne a to mi vyhovuje aj an fizicku silu aj na moralku hracom.....a to 4.miesto neni tak lahke udrzat kedze s 1 trojki som nehral este s nikim a ak bych hral kopu priatelakov stratim fizicku silu hracom a postracam dolezite body a nakonec sa prepadnem aj na 6.miesto...
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
Rad bych bol hral taky pocet zapasov ale napriklad dnes ...107vykon..a zranil sa mi CM s 63vykonom...mam len 2hracov na kazdom poste s vynimkou RF ale zranil sa na 9dni ak by odohral moje druhe CM ktore este dotrenovavam kazdy den 4zapasy tak fakt nevim ci tn hrac by sa zranil ties.Uz teras som zvedavy ako zaplatam tu dieru po nom ked mam len 1CM teras volne a kopec zapasov 2na den.Dnes nutene hral na poste RF koli kartam mladik ale ten vykon 107 je dokonca horsi nez ked som mal zraneneho GK a jeho nahrada mala iba 45vykon zatial co tento mladik52.Tak teras neviem ci som neuskodil timi dlhimi loptami alebo cim.Nalada je 22 a preto racej hram menej pratelakov a viac ligove bo amm 12000zakladnu a 16000stadion a scem abi rychlo stupala za kazde vitastvo okolo80divakov mi dava co bych musel odohrat samizda 10vitaznich pratelakov...takze s tohto pohladu uvazil som ze moj sposob hrania bude nateras najoptimalnejsi.A jedno ma tesi a to je mladik moj najdrahsi prestup za 4Mkupeny ako sa mu dari.Mal 72skrytu tak som si vravel ze asi moc nebude ale an prekvapenie tie prve 2skilli nemozem stazovat.a pri agresivite 6percent uz jeho trhova cena by bola nieco ces 5M.Ale ja si ho necham jeho skryta medzicasom supla na 76 a to staci.naco skrytu 100ked bude sneho lama racej 76 a nech je poradny tuning hrac.lotky wrote:za den 40k èistýho, za 5 dní 200k, za 25 dní 1M. Takovou odmìnu za 4. místo nedostaneš. Nehledì na to, že jako vedlejší produkt ti rychle nabìhne nálada a budou ti nabíhat zkušenosti hráèù. Ale tak dìlej, co uznáš za vhodný. A právì díky tý náladì budeš pak schopen se vyrovnat prvním tøem.Stein 8 wrote:No ja v priatelskom zapase zarobim tak 10000cisteho takze sa to nevyrovna a hravam denne ked je liga aj 1pratelka takze 8zapasov tyzdenne a to mi vyhovuje aj an fizicku silu aj na moralku hracom.....a to 4.miesto neni tak lahke udrzat kedze s 1 trojki som nehral este s nikim a ak bych hral kopu priatelakov stratim fizicku silu hracom a postracam dolezite body a nakonec sa prepadnem aj na 6.miesto...
Rad bych bol hral taky pocet zapasov ale napriklad dnes ...107vykon..a zranil sa mi CM s 63vykonom...mam len 2hracov na kazdom poste s vynimkou RF ale zranil sa na 9dni ak by odohral moje druhe CM ktore este dotrenovavam kazdy den 4zapasy tak fakt nevim ci tn hrac by sa zranil ties.Uz teras som zvedavy ako zaplatam tu dieru po nom ked mam len 1CM teras volne a kopec zapasov 2na den.Dnes nutene hral na poste RF koli kartam mladik ale ten vykon 107 je dokonca horsi nez ked som mal zraneneho GK a jeho nahrada mala iba 45vykon zatial co tento mladik52.Tak teras neviem ci som neuskodil timi dlhimi loptami alebo cim.Nalada je 22 a preto racej hram menej pratelakov a viac ligove bo amm 12000zakladnu a 16000stadion a scem abi rychlo stupala za kazde vitastvo okolo80divakov mi dava co bych musel odohrat samizda 10vitaznich pratelakov...takze s tohto pohladu uvazil som ze moj sposob hrania bude nateras najoptimalnejsi.A jedno ma tesi a to je mladik moj najdrahsi prestup za 4Mkupeny ako sa mu dari.Mal 72skrytu tak som si vravel ze asi moc nebude ale an prekvapenie tie prve 2skilli nemozem stazovat.a pri agresivite 6percent uz jeho trhova cena by bola nieco ces 5M.Ale ja si ho necham jeho skryta medzicasom supla na 76 a to staci.naco skrytu 100ked bude sneho lama racej 76 a nech je poradny tuning hrac.lotky wrote:za den 40k èistýho, za 5 dní 200k, za 25 dní 1M. Takovou odmìnu za 4. místo nedostaneš. Nehledì na to, že jako vedlejší produkt ti rychle nabìhne nálada a budou ti nabíhat zkušenosti hráèù. Ale tak dìlej, co uznáš za vhodný. A právì díky tý náladì budeš pak schopen se vyrovnat prvním tøem.Stein 8 wrote:No ja v priatelskom zapase zarobim tak 10000cisteho takze sa to nevyrovna a hravam denne ked je liga aj 1pratelka takze 8zapasov tyzdenne a to mi vyhovuje aj an fizicku silu aj na moralku hracom.....a to 4.miesto neni tak lahke udrzat kedze s 1 trojki som nehral este s nikim a ak bych hral kopu priatelakov stratim fizicku silu hracom a postracam dolezite body a nakonec sa prepadnem aj na 6.miesto...
-
no tak pokud hrajes 4-3-3 protiutoky, tak to musis mit zalohu hodne malou. Ja hraji 3-4-3 protiutoky (vsichni hraci maji +/- stejny vykon) a stejne ma utok vice nez zaloha. Takze u tebe to musi byt o hodne vetsi rozdil, kdyz mas v zaloze o hrace mene. Zkus hrat bez taktiky a uvidis.Stein 8 wrote:No hral som 4-3-3protiutoky ale obrana bola v poho cisla vecsinou aj itok len zalohu nechapem ten vykon ked tam mam prave naj hracov....ale to bude taktikou na pondelok kde mam dlhe lopty sa uvidi....len 1hrac chyba koli trestu a ostatne an max.takze cakam vonku dufam konecne viac nez v remizuPaTTTTrick wrote:Nekoukal jsem na tvuj tym, ale nejspise to budes tim, ze hrajes taktiku protiutoky (to prida vykonu utoku, ale odebere cast vykonu obrane a zaloze) nebo dlouhe mice (coz prida utoku + obrane, ale odebere zaloze).Stein 8 wrote: .Ale nechapem ked v zalohe mam lepse vykoni tak mi napise 29percent zaloha 41utok a to v utoku mam stejni pocet hracov s mensimi vikonmi....cim to bude,...?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
No teras som dal dlhe lopty ale neakz uyitok to neprinieslo.mne je celkovo jedno yaloha mi nemusi podat neaki velki vzkon pokal; budu mat ostatne vyse tak ces 115 bych cel ist len mi neslo do hlavy ze kamarat ma podobny tim a mal vykon timu o 7cuisel vecsi ale ude to anladou.Tak dik vsetkym za rady posetrim naladu a budem sa ju setrit udrziavat cim an najvyssom cisle potom vam napisem buducu sezonu sem ci mi pomohlo a o kolko.PaTTTTrick wrote:no tak pokud hrajes 4-3-3 protiutoky, tak to musis mit zalohu hodne malou. Ja hraji 3-4-3 protiutoky (vsichni hraci maji +/- stejny vykon) a stejne ma utok vice nez zaloha. Takze u tebe to musi byt o hodne vetsi rozdil, kdyz mas v zaloze o hrace mene. Zkus hrat bez taktiky a uvidis.Stein 8 wrote:No hral som 4-3-3protiutoky ale obrana bola v poho cisla vecsinou aj itok len zalohu nechapem ten vykon ked tam mam prave naj hracov....ale to bude taktikou na pondelok kde mam dlhe lopty sa uvidi....len 1hrac chyba koli trestu a ostatne an max.takze cakam vonku dufam konecne viac nez v remizuPaTTTTrick wrote: Nekoukal jsem na tvuj tym, ale nejspise to budes tim, ze hrajes taktiku protiutoky (to prida vykonu utoku, ale odebere cast vykonu obrane a zaloze) nebo dlouhe mice (coz prida utoku + obrane, ale odebere zaloze).
No s travnikom je to tak ze nikdy nevies ja mam tim zaroven s brachom zalozeni hral som vac doma nes on a ja mam furt 100travnik a on us ras menil aj s kontumaciamy.pri travniku nikdy nevies nikto ti presne neopvie kolko zapasov lebo to neni urcene ani nikde napisane.1.FC HERRY wrote:Jakou zátìž zvládné obyèejný pøírodní trávník?
Zvládne 3-4 domácí zápasy dennì po dobu deseti dnù?
zmluvy hráèov ???
...poraïte mi ako najefektívnejšie postupova pri vyjednávaní nových zmlúv hráèov, na výpoèet používam SPMT, ale potrebujem poradi oh¾adne bonusov a aké používate vy skúsenejší postupy pri robení týchto zmlúv........za odpovede vopred ïakujem!
Last edited by scott01 on Mon Mar 24, 2008 7:12 pm, edited 1 time in total.