Lze: za 150.000,- na pøelomu sezón ......zevfifefif wrote:Jak lze zmìnit jméno manažera? Jde to vùbec?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
jo

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
No taky jsem nad tím ráno dumal. Mì dnes klesla, ale stává se mi, že když v 22.00 pøedchozí den hraju, tak ta sestava má po ranním zápase v 4.00 hod. 100/100. Netušíte nìkdo proè jednou jo a jednou ne?fifina.5 wrote:nechápu dneska se mi stalo nìdo co se mi ještì nestalo..vìtšinì hraèu se po ligovém zápase nezmenšila moøalka ani o jeden bod![]()
![]()
nebo uplnì všem???
i to je možný jelikož jsem nesmyslnì remízoval aèkoliv jsem èekal výhruHák wrote: Možná tvá hra byla tak otøesná, že byli rádi, že nemuseli nastoupit

jako taky by mì to dost zajímalo,pøi pøátelákach se to stava..že odehraje èlovek dva tøi pøátelaky a furt je moralka na max èi 99.... ale tohle se mi stalo vùbec poprvékopeckar wrote:
No taky jsem nad tím ráno dumal. Mì dnes klesla, ale stává se mi, že když v 22.00 pøedchozí den hraju, tak ta sestava má po ranním zápase v 4.00 hod. 100/100. Netušíte nìkdo proè jednou jo a jednou ne?

Re: Logo
Najdeš si na nete obrázok ktorý chceš aby bol tvojím logom.Musíš ho otvorit až pokial bude na stránke sám a skopèit link do profilu manažéra.velke logo ti nemusi soccer prijmut a male logo si urci do socceru ako male to budes mat po zapase ukazane pri štatistikách.A velke logo máš ked klikneš na prehlad tímu ale kukni an ostatných zhruba aké maju lebo megavelke ti nezobere.TULEN wrote:Prosím mohl by mi nìkdo napsat jak se dává logo?A prosím hoooooooodnì podrobnì!:-))Dìkuji moc!
-
mu napis cislo uctu a az ti banka potvrdi transkaci tak ze mu heslo poslesoondrass wrote:Napsal mi jakysi manazer ze kdyz mu dam svoje heslo tak mi da 100 mil
Mam to hlasit? At toho vtipalka vyhodi?

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Re: Trh
podle celkovy hodnoty smlouvy, ale nedopurujucuju brat tyhle hrace, nevyplati se to..TULEN wrote:Ahoj prosím mohl by mi nìkdo øíct podle èeho pøetupují hráèi "ZDARMA"?Podle Platu,Premie za výhru nebo podle Podpisového bonusu?Díky moc za odpovìï.

-
Je to podle platu, ale mùžu øíci, že je to beznadìjné se snažit takové hráèe získat, protože existují "šílenci" kteøí jim jsou schopni nabídnout klidnì i 70000 za zápasTULEN wrote:Ahoj prosím mohl by mi nìkdo øíct podle èeho pøetupují hráèi "ZDARMA"?Podle Platu,Premie za výhru nebo podle Podpisového bonusu?Díky moc za odpovìï.

P.S. A to, že pak tito hráèi jsou za chvíli na TL a dotyèný manažer se je snaží za 0E prodat je zas docela jiný pøíbìh

SK Kobeřice - E.36
-
Dovolil bych si malièko nesouhlasit. Odhadoval bych šanci na slušného hráèe tak na 10%. Už jsem jich tímto zpùsobem koupil dost a ekonomicky to byl urèitì pøínos - vždy jsem je dokázal následnì prodat. Otázka je samozøejmì, jestli ty peníze stály za ten pokles nálady v týmu. Nesmíš to samozøejmì pøehnat s platem - nabízej spíš bonusy za výhru. A pøiprav se na to, že jich hodnì odejde jinam. Prostì musíš mít štìstí, aby ti šílenci s tìmi platy 70K a víc toho hráèe pøehlédli. Obèas to vyjdefuture? lsd is future! wrote:podle celkovy hodnoty smlouvy, ale nedopurujucuju brat tyhle hrace, nevyplati se to..TULEN wrote:Ahoj prosím mohl by mi nìkdo øíct podle èeho pøetupují hráèi "ZDARMA"?Podle Platu,Premie za výhru nebo podle Podpisového bonusu?Díky moc za odpovìï.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3