No pokud ho máš ménì než 1sezónu tak jo, o 10%. Ale po jak pøesné dobì to nespadne asi nikdo nevítomkycz wrote:když propustím trenéra mládeže kterému jsem nedávno prodloužil smlouvu klesne hráèùm morálka ?

Moderator: Czech Moderators
tak to je nějaká blbostSlanec wrote:jj døív to bylo 100/100, ale kvùli velkýmu poètu se to prej snížilo na polovinutomasvlasak wrote:jak je to s tìmi pøestupy teï je 50 a 50 hráèù koupit a prodat
nebylo døív 100 a 100?
jìštì není ani pùlka sezony a já nemùžu kupovat a jen co prodám hráèe na který už mám nabídky nebudu moct ani prodávat to je hrùza
Ale víHák wrote: No pokud ho máš ménì než 1sezónu tak jo, o 10%. Ale po jak pøesné dobì to nespadne asi nikdo neví
Není. Myslím si, že to bude to stejné jako s poètem hráèù v kádru. Max je 35 pak už nakupovat nemùžeš. Ale pøi poètu 34 jich mùžeš koupit klidnì ještì 11 najednou. Takže si myslím, že si dal ty hráèe na trh všechny najednou, ještì pøed tím, než si dosáhl èísla 50 a teï už Ti to nepùjde. Já jsem nikdy tak vysoké èísla nemìl, (maximálnì kolem 20), takže je to jen mùj tip. Uvidíš, no...tomasvlasak wrote:tak to je nìjaká blbostSlanec wrote: jj døív to bylo 100/100, ale kvùli velkýmu poètu se to prej snížilo na polovinu
teï mám 50 nákupù a kupovat nejde ale 51 prodanejch hráèù a další dva jìštì v pohodì na trhu s nabídkama a další jìštì bez nabídky a nikomu to nevadí a další hráèe mùžu v pohodì na trh pøidávat
tak to nefunguje, protože když jsem se na konci minulé sezóny blížil 50 nákupùm v sezónì, už jsem mohl podat jen tolik nabídek, kolik do té padesátky chybìlo, takže nebylo možné koupit 51 hráèù. To samé bych oèekával i u prodejù... takže tøeba to omezení už neplatífoppa 13 wrote:Není. Myslím si, že to bude to stejné jako s poètem hráèù v kádru. Max je 35 pak už nakupovat nemùžeš. Ale pøi poètu 34 jich mùžeš koupit klidnì ještì 11 najednou. Takže si myslím, že si dal ty hráèe na trh všechny najednou, ještì pøed tím, než si dosáhl èísla 50 a teï už Ti to nepùjde. Já jsem nikdy tak vysoké èísla nemìl, (maximálnì kolem 20), takže je to jen mùj tip. Uvidíš, no...
Pokud v nedìli nepostavíš A, tak hráèùm klesne morálka maximálnì o 1% (tedy na 99%) a to ještì né všem a ztráta z výkonu za takového stavu je tak minimální, že bych to vùbec neøešil ....Matej481 wrote:Mam otazku ked chcem prehrat naschval turnajovy zapas ale kontumacne dá sa to nejako spravit, pretoze v pondelok hram zapas o 1. miesto a potrebujem aby bolo A fit a malo 100% moralku ale zas v nedelu hram turnajovy zapas a ked postavym A tak klesne kondicka a ked nie tak im zas klesne moralka prosim pomôzte niekto ako to spravit?
Pokud už má odpoèet dní, kdy odejde do dùchodu, tak prodat už nejde.Tom23 wrote:Sice nejsem zacatecnik, ale lepsi tema jsem nenasel.
Da se prodat hrac, kterej ma jit za rok do duchodu? A odejde presne v den svych narozenin nebo pocka na vyprseni smlouvy?