znovu se vyhrál a další kolo znovu venkuTiger Baros wrote:Výhra venku a další kolo taky venku
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
Tiger Baros
- Member of the Soccer Project Association
-
1.FC HERRY
Tak se nám podaøilo vypadnout
.
1.FC Herry 0 - 4 forza racing
výkony 68 - 114
agres. 0 - 65
Neponechal jsem nic náhodì a C tým jsem postavil v podstatì zrcadlovì -výkon GK na CF 18 bodù
No a jelikož jsme hráli doma a nevyhráli, tak jsem na tom vydìlal asi i víc, než kdybychom vyhráli + mohu se soustøedit pouze na ligu, kdy mám tøi volné ranní simulace v týdnu + nikdo se nezranil
100% spokojenost 
1.FC Herry 0 - 4 forza racing
výkony 68 - 114
agres. 0 - 65
Neponechal jsem nic náhodì a C tým jsem postavil v podstatì zrcadlovì -výkon GK na CF 18 bodù
No a jelikož jsme hráli doma a nevyhráli, tak jsem na tom vydìlal asi i víc, než kdybychom vyhráli + mohu se soustøedit pouze na ligu, kdy mám tøi volné ranní simulace v týdnu + nikdo se nezranil
-
Tiger Baros
no vidiš.. já prodìlal asi 210kmantel wrote:Letos poprvé jsem nevypadnul hned jak to šlo, a dobøe mi tak . Dnes jsem hrál u Géèkaøe se stadionem pro 4 tisíce divákù, stavìl jsem Béèko ( skoro všichni min. plat a max bonusy za výhru) - koneèný úèet je ten , že jsem dnes prodìlal 120 tisíc
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
tomkycz
jo hrál si s týmem z mé divizemantel wrote:Letos poprvé jsem nevypadnul hned jak to šlo, a dobøe mi tak . Dnes jsem hrál u Géèkaøe se stadionem pro 4 tisíce divákù, stavìl jsem Béèko ( skoro všichni min. plat a max bonusy za výhru) - koneèný úèet je ten , že jsem dnes prodìlal 120 tisíc
-
Tiger Baros