Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

garcia700
Coach

Post by garcia700 »

chcel by som sa opytat ze co znamena ak je hodnotenie hraca zafarbene na cerveno???
Garcia700 - FK Ve¾ký Kýr
Football isn´t only game...Football is a life style...
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

garcia700 wrote:chcel by som sa opytat ze co znamena ak je hodnotenie hraca zafarbene na cerveno???
že už je na plno vytrénován, takže už se nebude vùbec zlepšovat
barbuja
Assistant Manager

Re: Pozvánka na friendly cup

Post by barbuja »

1.FC HERRY wrote:
Azor wrote:
barbuja wrote:Mám následující dotaz:

Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?
Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlat :wink:
Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v Zápasy :arrow: Pøátelsky :arrow: Turnaj :arrow: Pøihlášky ... no a tam už by tvùj turnaj mìla najít :wink:

Zafungovalo to, jsem šastný, dìkuji, dìkuji všem :D
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) :)
elrik

Post by elrik »

barbuja wrote: Zafungovalo to, jsem šastný, dìkuji, dìkuji všem :D
takze rande mate kdy? 8) :P
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Azor

Post by Azor »

garcia700 wrote:chcel by som sa opytat ze co znamena ak je hodnotenie hraca zafarbene na cerveno???
Jo a taky se neidv pokud jednoho dne èervená brava zmizí-vlasnosti obèas klesají,takže je pak opìt musíš dotrénovta :wink:
Azor

Post by Azor »

1.FC HERRY wrote:[
Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v Zápasy :arrow: Pøátelsky :arrow: Turnaj :arrow: Pøihlášky ... no a tam už by tvùj turnaj mìla najít :wink:
No jo,to mì nenapadlo,omlouvám se že jsem tu šíøil špatnou odpovìï :wink:
Azor

Post by Azor »

Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly?? :shock: On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329! :shock: Atk proè tam není mùj kanonýr?? To se v top 200 poèítají jen góly z ligy,èi co ?? :wink:
happyna17

Post by happyna17 »

Azor wrote:Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly?? :shock: On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329! :shock: Atk proè tam není mùj kanonýr?? To se v top 200 poèítají jen góly z ligy,èi co ?? :wink:
To je snad jasný :idea:
Azor

Post by Azor »

happyna17 wrote:
Azor wrote:Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly?? :shock: On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
To je snad jasný :idea:
Ale mohli by se tam pøidat i poháry+ turnaje :wink:
Liuni
Assistant Coach

Post by Liuni »

Co rozhoduje v pøípadì rovnosti bodù o postupu do vyšší soutìže? Vzájemný zápas jsme mìli oba stejný. Jednou já vyhrál doma 3:2 a on u sebe taky 3:2, mìl jsem více nastøílených golù a i v plus bodech jsem byl na tom lépe.
Hák

Post by Hák »

Liuni wrote:Co rozhoduje v pøípadì rovnosti bodù o postupu do vyšší soutìže? Vzájemný zápas jsme mìli oba stejný. Jednou já vyhrál doma 3:2 a on u sebe taky 3:2, mìl jsem více nastøílených golù a i v plus bodech jsem byl na tom lépe.
1. Poèet bodù
2. Poèet vítìzství
3. Skóre
4. Vstøelené branky
SK Kobeřice - E.36
stiltskin
Assistant Manager

výsledky emailem

Post by stiltskin »

Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky

Fortuna ist ewig !!!
happyna17

Re: výsledky emailem

Post by happyna17 »

stiltskin wrote:Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky

Fortuna ist ewig !!!
Zkus vymazat schránku odkud se ti pøeposílali ty výsledky :wink: Já to mìl taky tak každý 2 mìsíce sem musel mazat schránku na T-Mobilu, protože byla pøeplnìná :idea:
stiltskin
Assistant Manager

Re: výsledky emailem

Post by stiltskin »

happyna17 wrote:
stiltskin wrote:Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky

Zkus vymazat schránku odkud se ti pøeposílali ty výsledky :wink: Já to mìl taky tak každý 2 mìsíce sem musel mazat schránku na T-Mobilu, protože byla pøeplnìná :idea:

Post by barbuja »

Jeden drobný dotaz: Když vyhodím (=propustím) jednoho hráèe, má to nìjaký vliv na teamspirit, popø. morálku ostatních hráèù?
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”