Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Pozvánka na friendly cup
1.FC HERRY wrote:Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v ZápasyAzor wrote:Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlatbarbuja wrote:Mám následující dotaz:
Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?Pøátelsky
Turnaj
Pøihlášky ... no a tam už by tvùj turnaj mìla najít
Zafungovalo to, jsem šastný, dìkuji, dìkuji všem

Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) 

-
- Member of the Soccer Project Association
takze rande mate kdy?barbuja wrote: Zafungovalo to, jsem šastný, dìkuji, dìkuji všem

elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
No jo,to mì nenapadlo,omlouvám se že jsem tu šíøil špatnou odpovìï1.FC HERRY wrote:[
Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v ZápasyPøátelsky
Turnaj
Pøihlášky ... no a tam už by tvùj turnaj mìla najít

Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly??
On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329!
Atk proè tam není mùj kanonýr?? To se v top 200 poèítají jen góly z ligy,èi co ?? 

Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329!

-
To je snad jasnýAzor wrote:Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly??On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329!Atk proè tam není mùj kanonýr?? To se v top 200 poèítají jen góly z ligy,èi co ??

Ale mohli by se tam pøidat i poháry+ turnajehappyna17 wrote:To je snad jasnýAzor wrote:Jak to že mùj nejlepší kanonýr není v top 200 hráèù s góly??On už nastøílel 338 gólù! http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Ale v top 200 není,i když nejnižší gól je tam 329!Atk proè tam není mùj kanonýr?? To se v top 200 poèítají jen góly z ligy,èi co ??
![]()

-
1. Poèet bodùLiuni wrote:Co rozhoduje v pøípadì rovnosti bodù o postupu do vyšší soutìže? Vzájemný zápas jsme mìli oba stejný. Jednou já vyhrál doma 3:2 a on u sebe taky 3:2, mìl jsem více nastøílených golù a i v plus bodech jsem byl na tom lépe.
2. Poèet vítìzství
3. Skóre
4. Vstøelené branky
SK Kobeřice - E.36
výsledky emailem
Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky
-
Re: výsledky emailem
Zkus vymazat schránku odkud se ti pøeposílali ty výsledkystiltskin wrote:Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky

Re: výsledky emailem
__________________________________________________________happyna17 wrote:stiltskin wrote:Využíval jsem zasílání výsledkù emailem, ale je to asi mìsíc, co pøestaly chodit. Nemáte nìkdo prosím nìjaké zprávy proè? Díky
Jeden drobný dotaz: Když vyhodím (=propustím) jednoho hráèe, má to nìjaký vliv na teamspirit, popø. morálku ostatních hráèù?
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F)