zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
No já nevím, ale všude se píše že poèet barù je kapacita/200.
Ale já mám staïák 20.000 což by podle tohoto výpoètu mìlo být
20.000/200 = 100. Jenže jich mám 90 a chodí mi plný dùm a fanoušci jsou šatni ze souèasného stavu
SPMT mi taky píše trochu jiná èísla a mám pocit že je to kapacita/500....
20.000/200 = 100. Jenže jich mám 90 a chodí mi plný dùm a fanoušci jsou šatni ze souèasného stavu

Andrew - Sokol Čejč
starám se občas kámošovi o tým , má myslím 35 barů a chodí mu 12000 diváků. Takže se to dělí určitě jiným číslem než 200.Sokol Cejc wrote:No já nevím, ale všude se píše že poèet barù je kapacita/200.
20.000/200 = 100. Jenže jich mám 90 a chodí mi plný dùm a fanoušci jsou šatni ze souèasného stavu![]()
je to presne 500.Zistil som to na kamarátovy ktorém neboli spokojný fandovia a pri postavaní barov na uroven kapacita/500už boli spokojný.Sokol Cejc wrote:No já nevím, ale všude se píše že poèet barù je kapacita/200.
20.000/200 = 100. Jenže jich mám 90 a chodí mi plný dùm a fanoušci jsou šatni ze souèasného stavu![]()
-
Všude sem se doèet, že to má být 0,5%Sokol Cejc wrote:No já nevím, ale všude se píše že poèet barù je kapacita/200.
-
Na listì è.304 v topicu "Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?"se piše:Sokol Cejc wrote:No já nevím, ale všude se píše že poèet barù je kapacita/200.
Angee wrote:Mìlo by to být tìch 200 ...ale ze zkušenosti vím, že to neni to ani toSokol Cejc wrote:Jste si jistí že poèet barù je kapacita stadionu/200...??
Já se teï díval na SPMT a z toho mi vychází kapacita stadionu/500....![]()
Páè když sem rozšíøil stadion na 12.000 tak sem mìl 56 barù a fanoušci byli spokojeni...mìl bych mít 12.000 / 200 = 60 barù, ale jak sám vidíš, mìl sem o 4 míò

pøesnì tak,se Slancem jsem hrál divizi a mùžu jen potvrdit,když nepoèítám mì,tak je na tom jako jeden z nevìtších smolaøù o jakých vím..né že by remízoval neustále zápasy kde je o hodnì lepèí..to ne (tøeba jako muj kámoš dnes asi o 14%...a nekopal ani jednu penaltu!! ,to už mi pøijde fakt pøehnaný!!!!!) , ale slanec neustále remízuje zápasy ve kterých je lepèí tøebas o jedno dvì procentra prohráva ty,kde je on ten horší o jedno dvì nebo stejnì!,mám podobnou zkušenost jako on,nevim dílem èeho to je,ale nejspíš jen pechTom23 wrote:No tak to buï rád, to já musím pro výhru mít lepší souèet øad - jestli to mám jen o 1% horší je to prohraSlanec wrote:Takhle jsem hral loni, akorat ze jsem mel ten mensi soucet.

-
Slanec si za to mùže sámfifina.5 wrote:pøesnì tak,se Slancem jsem hrál divizi a mùžu jen potvrdit,když nepoèítám mì,tak je na tom jako jeden z nevìtších smolaøù o jakých vím..né že by remízoval neustále zápasy kde je o hodnì lepèí..to ne (tøeba jako muj kámoš dnes asi o 14%...a nekopal ani jednu penaltu!! ,to už mi pøijde fakt pøehnaný!!!!!) , ale slanec neustále remízuje zápasy ve kterých je lepèí tøebas o jedno dvì procentra prohráva ty,kde je on ten horší o jedno dvì nebo stejnì!,mám podobnou zkušenost jako on,nevim dílem èeho to je,ale nejspíš jen pechTom23 wrote:No tak to buï rád, to já musím pro výhru mít lepší souèet øad - jestli to mám jen o 1% horší je to prohraSlanec wrote:Takhle jsem hral loni, akorat ze jsem mel ten mensi soucet.,ae kdo ví

-
Slanec si za to nemùže sám, já to pøisuzuji špatné konstalaci hvìzdmisutka wrote:Slanec si za to mùže sám![]()
mìl se pøihlásit do mýho cupu
![]()

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
No ja som minulý rok nastrielal 100aj èosi golov ale všetko dali atakeri a midlefieri.....obrancovia ani golmani nedali žiaden z nich.takže je to isto náhoda.ale v priatelaku ked som dal GK do utoku v poho dal 2 gole....aj LB,CB,Rb no padne ich menej....Hák wrote:V mém noèním pohárovém zápase vstøelil gól LB, hrající na svém postu v obranì, pøímo ze hry.Myslel jsem, že to snad ani není možné, že v SP dávají góly jen hráèi na pozicích v útoku a záloze. Že by nìjaká zmìna
Tohle se mi stalo minulou sezónu v lize a mimochodem to byl taky LBHák wrote:V mém noèním pohárovém zápase vstøelil gól LB, hrající na svém postu v obranì, pøímo ze hry.Myslel jsem, že to snad ani není možné, že v SP dávají góly jen hráèi na pozicích v útoku a záloze. Že by nìjaká zmìna

limetka - FC Limeťáci
D.15
D.15