Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Re: Plat hráèe

Post by happyna17 »

TULEN wrote:Proè nìkteøí dávají plat hráèi tøeba 50000/zápas?Pak je na trhu za euro a stejnì ho nikdo nekoupí!Pøijde mi že tak hráèe jenom kazí!
Buï je to z nepozornosti a nebo z nezkušenosti :idea: A potom se snaží aspoò toho hráèe prodat za 1€ aby je nezrujnoval :idea:
TULEN
Team Manager

Re: Plat hráèe

Post by TULEN »

happyna17 wrote:
TULEN wrote:Proè nìkteøí dávají plat hráèi tøeba 50000/zápas?Pak je na trhu za euro a stejnì ho nikdo nekoupí!Pøijde mi že tak hráèe jenom kazí!
Buï je to z nepozornosti a nebo z nezkušenosti :idea: A potom se snaží aspoò toho hráèe prodat za 1€ aby je nezrujnoval :idea:
Je to škoda,protože nìkteøí sou fakt dobrý a jen tak nìkdo si je nemùže dovolit!Natož manažer se zrujnovaným kontem jako já :lol:
kofi

Post by kofi »

nìkomu se prostì vyplatí dát vysoký plat na vrub minimální poøizovací cenì...zaèáteèníkovi se o tom mùže zpravidla nechat jen zdát :wink:
FC Alkoholicks
Koza12
Groundsman

Post by Koza12 »

ahoj lidi chci se zeptat kdyz ma moralka u hracu je mala jak ju mam zvednout :( ? :(
Stein 8
Team Board Member

Post by Stein 8 »

Koza12 wrote:ahoj lidi chci se zeptat kdyz ma moralka u hracu je mala jak ju mam zvednout :( ? :(
Nasadzuj ich do zápasov.Alebo im kup neake hambáèe možno im ju tím zvýšiš ale ináè ti už radu neviem da.
happyna17

Post by happyna17 »

Koza12 wrote:ahoj lidi chci se zeptat kdyz ma moralka u hracu je mala jak ju mam zvednout :( ? :(
Jestli máš už dlouho trenéra tak ho vyhoï a najmi novýho :wink: Tvým hráèùm se zvedne morálka :wink:
ACS
Team President

Post by ACS »

happyna17 wrote:
Jestli máš už dlouho trenéra tak ho vyhoï a najmi novýho :wink: Tvým hráèùm se zvedne morálka :wink:
Taky pøi prodlužování smluv nìjaká morálka naskoèí, ale musí se prodloužit o urèitou minimální dobu ( dvì sezóny???).
happyna17

Post by happyna17 »

ACS wrote:
happyna17 wrote:
Taky pøi prodlužování smluv nìjaká morálka naskoèí, ale musí se prodloužit o urèitou minimální dobu ( dvì sezóny???).
3 sezony = 20% morálky :lol:
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Chtìl bych se zeptat jak je to stìma juniorama už èekám na mladíka od 3.kvìtna a stále nic!!
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Stein 8
Team Board Member

Post by Stein 8 »

Se(basty)an wrote:Chtìl bych se zeptat jak je to stìma juniorama už èekám na mladíka od 3.kvìtna a stále nic!!
Ak máš centrum základné èakáš na mladíka 60dní,ak profesionálne tak 30dní a pri hypermodernom je to cca 20dní.Ak centrum nemáš tak niè neèakaj.

dost doležitý je aj fakt kedy ti príde 1,mladík.Mne prišiel 2dni po dostavaní základného centra a od toho dna sa potom ráatali další.Ak ti príde neskor je to len o èase.
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Jak pøišel mnìl jsem základní a teï mám profesionální ale trvá už to asi 62 dní!
White Devils FC/Bártek
Error

Post by Error »

Se(basty)an wrote:Jak pøišel mnìl jsem základní a teï mám profesionální ale trvá už to asi 62 dní!
Takže asi zítra ti pøijde... (zpráva že nepøišel) :lol:

:wink:
Error >> FK Lipina
Image
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Error wrote:
Se(basty)an wrote:Jak pøišel mnìl jsem základní a teï mám profesionální ale trvá už to asi 62 dní!
Takže asi zítra ti pøijde... (zpráva že nepøišel) :lol:

:wink:
Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!
White Devils FC/Bártek
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Se(basty)an wrote:
Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!
no chlapèe nemysli si né pokaždé ti budou chodit takové hvìzdièky :) A už chceš nebo ne tak to poznáš :D
tomkycz

Post by tomkycz »

Se(basty)an wrote: Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!
takový prachy za nedotrénované RMko, to je hazard s penìzi. Ikdyž vypadá velmi nadìjnì.... EEcko má asi hodnì penìz :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”