Buï je to z nepozornosti a nebo z nezkušenostiTULEN wrote:Proè nìkteøí dávají plat hráèi tøeba 50000/zápas?Pak je na trhu za euro a stejnì ho nikdo nekoupí!Pøijde mi že tak hráèe jenom kazí!
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
- 
				happyna17
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Plat hráèe
Re: Plat hráèe
Je to škoda,protože nìkteøí sou fakt dobrý a jen tak nìkdo si je nemùže dovolit!Natož manažer se zrujnovaným kontem jako jáhappyna17 wrote:Buï je to z nepozornosti a nebo z nezkušenostiTULEN wrote:Proè nìkteøí dávají plat hráèi tøeba 50000/zápas?Pak je na trhu za euro a stejnì ho nikdo nekoupí!Pøijde mi že tak hráèe jenom kazí!A potom se snaží aspoò toho hráèe prodat za 1€ aby je nezrujnoval
Taky pøi prodlužování smluv nìjaká morálka naskoèí, ale musí se prodloužit o urèitou minimální dobu ( dvì sezóny???).happyna17 wrote:Jestli máš už dlouho trenéra tak ho vyhoï a najmi novýhoKoza12 wrote:ahoj lidi chci se zeptat kdyz ma moralka u hracu je mala jak ju mam zvednout?
Tvým hráèùm se zvedne morálka
![]()
- 
				happyna17
 - Member of the Soccer Project Association

3 sezony = 20% morálkyACS wrote:Taky pøi prodlužování smluv nìjaká morálka naskoèí, ale musí se prodloužit o urèitou minimální dobu ( dvì sezóny???).happyna17 wrote:Jestli máš už dlouho trenéra tak ho vyhoï a najmi novýhoKoza12 wrote:ahoj lidi chci se zeptat kdyz ma moralka u hracu je mala jak ju mam zvednout?
Tvým hráèùm se zvedne morálka
![]()
- 
				Se(basty)an
 - Team President

Ak máš centrum základné èakáš na mladíka 60dní,ak profesionálne tak 30dní a pri hypermodernom je to cca 20dní.Ak centrum nemáš tak niè neèakaj.Se(basty)an wrote:Chtìl bych se zeptat jak je to stìma juniorama už èekám na mladíka od 3.kvìtna a stále nic!!
dost doležitý je aj fakt kedy ti príde 1,mladík.Mne prišiel 2dni po dostavaní základného centra a od toho dna sa potom ráatali další.Ak ti príde neskor je to len o èase.
- 
				Se(basty)an
 - Team President

- 
				Se(basty)an
 - Team President

Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!Error wrote:Takže asi zítra ti pøijde... (zpráva že nepøišel)Se(basty)an wrote:Jak pøišel mnìl jsem základní a teï mám profesionální ale trvá už to asi 62 dní!![]()
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
						V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !