11,5M????to èo bol za hráè ak sa možem spýta??? CB 0agr.100skrytá???lebo ináè neviem ako može ma mladík taku cenu,alebo potom 2 vytrenovane skilly na 99Se(basty)an wrote:Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!Error wrote:Takže asi zítra ti pøijde... (zpráva že nepøišel)Se(basty)an wrote:Jak pøišel mnìl jsem základní a teï mám profesionální ale trvá už to asi 62 dní!![]()
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Už ne !!tomkycz wrote:takový prachy za nedotrénované RMko, to je hazard s penìzi. Ikdyž vypadá velmi nadìjnì.... EEcko má asi hodnì penìzSe(basty)an wrote: Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!

A tak Cèkaø (aspoò myslim) ten musí mít peòez!!
Pro Stein 8
Je to tenhle RM-
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1#
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Hm...možno bude good ale 11.5M som nikdy za mladíka nevidel.Tak si mal s pekla štastie.Ja osobne bych ho nepredal a radšej nechal do svojho tímu,keby také èosi došlo.Ale tie miliony si urèite užil správne.Se(basty)an wrote:Už ne !!tomkycz wrote:takový prachy za nedotrénované RMko, to je hazard s penìzi. Ikdyž vypadá velmi nadìjnì.... EEcko má asi hodnì penìzSe(basty)an wrote: Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!![]()
A tak Cèkaø (aspoò myslim) ten musí mít peòez!!
Pro Stein 8
Je to tenhle RM-
-
- Team President
Ty jsi škodolibýNevadí šeftrenér už letìl!Error wrote:Haha, pøišlo SWèko... tak to za 11M neprodáš
Ale mám ještì jedno docela talenta sice agresora ale je dobrej!
White Devils FC/Bártek
Nestìžuju si, že bych mìl zrovna bídutomkycz wrote:takový prachy za nedotrénované RMko, to je hazard s penìzi. Ikdyž vypadá velmi nadìjnì.... EEcko má asi hodnì penìzSe(basty)an wrote: Tak to by mi jeblo už dlouho odpoèítávám dný!!Doufám že pøíjde nìjakej dobrej jako první co pøišel toho jsem prodal za 11,5 Milionu!

Za neagresivního juniora s hlavníma 95/100 a skrytou 99 jsem schopnej dát i 11,5 M. I kdyby se tomuhle hošanovi sekly všechny ostatní skilly na 50 (což je hodnì nepravdìpodobný), tak bude se 100exp. dávat výkon 66,5, což je sice prùmìr, ale urèitì ne prùser. Oproti tomu kdyby všechny ostatní skilly vytáhl na 100 (což je zhruba stejnì nepravdìpodobný), tak bude dávat se 100exp výkon 79,4 a to by to pak byl nejlepší hráè na SP... Když si to zprùmìruješ, tak ti vyjde, že by mìl se 100exp dávat 72,95 a takoví hráèi cenu kolem 10 M mají.

-
- Member of the Soccer Project Association
jo neøíkám nic proti tobì ten hráè bude hvìzda vo tom žádná ale za ty prachy se už dá koupit slušný dotrénovaný hráè... ale pokud mu skilly polezou aspoò k 80 tak máš vystaráno a pøeju ti to !!!EEcko wrote:Nestìžuju si, že bych mìl zrovna bídu![]()
Za neagresivního juniora s hlavníma 95/100 a skrytou 99 jsem schopnej dát i 11,5 M. I kdyby se tomuhle hošanovi sekly všechny ostatní skilly na 50 (což je hodnì nepravdìpodobný), tak bude se 100exp. dávat výkon 66,5, což je sice prùmìr, ale urèitì ne prùser. Oproti tomu kdyby všechny ostatní skilly vytáhl na 100 (což je zhruba stejnì nepravdìpodobný), tak bude dávat se 100exp výkon 79,4 a to by to pak byl nejlepší hráè na SP... Když si to zprùmìruješ, tak ti vyjde, že by mìl se 100exp dávat 72,95 a takoví hráèi cenu kolem 10 M mají.
-
- Team President
jo tak to jsme na tom podobnì,jenže je to furt risk... viz muj CB krikic..hlavní na 93 a 100 zbyteke co je pøes 50 je naplnoEEcko wrote:
Za neagresivního juniora s hlavníma 95/100 a skrytou 99 jsem schopnej dát i 11,5 M. .
10 mega v háji ..proste vysoké hlavní pro mì znamenají pouze to,že furt má nadìji být nej hráèem
mimochodem se èíhnìte tøeba na moje LF Chamorro..hlavní slabota a pøesto se dokazal vyšplhat celkem vysoko..jo to takový rozporuplný
----> tim pádem s 0%xp 62,5 ----> to mi jako pruser celkem pøíjdeEEcko wrote:
bude se 100exp. dávat výkon 66,5, což je sice prùmìr, ale urèitì ne prùser.
Na tom høišti mùžeš hrát i když bude rozkopanéMetrik wrote:mam dotaz
jak stihnu za 10 dní upgrejd hitech trávníku? mezi sezonama je jen 10 dní , jak to dìláte vy ostatní? stihnu to? co když novou sezonu budu hrát první zápas doma a høištì bude rozkopane?)

Error >> FK Lipina