SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

Souèty øad 124:111 a tìsná výhra doma v pomìru 2:1 s týmem G divize. Ze ztráty 142.232 eur z minulého kola se nám podaøilo umazat 69.138 eur a tak naše pohárová ztráta aktuálnì èiní 73.094 eur. V pøíštím kole máme šanci na její smazání v dalším domácím zápase, ale tím pozitiva konèí. Los nám totiž pøisoudil, v souèasnosti pátý tým divize C2, rumunský kennys a tak bude muset nastoupit to nejlepší co máme. Jazýèkem na miskách vah by mohlo být naše povìstné bouølivé domácí prostøedí.
kopeckar

Post by kopeckar »

Na naše dnešní utkání pøekvapivì nebylo vyprodáno a tak se finanèní propad zatím nepodaøilo smazat úplnì. Zápas skonèil naším tìsným vítìzstvím 1:0 (souèty øad 134:125, ale soupeø nastøelil dvì brankové konstrukce) a pøinesl do naší kasy zisk 52.636 eur, takže naše letošní uèinkování zatím konèí finanèní ztrátou ve výši 20.458 eur. V pøíštím kole nás ovšem èeká výjezd na pùdu soupeøe (Levski Sofia!!! - 1. G.622) a tak se ztráta prohloubí. Soupeø je to ovšem hratelný a tak náš cíl je jednoznaèný, a to postup dál.
Slanec

Post by Slanec »

Pohodová výhra 4:0 nás posouvá do dalšího kola. Výkon 121 pøi zranìní nejlepšího útoèníka v 17. minutì není tedy není vùbec pro nás špatný. V dalším kole narazíme na tým Yzermanovi poskoci, který je 7. v E divizi. Hrajeme doma, ale favorité nejsme, vìøíme ale v drobné podcenìní ze soupeøovi strany a pøípadnou výhru o 1 gól nebo na penalty...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Nevím jak je to možný, ale zatím jsem všechny tøi utkání hrál doma 8) Takže zatím jsem 108.280 € v plusu! V pøíštím kole (opìt doma) 4. v eFku, takže zatím nejtìžší (ale snad ne tìžký) soupeø.
ImageImageImage
kopeckar

Post by kopeckar »

Náš dnešní pohárový zápas skonèil pøekvapením. Ne výsledkovým, protože jsme vyhráli na pùdì soupeøe 0:1 pøi souètech øad 125:134, ale finanèním, protože pøinesl ztrátu ve výši pouhých 40.705 eur. Stav našeho letošního finanèního pohárového konta je tudíž k dnešnímu dni
-61.163 eur. V dalším kole nás èeká èeské derby s naším divizním soupeøem FC Veselice, podle všeho se soustøedícím právì na SP pohár. Zápas probìhne na našem høišti, což urèitì pokladník našeho týmu pøivítá, protože bychom se mìli na 99% dostat do plusových èísel. Náš letošní souboj probìhl taktéž na našem høišti a skonèil naším jednobrankovým vítìzstvím (132:126) a bylo skoro vyprodáno pøes to, že lilo jako z konve. Zápas sledovalo 19.838 platících divákù. Srdeènì vás proto zveme pøíští støedu do naší arény.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Tak jsem si to taky spoèítal - zatím 2x doma, 2x venku = 527021 v mínusu. Takže hned si mùžeme vytýèit základní pohárový cíl - neprodìlat! :)
FC JEREMY
Slanec

Post by Slanec »

Senzaèní výhra 2:1 po výkonech 125:123 (koneènì to neskonèilo remízou, ale spravedlivì jsem vyhrál), takže tým Yzermanovi poskoci je ze hry a v dalším kole nás èeká na domácí pùdì tým Bezdikov, který je momentálnì 1. v G, takže nic jiného než postup nebereme, bude to vyrovnaný zápas, ale my máme pøesto o nìco lepší tým.

EDIT: Koukám, že tu každý dìlá výpoèty, tak i já pøidám - hrál jsem dvakrát venku a dvakrát doma, celkový výdìlek je 64 375, další zápas doma, takže v mínusu bychom skonèit nemìli
Slanec - FC Tigers
Hák

Post by Hák »

Fc Barcelona Kobjeøice - FC Banská Bystrica 2 - 1
Gilles Legear 1 - 0 9'
63' 1 - 1 Darius Vaculik
Donatas Morinas 2 - 1 74'

Po výkonech 124:102 jsem zaslouženì postoupil do dalšího kola. Pøíštì hraju venku u nìjakého Gèkaøe. Protože zaèíná èeská liga, tak budu mít složité rozhodování jakou vyšlu sestavu.
SK Kobeřice - E.36
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Dnes jsem zopakoval vùj rekordní výkon 143 (ale mám i na víc), takže eFkaø nemìl se svým smìšným výkonem 116 šanci a prohrál 3-1. V pøíštím kole mì èeká 2. v G. Opìt doufám snadná koøist. Bohužel musím letos poprvé opustit mou pevnost a vydat se na soupeøovo høištì, takže prozatímní zisk 184.748 € dojde citelné újmy. :(
ImageImageImage
Klitor
Team President

Post by Klitor »

o 5 bodù lepší výkon a prohra na penalty po remíze 0:0 už mì to fakt sere ...
Image
Drajmi
Team Board Member

Post by Drajmi »

kopeckar wrote:Náš dnešní pohárový zápas skonèil pøekvapením. Ne výsledkovým, protože jsme vyhráli na pùdì soupeøe 0:1 pøi souètech øad 125:134, ale finanèním, protože pøinesl ztrátu ve výši pouhých 40.705 eur. Stav našeho letošního finanèního pohárového konta je tudíž k dnešnímu dni
-61.163 eur. V dalším kole nás èeká èeské derby s naším divizním soupeøem FC Veselice, podle všeho se soustøedícím právì na SP pohár. Zápas probìhne na našem høišti, což urèitì pokladník našeho týmu pøivítá, protože bychom se mìli na 99% dostat do plusových èísel. Náš letošní souboj probìhl taktéž na našem høišti a skonèil naším jednobrankovým vítìzstvím (132:126) a bylo skoro vyprodáno pøes to, že lilo jako z konve. Zápas sledovalo 19.838 platících divákù. Srdeènì vás proto zveme pøíští støedu do naší arény.
Los mě příliš nepotěšil, ale co, aspoň bude mít zápas náboj :wink: . Ale vzhledem k tomu, že jsem prodal několik výborných staříků a náhrady ještě nedorazili, tak si asi vsadím na domácí :oops:
kopeckar

Post by kopeckar »

Drajmi wrote:Los mì pøíliš nepotìšil, ale co, aspoò bude mít zápas náboj :wink: . Ale vzhledem k tomu, že jsem prodal nìkolik výborných staøíkù a náhrady ještì nedorazili, tak si asi vsadím na domácí :oops:
Snad se zahojíš ze své sázky :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Dnešní ráno zaèalo, až na jednu, samými dobrými zprávami. Jediným mínusem je zranìní našeho nejlepšího CB na 3 dny. Jinak nám ranní pohárový zápas pøinesl jen samá pozitiva. Podle pøedpokladù mìli být souèty výkonù 132:131, ale náš divizní rival souboj vypustil a tak skonèilo utkání výsledkem 6:1 (132:60). Utkání bylo beznadìjnì vyprodané a tak se nám podaøilo dostat naše letošní uèinkování do kladných èísel. Zisk v zápase je 97.110 a celkovì jsem tudíž v plusu 35.947 eur. Navíc další zápas sehrajeme opìt na našem trávníku a tak si pokladník mne ruce. Tím spíš, že pøijedou NY Rangers. Sice už bez Jágra, ale i tak budou jistì lákadlem pro naše diváky. :lol: :lol: :lol:
Slanec

Post by Slanec »

Výhra 2:1 po výkonech 125:119 je velmi pøíjemná, ani jsme netušili, že Gèkaø mùže podat takovýto výkon, i když hráèe na to má, pøesto jsme si myslili, že ho pøejedem snáze, díky bohu že nedošlo k nìjakému podcenìní z naší strany a nasazení nìjakého hráèe z B týmu. Posouváme se do 7. kola a to je náš 2. nejlepší výsledek v SP Poháru. Zatim nejlepší úèinkování pøipadlo na sezónu 19., kde jsme se probojovali do 9. kola (ještì si vzpomínáme na absolutnì náhodná vítìzství na penalty po mnohem slabších výkonech :) ). V dalším kole nás èeká FC Mochitos, který je momentálnì 1. v G a je to hratelný soupeø, rozhodnì budeme útoèit na postup.
Slanec - FC Tigers
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Ja jsem hral venku a presto jsem vydelal 76269. V pristim kole me ceka celkem solidni slovenskej eFkar, ale bohuzel zas venku a ma jen 10000 mist.
Tom23 - Tatran Praha
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”