Pøesnì takTiger Baros wrote:další kolo je v sobotu... a pak pondìlí, úterý, støeda, ètvrtek a pátek? Každej den zápas?

Moderator: Czech Moderators

)
 )Urèitì...letos jede na vítìzství Sosna...los nemá zrovna z nejlehèích, a tak nám ostatním aspoò odstraòuje z cesty další favority. Jen co vyøešil SPC Czech Tigers, cestuje nyní na høištì RIP Ferda_team (èerstvý vítez Bdivize) .... ale ceských týmù je tam více..... mj. v dalším èeském souboji zajíždím já na høištì PSC united .... atdJanis wrote:tak když už máme historicky prvního vítìze A divize tak by to chtìlo aji vyhrát pohár co? udìlat double by byla parada... jsou tam nìjaké týmy které mají reálnou šanci na vítìzství? nìjak v tom nemám pøehled

)
 ) GodsheideVV 2-2 De Slechte Spelers
 GodsheideVV 2-2 De Slechte Spelers 
 The Silversun Kaisers 1-0 Lion Team
 The Silversun Kaisers 1-0 Lion Team 
 dinosaur juniors 3-4 cartus
 dinosaur juniors 3-4 cartus 
 RSCA Prince 0-1 Fresh
 RSCA Prince 0-1 Fresh 
 Westel 2-1 R Arminius FC
 Westel 2-1 R Arminius FC 
 RIP Ferda_team 1-2 FC Sosna pod Jahodnou
 RIP Ferda_team 1-2 FC Sosna pod Jahodnou 
 Psc United 2-2 PC Bonner
 Psc United 2-2 PC Bonner 
 Valpool 2-3 FC Klokan
 Valpool 2-3 FC Klokan 
 Domokun XI 2-1 FC De Rekenbreinen
 Domokun XI 2-1 FC De Rekenbreinen 
 u utd 2-1 andromeda
 u utd 2-1 andromeda 
 FC Bystré 2-3 fc bruges
 FC Bystré 2-3 fc bruges 
 FC Kama 2-1 Èmeláci
 FC Kama 2-1 Èmeláci 
 FC EbaIba 0-0 Kick and Rush
 FC EbaIba 0-0 Kick and Rush 
 FC stakliskes 3-3 1.FC Chvojkovice-Brod
 FC stakliskes 3-3 1.FC Chvojkovice-Brod 
 FC sleska 0-0 The Spirits
 FC sleska 0-0 The Spirits 
 Mr. Bungle FC 1-0 Cromdel United
 Mr. Bungle FC 1-0 Cromdel United 
jo jo, bude to vyrovnany a rozhodne rozhodci a kapøíci ... dneska jedu do Belgie s plnou siovkou .... oba mame nedeli bloklou, takže pùjdeme do zapasu s plnou polní.psc wrote:takže já podle pøedpokladù vyøadil ubohým výkonem 134 holanïana a tìším se v pondìlí na patrikav CZ lize jsme spolu remizovali, takže si troufám øíct, že to bude vyrovnaný

)
 )Kdybych nemìl náladu v hajzlu, tak bych tu na tomhle seznamu mohl být takyHák wrote:...
 Bohužel vèera ráno mì vyøadil FC sleska (aspoò, že to byl èech) po výkonech 129-131. Mìl jsem v plánu z poháru vypadnout hned v prvním kole, jenže nám vypadl internet, takže jsem nenastavil sestavu a postoupil dál. Od tý doby jsem se zaèal tak nìjak soustøedit i na pohár a musím øíct, že jedenáctý kolo a cca  300-400 K zisk je celkem úspìch
  Bohužel vèera ráno mì vyøadil FC sleska (aspoò, že to byl èech) po výkonech 129-131. Mìl jsem v plánu z poháru vypadnout hned v prvním kole, jenže nám vypadl internet, takže jsem nenastavil sestavu a postoupil dál. Od tý doby jsem se zaèal tak nìjak soustøedit i na pohár a musím øíct, že jedenáctý kolo a cca  300-400 K zisk je celkem úspìch 

FC sleska (C.7) 2-3 GodsheideVV (C.9)
 FC sleska (C.7) 2-3 GodsheideVV (C.9)  
  fc bruges (B.3) 0-0 Fresh (A)
 fc bruges (B.3) 0-0 Fresh (A) 
 FC stakliskes (F.205) 2-3 Mr. Bungle FC (A)
 FC stakliskes (F.205) 2-3 Mr. Bungle FC (A) 
 Westel (B.3) 0-0 Domokun XI (B.2)
 Westel (B.3) 0-0 Domokun XI (B.2) 
 cartus (B.1) 3-2 FC Klokan (D.7)
 cartus (B.1) 3-2 FC Klokan (D.7) 
 PC Bonner (C.4) 0-1 The Silversun Kaisers (B.1)
 PC Bonner (C.4) 0-1 The Silversun Kaisers (B.1) 
 FC Kama (D.12) 1-3 FC EbaIba (B.3)
 FC Kama (D.12) 1-3 FC EbaIba (B.3) 
 FC Sosna pod Jahodnou (A) 3-2 u utd (E.75)
 FC Sosna pod Jahodnou (A) 3-2 u utd (E.75)