Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Wirtuall
Coach

Post by Wirtuall »

mám takovu otázku,
jak moc ovlivnuje hraca "Preferovaná noha" na postoch CB,LM, GK,CF
Image
Image
future? lsd is future!
Member of the Soccer Project Association

Post by future? lsd is future! »

je uplne jedno jakou nohou hrac kope, jak je vysokej a kolik vazi...
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Chtìl bych se zeptat, jaká je pøibližnì životnost povrchù a jak rychle klesá jejich kvalita, když konèí?
Když dám trávník který se staví 3 dny napø. v 8:00, bude hotový za 3 dny po simulaci v 10:00?
foppa 13

Post by foppa 13 »

Mirek wrote:Chtìl bych se zeptat, jaká je pøibližnì životnost povrchù a jak rychle klesá jejich kvalita, když konèí?
Když dám trávník který se staví 3 dny napø. v 8:00, bude hotový za 3 dny po simulaci v 10:00?
Je jedno, jestli ho zaèneš stavìt v 6 ráno nebo v 10 veèer. Prostì až uplyne potøebný poèet dní, tak hned po ranní simulaci (ve 4 hodiny) bude trávník nový. A s tou životností... To máš tìžké... Záleží jak moc hraješ zápasù doma :wink:. Mì ten nejdražší vydržel déle jako rok. Ale když jsem pak hrál doma hodnì zápasù, tak do mìsíce byl napadr. Když jsem koupil ten nejlevnìjší a hrál doma hodnì zápasù, tak byl mimo asi tak za 14 dní. (tj. nìkde na 50% - jakmile vidím, že jsem na takovém èísle, tak hned dávám stavìt nový). Ale jak øíkám je to podle poètu zápasù... Pokud budeš hrávat doma 2x dennì a koupíš ten nejdražší, tak si myslím, že už ho nebudeš muset mìnit nikdy :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

ten nejdražší vydrží 10 sezon, myslim...
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

Tiger Baros wrote:ten nejdražší vydrží 10 sezon, myslim...
je to ruzny podle vytizenosti hriste, ne? Nebo 10 sezon pri jaky porci zapasu?
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Je jedno, jestli ho zaèneš stavìt v 6 ráno nebo v 10 veèer. Prostì až uplyne potøebný poèet dní, tak hned po ranní simulaci (ve 4 hodiny) bude trávník nový. A s tou životností... To máš tìžké... Záleží jak moc hraješ zápasù doma Wink. Mì ten nejdražší vydržel déle jako rok. Ale když jsem pak hrál doma hodnì zápasù, tak do mìsíce byl napadr. Když jsem koupil ten nejlevnìjší a hrál doma hodnì zápasù, tak byl mimo asi tak za 14 dní. (tj. nìkde na 50% - jakmile vidím, že jsem na takovém èísle, tak hned dávám stavìt nový). Ale jak øíkám je to podle poètu zápasù... Pokud budeš hrávat doma 2x dennì a koupíš ten nejdražší, tak si myslím, že už ho nebudeš muset mìnit nikdy Wink
Jestli je to tak jak píšeš, tak nestihneš položit HiTech trávu ani pøes letní pøestávku, pokud hraješ poslední zápas doma. I kdybych dal položit trávu hned po posledním zápase, tak pokládání skonèí další nedìli ráno, ale zapoèítá to až v pondìlí ve 4:00, a to už mùže být kontumace. :(
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

když stavíš trávník, tak mùžeš hrát...

anebo když se ti to zhoršuje, tak postav ten nejlevnìjší, co máš hned druhej den a pak dej stavìt HiTech :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Já myslel, že když se staví trávník, že nemùžu hrát domácí zapasy. Jestli jo, tak je to v pohodì. Hurá na HiTech. :P
MošnaM

Post by MošnaM »

Mirek wrote:Já myslel, že když se staví trávník, že nemùžu hrát domácí zapasy. Jestli jo, tak je to v pohodì. Hurá na HiTech. :P
Ale bacha na to, když máš hlášeno, že je potøeba položit nový trávník, jde kvalita strašnì rychle dolu. Dost lidí na to dojelo, protože dali stavìt Hi-Tech a nestihli to=kontumace zápasù.
Z vlastní zkušenosti mùžu øíct, že mi HI-Tech vydržel prakticky pøesnì 9 sezón. Ale nikdy jsem kvalitu nenechal klesnout pod 80%. Takže bych øekl, že jsem ho šetøil.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Já hraju skoro dvì sezóny na trávì s odvodnìním a nikdy jsem se nedostal pod 90%. Proto mì vystrašilo když jsem se dostal na 83% a hlavnì se to pomalu zvedalo. Je ale pravda, že jsem hrál dennì 2 zápasy (takže v prùmìru 1 doma) a teï hraju èasto 3. Navíc se mi minulý týden 2x stalo, že díky pohárùm jsem hrál 3 zápasy za den doma. Tak uvidím, jak se to bude vyvíjet. :?:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....

"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"

Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu :-)
Andrew - Sokol Čejč
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

ja mam 96% a pise to Nepotøebujete instalovat nový povrch na høištì

... tak treba tobe vyprsela zarucni doba a do par dnu mas po travniku...
MošnaM

Post by MošnaM »

Sokol Cejc wrote:když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....
"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"
Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu :-)
Nedìlají :!: :!: :!: To je pøesnì ta hláška, kterou si pamatuji. Taky jsem mìl kvalitu kolem 100%, když se mi tahle hláška objevila a pak každý zápas snad 20% dolu. A byl jsem rád, že jsem stihl postavit jednoduchý trávník :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Oki, zítra mám ligu venku, odpolko doma tur tak uvidíme :wink:
Andrew - Sokol Čejč
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”