Sokol Cejc wrote:když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....
"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"
Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu
Nedìlají To je pøesnì ta hláška, kterou si pamatuji. Taky jsem mìl kvalitu kolem 100%, když se mi tahle hláška objevila a pak každý zápas snad 20% dolu. A byl jsem rád, že jsem stihl postavit jednoduchý trávník .
Na Váš popud sem se podival na to u sebe... hodnocení 100% a hláška udìléte nové távník! toš sem tam støelil rovnou nové HiTech a hotovo
Sokol Cejc wrote:když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....
"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"
Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu
Nedìlají To je pøesnì ta hláška, kterou si pamatuji. Taky jsem mìl kvalitu kolem 100%, když se mi tahle hláška objevila a pak každý zápas snad 20% dolu. A byl jsem rád, že jsem stihl postavit jednoduchý trávník .
Na Váš popud sem se podival na to u sebe... hodnocení 100% a hláška udìléte nové távník! toš sem tam støelil rovnou nové HiTech a hotovo
Ajajaj, myslím, že budeš nemile pøekvapen. Øekl bych, že správný postup byl nechat udìlat ten nejobyèejnìjší a až pak hned dát hi-tech. No pøeju hodnì štìstí.
tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista
i kdyz ta hlaska, nevim jak na ni spolehat, me to pise ted "Nepotøebujete instalovat nový povrch na høištì" a stav hriste 84%...... (ale zas pravda ze dneska jsem hral tolik zapasu doma jako angee v pristich deseti dnech:) )
kojotus_kokotus wrote:tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista
i kdyz ta hlaska, nevim jak na ni spolehat, me to pise ted "Nepotøebujete instalovat nový povrch na høištì" a stav hriste 84%...... (ale zas pravda ze dneska jsem hral tolik zapasu doma jako angee v pristich deseti dnech:) )
kojotus_kokotus wrote:tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista
Øekl bych, že v tomto pøípadì to bude jak øíkáš.
Pøesnì tak jak øíká frankie, teda kojotus_kokotus no, spoèítal sem si že hraju ty 4 zápase toš sem tam rovnou støelil ten top ..
Ja mam ted travnik na 100 a pise mi to "Je už pomalu èas k instalování nového povrchu na høištì" ....nevim jestli sem jenom nevsimavej nebo je to nova hlaska ale vidim ji tam poprvy
Tonda11 wrote:Ja mam ted travnik na 100 a pise mi to "Je už pomalu èas k instalování nového povrchu na høištì" ....nevim jestli sem jenom nevsimavej nebo je to nova hlaska ale vidim ji tam poprvy
Blbé je, že na toto tì správce høištì neupozorní. Takž pravdìpodobnì nikdo neví, za jak dlouho se tato hláška zmìní na "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch". Každopádnì když teï dáš stavìt Hi-Tech, bez problémù to stihneš.
PS. Se zájmem sleduji stav trávníku Angeeho. Zatím je v klidu
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3