Nic ve zlím, ale musim si "rýpnout": Krásná angliètinaH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: "Hi,
I got very high offer for my SW-Pilibaitis.
I know, that is this offer unrealistic.
Thank you for cancellation this offer.
Hernán Crespo."

Moderator: Czech Moderators
Njn, co už...na základce ruština, na støední a vyšce nìmèina, teï si cpu do hlavy anglinu a tak to vypadá. Není nad krásnou èeštinu, s tvrdým a mìkkým iy...v tom na***ní jsem nic lepšího nestvoøil...Angee wrote:Nic ve zlím, ale musim si "rýpnout": Krásná angliètinaH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: "Hi,
I got very high offer for my SW-Pilibaitis.
I know, that is this offer unrealistic.
Thank you for cancellation this offer.
Hernán Crespo."Ale podle mòa se nemusíš obávat, že by neporozumìli
Plnì s tebou cítím. Zažil jsem to samé, když jsem byl v Éèku. Šerifové pøemrštìnou nabídku smázli, ale bohužel ostatní dìní není ošetøeno. Takže další dvì miliónové nabídky zájemci samozøejmì mezitím stáhli a zùstal tam jen jeden asi za 100K(který na to asi zapomnìl) a tomu ten hráè spadl do klína. Já jsem tratil tak 1,5MH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Tak a je to tady...èekal jsem, kdy nìjaky maník se mì bude snažit odstøelit. Už jsem se doèkal...
Tak to je hnus velebnostiMošnaM wrote:Plnì s tebou cítím. Zažil jsem to samé, když jsem byl v Éèku. Šerifové pøemrštìnou nabídku smázli, ale bohužel ostatní dìní není ošetøeno. Takže další dvì miliónové nabídky zájemci samozøejmì mezitím stáhli a zùstal tam jen jeden asi za 100K(který na to asi zapomnìl) a tomu ten hráè spadl do klína. Já jsem tratil tak 1,5MH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Tak a je to tady...èekal jsem, kdy nìjaky maník se mì bude snažit odstøelit. Už jsem se doèkal.... Tady by asi bylo namístì zrušit celý prodej a hráèe bez ztráty morálky vrátit do prodávajícího týmu.
gratulujuTom23 wrote:tak ten Jezek je z Tom9k Master Team, muzete si ho tam kontrolovat, adresa na nej je http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
ještì bych se chtìl zeptat..... našel si toho hráèe pomocí toho linku, co je na tom screenu?Tom23 wrote:tak ten Jezek je z Tom9k Master Team, muzete si ho tam kontrolovat, adresa na nej je http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1