Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Papa Bouba Diop »

JoudeN wrote:Když jsem začínal s tímto týmem co mám, tak to byl velmi těžký začátek a dost jsem to zpackal(dělal jsem uplně zbytečné věci s penězma atd.), ale zase na druhou stranu bojím se začátku s novým týmem, který bych dostal.... Protože vím, že ty začátky jsou nejhorší.... Až když jsem se dostal na fórum, tak jsem zjistil co jsem udělal za blbosti, ale nechal jsem to být... Ted se mi to vrací...
jo tak to mám podobný zkušenosti :) ...a rozhodně nelituju toho, že jsem se na ten "starej" tým vykašlal a začal odznova :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Papa Bouba Diop wrote:
jo tak to mám podobný zkušenosti :) ...a rozhodně nelituju toho, že jsem se na ten "starej" tým vykašlal a začal odznova :wink:

OK tak já to nejspíš udělám..... Tady na fóru si asi taky udělám nový účet... MOŽNÁ... Ještě si pořád nejsem moc jistý jestli mám nebo nemám.. :|
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
foppa 13

Post by foppa 13 »

JoudeN wrote:Když jsem začínal s tímto týmem co mám, tak to byl velmi těžký začátek a dost jsem to zpackal(dělal jsem uplně zbytečné věci s penězma atd.), ale zase na druhou stranu bojím se začátku s novým týmem, který bych dostal.... Protože vím, že ty začátky jsou nejhorší.... Až když jsem se dostal na fórum, tak jsem zjistil co jsem udělal za blbosti, ale nechal jsem to být... Ted se mi to vrací...
Já jsem byl na tom stejně tak :wink:
SPéčko jsem začal hrát od 31. července 2006 a na fórum jsem šel poprvé až v prosinci (takže 4 měsíce samouk). Do té doby jsem neměl ani potuchu o nějakém SMPT, skryté vlastnosti atd. Vše jsem si dělal prostě tak, jak se mi hodilo a líbilo. Dokonce jsem ani nevěděl, že rozhodčí má pokaždé jinou přísnost, prostě nic a dodnes hraji se svým prvním týmem :). Ten bych nikdy neopustil - už jen proto, že jsem ho měl zbrusu nový. Statistiky byly 0-0-0, góly 0-0. Prostě první majitel. Takže to co teď vidím ve statistikách na své úvodní straně jsou jen a jen mé statistiky - to mě také těší. Sice je to jen detail, ale docela by mě sralo, hrát třeba měsíc a mít ve statistikách 1000 gólů vstřelených a 800 obdržených. Někomu je to možná úplně jedno, ale já jsem za to rád :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no a já začal 1. srpna a na fórum poprvý v půlce ledna :lol: ...zběsile jsem prodával,kupoval hráče spíš podle národnosti než potenciálu a celkově jsem nad tím vůbec nepřemejšlel...je fakt, že bych taky měl radši ve statistikách jenom "moje" čísla,ale co už
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Já ze začátku dokonce nestavěl ani centrum mládeže :lol:. 500k bylo na mě v tu dobu moc, navíc to dlouho trvalo a nevěděl jsem ani co od toho přesně očekávat... Takže centrum jsem začal stavět někdy až po 2 měsících a pak to čekání... Už si ty dny přesně nepamatuji, ale něco mi říká 20, 50 a 80 - no, to byl hnus. Trenéry jsem neposílal na kurzy, bo jsem si myslel, že jakýho si koupím, takovýho prostě mám. Když hráč u nějakýho skillu zčervenal, tak jsem mu trénink neměnil - myslel jsem, že to je nějaká super rychlost trénování - až po čase jsem pochopil, že to dále nepůjde. Když už jsem pak věděl jak to je s tou červenou barvou a byl už hráč celý dotrénovaný, tak jsem mu nastavil netrénovat nic a po další simulaci nadával, že zase chce trénovat (takto to jelo docela dlouho - a to asi 2x denně). Individuální pokyny vůbec neřešil, golman hrál vždycky vpřed, neboť jsem si myslel, že jako bude útočit - to že individuální pokyn se uplatňuje jen díky rozložení skillů jsem netušil a plno dalších věcí. No, byly to haluze... Ale ani tak jsem neměl choutky měnit tým.
HC Kometa Brno Forever
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Protože sis myslel že je vše jak má být :D
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Už jsem se rozhodl... toto je můj poslední příspěvek na fóru pod jménem JoudeN a umístění pár hráčů na trh byla moje poslední aktivita u mého týmu... loučím se a za nějakou chvíli sem dám příspěvek pod novým jménem.. nejspíš kOrflUs :mrgreen: :mrgreen:
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
MošnaM

Post by MošnaM »

JoudeN wrote:Už jsem se rozhodl... toto je můj poslední příspěvek na fóru pod jménem JoudeN a umístění pár hráčů na trh byla moje poslední aktivita u mého týmu... loučím se a za nějakou chvíli sem dám příspěvek pod novým jménem.. nejspíš kOrflUs :mrgreen: :mrgreen:
Ať se rozhodneš, jak chceš, tak hlavně aby tě nenapadlo při založení nového týmu koupit si některého z těch "pár hráčů", které jsi umístil na trh. To by bylo určitě bráno jako podvod a já myslím, že oprávněně. Už proto, že víš, které vlastnosti mají na max a které ne :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

MošnaM wrote: Ať se rozhodneš, jak chceš, tak hlavně aby tě nenapadlo při založení nového týmu koupit si některého z těch "pár hráčů", které jsi umístil na trh. To by bylo určitě bráno jako podvod a já myslím, že oprávněně. Už proto, že víš, které vlastnosti mají na max a které ne :wink: .

To rozhodně ne... že sem mladej eznamená že sem blbej :mrgreen: Tak tým už mám založený, akorát mi nechce přijít email z registrace na fóru... no časem přijde takže JoudeN se loučí :mrgreen:
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
happyna17

Post by happyna17 »

JoudeN wrote:
MošnaM wrote: Ať se rozhodneš, jak chceš, tak hlavně aby tě nenapadlo při založení nového týmu koupit si některého z těch "pár hráčů", které jsi umístil na trh. To by bylo určitě bráno jako podvod a já myslím, že oprávněně. Už proto, že víš, které vlastnosti mají na max a které ne :wink: .

To rozhodně ne... že sem mladej eznamená že sem blbej :mrgreen: Tak tým už mám založený, akorát mi nechce přijít email z registrace na fóru... no časem přijde takže JoudeN se loučí :mrgreen:
Bacha na to - někomu by se slovo Pinďour nemuselo líbit :P
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

happyna17 wrote: Bacha na to - někomu by se slovo Pinďour nemuselo líbit :P

To už si to zčíhnul jo? :mrgreen:
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
happyna17

Post by happyna17 »

JoudeN wrote:
happyna17 wrote: Bacha na to - někomu by se slovo Pinďour nemuselo líbit :P

To už si to zčíhnul jo? :mrgreen:
no musel sem :mrgreen: škoda, že neexistujou prcinky :lol:
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

happyna17 wrote: no musel sem :mrgreen: škoda, že neexistujou prcinky :lol:
Bacha na to-slovo prcinka by se někomu nemuselo líbit :D:D:D
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
foppa 13

Post by foppa 13 »

Se už nějak moc dlouho loučíš, ne? :lol:
HC Kometa Brno Forever
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

foppa 13 wrote:Se už nějak moc dlouho loučíš, ne? :lol:
Mi pořád nějak nechce přijít email na ten nowej účet :D Možná jsem tam napsal nějak blbě ten mail :D
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”