JoudeN wrote:Když jsem začínal s tímto týmem co mám, tak to byl velmi těžký začátek a dost jsem to zpackal(dělal jsem uplně zbytečné věci s penězma atd.), ale zase na druhou stranu bojím se začátku s novým týmem, který bych dostal.... Protože vím, že ty začátky jsou nejhorší.... Až když jsem se dostal na fórum, tak jsem zjistil co jsem udělal za blbosti, ale nechal jsem to být... Ted se mi to vrací...
Já jsem byl na tom stejně tak
SPéčko jsem začal hrát od 31. července 2006 a na fórum jsem šel poprvé až v prosinci (takže 4 měsíce samouk). Do té doby jsem neměl ani potuchu o nějakém SMPT, skryté vlastnosti atd. Vše jsem si dělal prostě tak, jak se mi hodilo a líbilo. Dokonce jsem ani nevěděl, že rozhodčí má pokaždé jinou přísnost, prostě nic a dodnes hraji se svým prvním týmem

. Ten bych nikdy neopustil - už jen proto, že jsem ho měl zbrusu nový. Statistiky byly 0-0-0, góly 0-0. Prostě první majitel. Takže to co teď vidím ve statistikách na své úvodní straně jsou jen a jen mé statistiky - to mě také těší. Sice je to jen detail, ale docela by mě sralo, hrát třeba měsíc a mít ve statistikách 1000 gólů vstřelených a 800 obdržených. Někomu je to možná úplně jedno, ale já jsem za to rád