Platba členství v SPFA
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Re: Platba èlenství v SPFA
Mam takovou blbou prosbu.Chtel bych SPFA ale neni mi 18 tak nemuzu jeste prevadet penize z uctu tak bych potreboval,jestli by to nekdo zaplatil a ja bych mu pak poslal penize nejakym jinym zpusobem(treba kredit,atd.)!!!Kdyby se nekdo nasel tak napiste.Diky moc
-
tak složenku na účet poslat můžeš ne?LampardFrank8 wrote:Mam takovou blbou prosbu.Chtel bych SPFA ale neni mi 18 tak nemuzu jeste prevadet penize z uctu tak bych potreboval,jestli by to nekdo zaplatil a ja bych mu pak poslal penize nejakym jinym zpusobem(treba kredit,atd.)!!!Kdyby se nekdo nasel tak napiste.Diky moc

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
vubec newim,ja se v tom nevyznamPapa Bouba Diop wrote:tak složenku na účet poslat můžeš ne?LampardFrank8 wrote:Mam takovou blbou prosbu.Chtel bych SPFA ale neni mi 18 tak nemuzu jeste prevadet penize z uctu tak bych potreboval,jestli by to nekdo zaplatil a ja bych mu pak poslal penize nejakym jinym zpusobem(treba kredit,atd.)!!!Kdyby se nekdo nasel tak napiste.Diky moc

-
domluv se s foxirem jestli bude mít trochu času...já to taky platil přes složenku (i když účet mám - ale prachy na něm neLampardFrank8 wrote:vubec newim,ja se v tom nevyznamPapa Bouba Diop wrote:tak složenku na účet poslat můžeš ne?LampardFrank8 wrote:Mam takovou blbou prosbu.Chtel bych SPFA ale neni mi 18 tak nemuzu jeste prevadet penize z uctu tak bych potreboval,jestli by to nekdo zaplatil a ja bych mu pak poslal penize nejakym jinym zpusobem(treba kredit,atd.)!!!Kdyby se nekdo nasel tak napiste.Diky moc

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
I já děkuju Foxirovi za skvělé zprostředkování platby SPFA. Mohu jen doporučit! 

Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
Můžu se na něco zeptat jen abych byl úplně v obraze?!
Když bych to chtěl udělat přes složenku na tej poště, tak bych vyplnil složenku kolik a na jakej účet poslat, dal to na přepážku s hotovostí a pak by vše bylo jen a jen na Foxovi?
Pokud to tak je, tak je to fakt super...ale ještě zvažuji, jestli si pořídím SPFA. Doted sem to i s minulým týmem zvládal v pohodě, takže možná později 
EDIT: Dostanu odpověď?

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
-
Pokud složíš požadované peníze na Foxirův účet, je to už jen na Foxirovi. Občas to členství i zaplatí. Ale to víš, Vánoce na krku...kOrflUs wrote:Můžu se na něco zeptat jen abych byl úplně v obraze?!Když bych to chtěl udělat přes složenku na tej poště, tak bych vyplnil složenku kolik a na jakej účet poslat, dal to na přepážku s hotovostí a pak by vše bylo jen a jen na Foxovi?
Pokud to tak je, tak je to fakt super...ale ještě zvažuji, jestli si pořídím SPFA. Doted sem to i s minulým týmem zvládal v pohodě, takže možná později
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
No tak jasný.....peníze za SPFA+něco na pivkoFoxir wrote:Pokud složíš požadované peníze na Foxirův účet, je to už jen na Foxirovi. Občas to členství i zaplatí. Ale to víš, Vánoce na krku...kOrflUs wrote:Můžu se na něco zeptat jen abych byl úplně v obraze?!Když bych to chtěl udělat přes složenku na tej poště, tak bych vyplnil složenku kolik a na jakej účet poslat, dal to na přepážku s hotovostí a pak by vše bylo jen a jen na Foxovi?

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
-
- Team Manager
-
- Team President
Re: Platba členství v SPFA
Toto téma se tu určitě probíralo...ale beze mně 
Chtěl sem se zeptat jak to je stím placením SMS kolik sms musím poslat abych mněl SPFA na měsíc... Vím že po SMS je to nevýhodnější než složenkou... ale se složenkama neumím
Nebo plsko někdo vysvětlete jak to funguje

Chtěl sem se zeptat jak to je stím placením SMS kolik sms musím poslat abych mněl SPFA na měsíc... Vím že po SMS je to nevýhodnější než složenkou... ale se složenkama neumím

White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
-
Neblázni. Obrať se na foxira jako už spousta z nás a je to daleko levnější a je to fakt rychlý.Se(basty)an wrote:Toto téma se tu určitě probíralo...ale beze mně

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
- Team President
Ne to nechci v takových věcech se nechci obracet na někoho jinýhokopeckar wrote: Neblázni. Obrať se na foxira jako už spousta z nás a je to daleko levnější a je to fakt rychlý.

Chci si to objednat sám...
White Devils FC/Bártek