Taky, musí si zvykat od malapupajdi13 wrote:Sokol Cejc wrote:Při převozu burčáku na trase Čejč - Praha došlo někde u Havlíčkova Broda k náhlé nutné korekci směru jízdy řidičem. Tento poněkud divoký manévr měl za následek 2 věci. Ta první, pozitivní je že podařilo zabránit kolizi s okolními vozidly, ta druhá méně pozitivní je že došlo k vylití celé PET láhve do zavazadlového prostoru. Koberec umístěný v něm vše ochotně přijal![]()
V důsledku toho mi auto smrdí jako vinný sud a jsem terčem posměchu všech kolegů v práci, že si koníčka tahám i do práce a když nemůžu pít tak aspoň inhaluju![]()
Co synátor,jak si vede? doufám,že neinhaloval taky
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Andrew - Sokol Čejč
-
pupajdi13
Aspoň bude mít posílenou imunituSokol Cejc wrote:Taky, musí si zvykat od malapupajdi13 wrote:Sokol Cejc wrote:Při převozu burčáku na trase Čejč - Praha došlo někde u Havlíčkova Broda k náhlé nutné korekci směru jízdy řidičem. Tento poněkud divoký manévr měl za následek 2 věci. Ta první, pozitivní je že podařilo zabránit kolizi s okolními vozidly, ta druhá méně pozitivní je že došlo k vylití celé PET láhve do zavazadlového prostoru. Koberec umístěný v něm vše ochotně přijal![]()
V důsledku toho mi auto smrdí jako vinný sud a jsem terčem posměchu všech kolegů v práci, že si koníčka tahám i do práce a když nemůžu pít tak aspoň inhaluju![]()
Co synátor,jak si vede? doufám,že neinhaloval taky
-
happyna17
Tak sem nenastavil na dneska sestavu a hrálo pěkně áčko, který sem šetřil na zítra s prvním
něco mi říká, že to asi nestíhám
takže asi celej tejden budeme darovat body 
A to má být zajímavost?happyna17 wrote:Tak sem nenastavil na dneska sestavu a hrálo pěkně áčko, který sem šetřil na zítra s prvnímněco mi říká, že to asi nestíhám
-
happyna17
Pro moje soupeře to je hodně velká zajímavostzajdaz wrote:A to má být zajímavost?happyna17 wrote:Tak sem nenastavil na dneska sestavu a hrálo pěkně áčko, který sem šetřil na zítra s prvnímněco mi říká, že to asi nestíhám
-
Slanec
Nevim kam to napsat, tak to dávám sem. Slováci jsou ode dneška aspoň podle statistik druhým nejpočetnějším národem na SP 
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
82' Pavel Holub rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání.
82' Milan Švec rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání.
Podle mě je to ost zajímavý
82' Milan Švec rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání.
Podle mě je to ost zajímavý

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
go Slovensko go len už aby sme boli početnejší aj v naj ligách ale aj to prídeSlanec wrote:Nevim kam to napsat, tak to dávám sem. Slováci jsou ode dneška aspoň podle statistik druhým nejpočetnějším národem na SP
-
5zizou5
skoda ze uz neni Československo, to by se to rulovaloStein 8 wrote:go Slovensko go len už aby sme boli početnejší aj v naj ligách ale aj to prídeSlanec wrote:Nevim kam to napsat, tak to dávám sem. Slováci jsou ode dneška aspoň podle statistik druhým nejpočetnějším národem na SP
nevi nekdo jaka je rekordni vyhra na SP v zapase? 
-
kojotus_kokotus
- Team Board Member
23:0
http://www.wokna.estranky.cz , http://www.cesky-sejf.estranky.cz
Hodne hracu na prodej, od kazdyho neco - http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2&t=128178
Hodne hracu na prodej, od kazdyho neco - http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2&t=128178
diky..kojotus_kokotus wrote:23:0
-
psc
celou sezonu ani jeden zraněnej hráč a teď na konci jich je 7 ... a co nejhorší že všichni 3 golmani, nei to zajímavost ? 
edit : tak po simulaci v 18 už jich je 8 ... co dodat ?
Psc United
Snad jen ku.....psc wrote:celou sezonu ani jeden zraněnej hráč a teď na konci jich je 7 ... a co nejhorší že všichni 3 golmani, nei to zajímavost ?

Protivník na 29% rozhodčího nastavil agresivitu 0%
Mě to přijde jako celkem veliká zajímavost
On je druhej já osmej...Já dal agr. na 80% a předvedl jsem jen o málo bodíků menší výkon...by byla celkem potupa kdyby prohrál