Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SS FC
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by SS FC »

Proč mi nejde změnit jméno manažera tak, aby v něm byla pomlčka? Viděl jsem, že takoví manažeři jsou, ale...:
SoccerProject wrote:Toto uživatelské jméno je neplatné. Nepoužívejte žádné speciální znaky.
Nevíte, proč to nejde, nebo jestli se to dá nějak obejít?
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

SS FC wrote:Proč mi nejde změnit jméno manažera tak, aby v něm byla pomlčka? Viděl jsem, že takoví manažeři jsou, ale...:
SoccerProject wrote:Toto uživatelské jméno je neplatné. Nepoužívejte žádné speciální znaky.
Napadají mě tři možnosti:
a) změnili to
b) používáš pomlčku tuhle pomlčku: – (Alt + 0150) a ne spojovník: - (Alt + 45)
c) máš tam jinej speciální znak
SS FC
Team Manager

Post by SS FC »

Nejspíš to změnili, jinej znak kromě pomlčky a normální abecedy tam nemám a ani s tím spojovníkem to neprošlo... :(
Ale co je ještě zajímavější, při změně názvu týmu to nechce vzít ani "FC Valeo Stolany", a to jak ve FF3, tak v IE7.
SoccerProject wrote:Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: unknown property name after \P or \p at offset 7 in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/spnewl_stadium_overview.php on line 904
Last edited by SS FC on Sat Oct 25, 2008 7:26 am, edited 1 time in total.
Hák

Post by Hák »

krup72 wrote:
SS FC wrote:Proč mi nejde změnit jméno manažera tak, aby v něm byla pomlčka? Viděl jsem, že takoví manažeři jsou, ale...:
Napadají mě tři možnosti:
a) změnili to
b) používáš pomlčku tuhle pomlčku: – (Alt + 0150) a ne spojovník: - (Alt + 45)
c) máš tam jinej speciální znak
Já se snažím změnit název týmu Fc Barcelona Kobjeřice na SK Kobeřice, ale mám úplně stejný problém. Nevím jaký speciální znak tam mám.....
SS FC wrote:Nejspíš to změnili, jinej znak kromě pomlčky a normální abecedy tam nemám a ani s tím spojovníkem to neprošlo... :(
Ale co je ještě zajímavější, při změně názvu týmu to nechce vzít ani "FC Valeo Stolany", a to jak ve FF3, tak v IE7.
Tak já jsem si myslel, že mi to nejde kvůli háčkům, ale když to nejde i bez nich, tak pak už to vidím jako nějaký bug a mělo by se to asi nahlásit Sjarelovi...
SK Kobeřice - E.36
slavomire
Groundsman

Post by slavomire »

som tu na foru uplní nováčik v SP až taký nie, dostal som sa z H divize bilancia 30 výhier .. po veľa sezónach do Gčka , na konte som mal cca 400K prišlo mi 1,8mil na konte mam 2,25 a chcem poradiť , do čoho mam investovať či nakupu hračov alebo do rožšírenia štadionu ktorý ma kapacitu 5000(fanušikov viac než 17000!) rozmýšlal som nad rozšírením o 3000 s pujčkou 1,5mil ..pritom už mam zajednaneho jedneho potrebneho CF za 500k kto ma skusenosti z pujčkami ?
krup72

Post by krup72 »

slavomire wrote:som tu na foru uplní nováčik v SP až taký nie, dostal som sa z H divize bilancia 30 výhier .. po veľa sezónach do Gčka , na konte som mal cca 400K prišlo mi 1,8mil na konte mam 2,25 a chcem poradiť , do čoho mam investovať či nakupu hračov alebo do rožšírenia štadionu ktorý ma kapacitu 5000(fanušikov viac než 17000!) rozmýšlal som nad rozšírením o 3000 s pujčkou 1,5mil ..pritom už mam zajednaneho jedneho potrebneho CF za 500k kto ma skusenosti z pujčkami ?
Jestli je tvůj tým FC Podzámčik (jako že asi jo), nevidím to moc optimisticky. Máš totiž moc starej tým, do dvou sezón ti odejde půlka hráčů a peníze na další moc nemáš. Podle mě tu nejde o momentální stav, ale celkovou strategii. Způsobů, jak se z toho dostat ven, je víc, popíšu zhruba, co bych udělal já.
a) Nacpal bych se do maximálního počtu turnajů, kde je malý startovný (do 5k) a hraje se na skupiny. Proč? Přibývají fanoušci.
b) Naprosto všechny zbylý termíny bych hrál přáteláky doma. Bez ohledu na soupeře a výsledek. Proč? Přibývají fanoušci a vyděláváš na vstupným.
c) Prodal bych všechny starý hráče a taky hráče, co mají moc velkej plat na momentální rozpočet.
d) Nakoupil bych nevytrénovaný háčkaře za minimum peněz (až budeš mít víc peněz, tak hráče z centra mládeže, ty ale budou dražší). Proč? Aby hráli ty přáteláky a měli plat okolo 300/zápas.
e) Pokud máš víc času a chce se ti, zkusil bych občas najít levnej nákup a následně toho hráče se ziskem prodat.
Důsledkem bude zřejmě sestup, ale jde o to, aby tým vydělával, pak teprve se s tím dá jít nahoru.
Ale jak říkám, tohle bych udělal já, třeba by někdo jinej postupoval jinak;-)
Angee

Post by Angee »

Tak vysvětlení určitě už znáš - viz. herní oznámení v SP:
Po aktualizaci našeho softwaru na serveru (PHP atd.) se nyní potýkáme s chybou, která se týká ověřování platnosti názvů týmů.

Pokoušíme se vše opravit v co nejkratší době, jelikož se tato chyba přímo dotýká mnoha manažerů. Například díky ní nelze zakládat nové týmy.

Prvním krokem je opravit výše uvedené, ale nebude možno používat speciálních znaků a to v žádných názvech (tým, uživatel, turnaj, stadión). Posléze se pokusíme opravit i toto omezení.
Image
Klitor
Team President

Post by Klitor »

zdar sice nejsem nováček, ale tohle mě zarazilo ... dosud jsem žil v domění, že odměny za se zonu jsou do šestého místa ... to jsem si uhlídal a odměna nikde ... tak jak to tedy je ?
Image
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

TOP 5 ma odm€nu
happyna17

Post by happyna17 »

Klitor wrote:zdar sice nejsem nováček, ale tohle mě zarazilo ... dosud jsem žil v domění, že odměny za se zonu jsou do šestého místa ... to jsem si uhlídal a odměna nikde ... tak jak to tedy je ?
vždy do 5. místa :wink:
Klitor
Team President

Post by Klitor »

happyna17 wrote:
Klitor wrote:zdar sice nejsem nováček, ale tohle mě zarazilo ... dosud jsem žil v domění, že odměny za se zonu jsou do šestého místa ... to jsem si uhlídal a odměna nikde ... tak jak to tedy je ?
vždy do 5. místa :wink:
díky ... teda nepotěšilo mě to ...
Image
Jurajs89
Assistant Manager

Post by Jurajs89 »

No doprčic, já dopadl 6. :twisted: :evil:
Slanec

Post by Slanec »

Už několikrát jsem se tu ptal o kolik se zvedne zaměstnanci hodnocení po 1 kurzu. Vím, že tu padlo číslo 10%, 20% nebo 30%. Najal jsem nového skauta s hodnocením 77% a šéftrenéra mládeže s hodnocením 30%. Co je zajímavé, že u skauta se mi to posunulo na 97%, ale u šéftrenéra mládeže na 46%. Vím tedy, že správný nárůst je o 20%, ale šéftrenér mi vrtá hlavou (zrovna toho totiž potřebuju dostat na 100% co nejrychleji). Předpokládám správně, že se mu to nezvedlo o 20% ale jen o 16% proto, že právě v tu chvíli mu hodnocení kleslo o 4% na 26%?? Protože by byl nesmysl, aby to u každýho druhu zaměstance rostlo o jiný počet procent.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
foppa 13

Post by foppa 13 »

Ty kurzy se nezvedají nikdy stejně... Jednou se to zvedne o 11%, podruhé o 19%, pak zase třeba 15% a rozhodně si nemyslím, že by mu zrovna v tu chvíli kleslo hodnocení a proto je to číslo pokaždé jiné. Prostě někdy se na kurzu naučí více, jindy zase méně. Já třeba když jsem najal jmenovce (to měl nějakých 25%), tak ten nárust byl každý týden jiný. A od té doby co je na stovce, mi spadl jen jednou a to o 1%. Na stovce je už je asi 1/4 roku. To by byla trošku náhoda kdyby mu mělo klesnout hodnocení 5x za 5týdnů, kdy byl zrovna na školení a pak takovou dobu nic :lol: Ty čísla jsou prostě individuální a žádné neměnné číslo k tomu není...
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
happyna17

Post by happyna17 »

Slanec wrote:Už několikrát jsem se tu ptal o kolik se zvedne zaměstnanci hodnocení po 1 kurzu. Vím, že tu padlo číslo 10%, 20% nebo 30%. Najal jsem nového skauta s hodnocením 77% a šéftrenéra mládeže s hodnocením 30%. Co je zajímavé, že u skauta se mi to posunulo na 97%, ale u šéftrenéra mládeže na 46%. Vím tedy, že správný nárůst je o 20%, ale šéftrenér mi vrtá hlavou (zrovna toho totiž potřebuju dostat na 100% co nejrychleji). Předpokládám správně, že se mu to nezvedlo o 20% ale jen o 16% proto, že právě v tu chvíli mu hodnocení kleslo o 4% na 26%?? Protože by byl nesmysl, aby to u každýho druhu zaměstance rostlo o jiný počet procent.
k čemu je FAQ :idea: :wink:
http://soccerproject.wz.cz/?pg=happynov ... 75b1a719a3

Kurz zaměstnanců
Měli byste dbát na to, aby vaši zaměstnanci měli hodnocení na 100 %. Čas od času se zaměstnanci hodnocení o trochu sníží. V tom případě ho pošlete je na kurz. Kurz probíhá každý týden v neděli ráno při velké simulaci. Nezáleží na tom, kdy během týdne zaměstnance pošlete na kurz. Během kurzu se hodnocení zaměstnance vždy zlepší o 15 %–19 %. Ideální tedy je zkontrolovat zaměstnance v sobotu večer. Je-li zaměstnanec poslán na kurz, nepřestává vykonávat práci pro tým.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”