Prachy se hoděj vždyckykOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
MošnaM
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Chcem sa spytať ked som prihlasený na viacej turnajov a chcem sa prihlasiť na další nemože sa stať že mi nalosuje zapasy na tie iste terminy ako hram ine zapasy? Aby som nehral dva zapasy naraz?
-
MošnaM
NemůžeJohnyT wrote:Chcem sa spytať ked som prihlasený na viacej turnajov a chcem sa prihlasiť na další nemože sa stať že mi nalosuje zapasy na tie iste terminy ako hram ine zapasy? Aby som nehral dva zapasy naraz?
Tak snad je to vše. Vyčerpávající
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Ses dneska do toho psaní nějak dal 
Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
-
MošnaM
Mám tak nějak chuť a časkOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
Co víc dodat ?
Kolik euro zaplatíš, to si vybereš podle doby, na kterou to chceš a přepočítat podle současného kurzu + něco na poplatky určitě taky dokážeš.
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
jé promin...to sem se ptalasi zbytečněMošnaM wrote:Mám tak nějak chuť a časkOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
Co víc dodat ?
Kolik euro zaplatíš, to si vybereš podle doby, na kterou to chceš a přepočítat podle současného kurzu + něco na poplatky určitě taky dokážeš.

A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
-
kopeckar
Jasně.Mirek wrote:A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
Dik MošnaM za vyčerpavajucu odpoveď.
Dik MošnaM za vyčerpavajucu odpoveď.
Last edited by JohnyT on Fri Oct 31, 2008 5:47 pm, edited 1 time in total.
-
kofi
bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
FC Alkoholicks
Ak prepustim hrača pred ukončenim zmluvy na čo všetko to ma vliv a ako?(moralka tymu,teamspirit atd).Neviem či sa mi to vobec oplati a ako je to ak s hračom nepredlžim zmluvu(to asi nema vplyv na nič).
bohudík ne-e...kofi wrote:bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
s tym suhlas len som sa pytal...fifina.5 wrote:bohudík ne-e...kofi wrote:bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
-
MošnaM
Když ho propustíš před ukončením smlouvy, tak mu musíš doplatit zbývající peníze, kolik by bral, kdyby byl u tebe do konce smlouvy - můžeš si zkusit u Hráči - Smlouvy kliknout na Propustit a ono ti to napíše, kolik bys musel doplácet. Jinak to nemá vliv na nic. A v tom je právě ta výhoda. Pokud už hraješ na takové úrovni, že je pro tebe důležité každé procento nálady v týmu, tak se někdy vyplatí hráče, za kterého bys dostal na trhu málo, raději propustit, než prodávat a přijít o 5% týmové nálady.JohnyT wrote:Ak prepustim hrača pred ukončenim zmluvy na čo všetko to ma vliv a ako?(moralka tymu,teamspirit atd).Neviem či sa mi to vobec oplati a ako je to ak s hračom nepredlžim zmluvu(to asi nema vplyv na nič).
Pokud s hráčem neprodloužíš smlouvu, je to to samé, akorát mu nic nedoplácíš.
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Od prvního pohárového zápasu (kde jsem vypadl) jsou v trestu dva moji hráči....nevíte kdy jim ten trest vyprší, když už v poháru nejsem?