SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
To já hrál venku a mám zisk 52.000  

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
- 
				Tiger Baros
 - Member of the Soccer Project Association

V poháru jsem skončil se ziskem 24.700 eur....

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
						HALA MADRID!
- 
				kopeckar

Do dnešního poháru jsme poslali C tým doplněný čtyřmi hráči B týmu. Hráči nechali na hřišti všechno a vítězstvím 1:0 př součtech 112:104 vybojovali postup do dalšího kola. Zápas skončil ziskem 42.658 EUR a snížil tak naše letošní SP pohárové manko na 143.151 EUR. V dalším zápase pokračuje naše letošní G-MISE, tentokráte nám los postavil do cesty belgický tým UltiM8's, hrající v divzi G.400. Jednoznačným cílem je opět postup do dalšího kola a vzhledem k tomu, že nemusíe nikam cestovat, tak i další snížení naší finanční SP pohárové ztráty.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tak se s váma loučím, pánové. Bohužel jsem si zapoměl nastavit sestavu, a prohrál jsem. Mám totiž nastavenou mojí "B" grupu, a zapoměl jsem tam dát "A" tým.

- 
				kofi

Tak to já nehrál do začátku sezony...asi na mě Sjarel zapomněl 
  ...ne, že by mi to teda tak vadilo, hrát navíc jedno kolo mě stejně nevytrhne... 

FC Alkoholicks
						- 
				tomkycz

konečně vyřazen háčkařem po výkonech 77:52 prohra na jeho hřišti 4:0. fin. ztráta za dvě kola cca 150 tis. E  

- 
				jancarik

delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly doma 
  s H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu  

FC Jančařík Šterboholy 

VSICHNI NA PRODEJ
						VSICHNI NA PRODEJ
- 
				kopeckar

jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
- 
				jancarik

tak to asi nechape nikdo jak to tam losujou to je jako proc nekdo hraje 5zapasu v rade doma a naopakkopeckar wrote:jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
FC Jančařík Šterboholy 

VSICHNI NA PRODEJ
						VSICHNI NA PRODEJ
- 
				kopeckar

Tam by to mělo být asi podle generátoru náhodných čísel, ale přece nemůže bý problém spočítat kolik je týmů aktívních a podle toho prvních X týmů nechat odpočívat dle divizí. Pokud by to dopadlo tak, že třeba A-C stojí, ayle někdo z D-divize už hraje a někdo ne, tak by to tam ten generátor taky rozsekl. Navíc můj kámoš loni coby tým C-divize hál v 1.kole s naším prvním vítězem A divize Hernánem zatímco dejme tomu některý z H-divizních týmů dostal za soupeře SP tým a to je taky nějaké divné.jancarik wrote:tak to asi nechape nikdo jak to tam losujou to je jako proc nekdo hraje 5zapasu v rade doma a naopakkopeckar wrote:jancarik wrote:delali jsme co sme mohly nasazeni az do druheho kola vypadly domas H vykony 72-82 slava tak zase za sezonu
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
- 
				MošnaM

Myslím, že tady není, co nechápat. Program vezme při losování všechny týmy s manažery a bez ohledu na divize je nalosuje k sobě - random. Žádné nasazování, nic. Klidně spolu v prvním kole může hrát první a druhý z A. Nebo 15. a 16. z H.kopeckar wrote:Nechápu ničehož nic. Až do minulé sezóny jsem hrál vždy od 2.kola, od loňské sezóny už od 1.kola. Najednou koukám, že opět je tu tradice nasazení až do dalších kol. Podle čeho se to řídí? Jak je možné, že týmy daleko výše postavené hrajou v 1.kole a žebříčkově i tabulkově horší týmy mají volný los. Tohle dost dobře nechápu.
Týmů není nikdy přesný počet(na mocninu dvou). A protože s SP týmy se nepočítá, mají někteří volno. Původně (co já pamatuji) byl pohár pro 32768 týmů. Po velkém přílivu manažerů (celkem až 40 tisíc) dokonce někteří jednu sezónu pohár vůbec nehráli. Pak bylo přidáno další kolo (hrálo se někdy i v sobotu), tudíž byl pohár pro 65536 týmů a protože nás bylo těch výše zmíněných cca 40000, hodně týmů nehrálo první kolo. Po poklesu počtu manažerů pod 32768 bylo kolo opět odebráno a tak zase to první kolo hraje většina. Ale samozřejmě se ještě stává, že mezi losování a utkáním některý tým zanikne a tak můžeš hrát s SP týmem.
To problém určitě není, ale to znamená, že chceš změnit pravidla pro pohár. Navrhni to, třeba to udělají. I když já si myslím, že ne. Takhle je prostě pohár postaven, že se neohlíží na příslušnost k divizi a naprosto náhodně losuje dvojice.kopeckar wrote:Tam by to mělo být asi podle generátoru náhodných čísel, ale přece nemůže bý problém spočítat kolik je týmů aktívních a podle toho prvních X týmů nechat odpočívat dle divizí. Pokud by to dopadlo tak, že třeba A-C stojí, ayle někdo z D-divize už hraje a někdo ne, tak by to tam ten generátor taky rozsekl. Navíc můj kámoš loni coby tým C-divize hál v 1.kole s naším prvním vítězem A divize Hernánem zatímco dejme tomu některý z H-divizních týmů dostal za soupeře SP tým a to je taky nějaké divné.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
						s.31. - ? v B3
- 
				kopeckar

Opět se nám podařilo pošetřit síly základního kádru (hráli jen 2 hráči z A-týmu) a v pohodě si pohlídali postup do dalšího kola po výsledku 2:0 (116:98). Bohužel nám nepřálo počasí a tak nebylo vyprodáno. Přesto všechno ovšem skončil zápas naším plusem 30.858 EUR a ztráta klesá na 112.293 EUR. Dnešním kolem ovšem končí naše letošní G-MISE a příští středu k nám, z čehož má pokladník nelíčenou radost, zavítá 13-tý tým divize E.60 čejkovický FC Mandák. Při vší úctě k síle našeho soupeře, musí být naší cílem opět postup do dalšího kola.  

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Po prohře 5:2 a výkonech 124-91 na půdě týmu atletico panzer(E) jsme vypadli 
 .V tomio kole jsme však v plusu:+ €  30445 

- 
				foppa 13

Já měl v poháru dneska docela štěstí. Na soupeře jsem se ani nedíval. Respektive podíval, ale když jsem viděl, že je to eFkař, tak jsem dále už nic neřešil. Poslal jsem mix B/C týmu a nakonec jsem taktak vyhrál 0:1 po výkonech 121:126. Příště si to budu muset pohlídat více  

Foppa Killers Team  |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
						HC Kometa Brno Forever
- 
				kopeckar

Další krok udělán. Soupeř nakonec ani nezkusil klást odpor a tak B-tým vybojoval postup po výsledku 5:1 (127:82). Počasí nám tentokrát bylo taktéž nakloněno a tak bylo skoro vyprodáno. Zůstaly jen lístky blokované do sektoru hostí. Zápas tedy skončil naším ziskem 57.898 EUR a naše ztráta už je jen 54.395 EUR. V dalším kole by se nám ji mělo podařit vymazat úplně. Hrajeme v něm již tuto sobotu na domácí půdě a vypadá to, že po G-MISI, začíná E-MISE. Soupeřem nám bude tým z divize E.6 slovenský tým TJ RADAVA. Cíle jsou stejné, jako u předchozího zápasu.  

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152