http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=194
Moderator: Czech Moderators
Tato sezóna:kopeckar wrote:Na moje zápasy delegují čím dál tím víc přísnější rozhodčí. Když se ale podívám na svého soupeře do historie, jak na takovéhoto rozhodčího hraje moc agresivně, tak jsou to hodně dlouhé toulky do historie. Jak jste na tom vy? Moji rozhodčí v oficiálních zápsech :
SP pohár - 88, 72
LIGA (1.část) - 59,84,85,77,67,89,48,63,88,68,30,95,41,81,66 ..... jen 1x do 30
LIGA (2.část) - 62,70,100,59,98,42,75,25,61,84,88,66,24,94,66 ..... jen 2x do 30
Toš já už asi třetí či čtvrtou sezónu se snažím to dát pod dvacítku, ale nedaří sekopeckar wrote:Chlapi díky oběma za odpovědi. Asi mě chtějí dokopat k odagresívnění manšaftu.A to nasazuju maximálně borce s agresí 30-52 a vždy tak 8-9 potenciálních žlutokartolapačů. No tak to začnem tlačit postupně dolů. Napřed pod 40, pak 30 atd. No mám do důchodu co dělat
Njn je to vše o prachách a těch je pořád málo a je mi líto udělat hromadný výprodej s pádem o 1-3 divize níže, takže to smolím postupně. Teď jsem dal na trh dalšího ze svých odchovanců (odkaz v mém podpisu) a nějakej borec mi na něj dal dvě nabídky po sobě napřed 2 eura a pak přitlačil na 3. Asi mu došlo, že ho podhodnotilAngee wrote:Toš já už asi třetí či čtvrtou sezónu se snažím to dát pod dvacítku, ale nedaří sekopeckar wrote:Chlapi díky oběma za odpovědi. Asi mě chtějí dokopat k odagresívnění manšaftu.A to nasazuju maximálně borce s agresí 30-52 a vždy tak 8-9 potenciálních žlutokartolapačů. No tak to začnem tlačit postupně dolů. Napřed pod 40, pak 30 atd. No mám do důchodu co dělat
..eště 15 hráčů z 28 nesplňují požadavky, ale přesto hrajou
...a v současné době se snažím o nákup jednoho maníka, které ten limit splňuje.
Taky jsem dřív měl takovýdle limity a snažil jsem se o podobný odagresivnění týmu. Nakonec jsem skončil u toho, že A tým má hranici agresivity 25% a B tým kolem těch 30%. A jsem moc línej na to s tim něco dělat (nehledě na to, že na to nejsou penízeAngee wrote:Toš já už asi třetí či čtvrtou sezónu se snažím to dát pod dvacítku, ale nedaří se..eště 15 hráčů z 28 nesplňují požadavky, ale přesto hrajou
Já měl takovou ideu že to jednou tak udělám a taky sem furt neměl na to prachy... Až sem se ale rozhoupal prodávat, toš už s tím šlo pohnout - když po roce v eFku sem viděl, že nemám šance už ani na pozici č.5, toš to chtělo fakt obměnu sestavy... dneskaj sem zabrousil na TL, šel sem po SW, ale nějak se mi pod ruky dostal gólman - no už je u mě v týmu (a splňuje limit). Kéž by eště se mi povedl nákup teho, o kterým sem mluvil v předchozím příspěvku!lotky wrote:Taky jsem dřív měl takovýdle limity a snažil jsem se o podobný odagresivnění týmu. Nakonec jsem skončil u toho, že A tým má hranici agresivity 25% a B tým kolem těch 30%. A jsem moc línej na to s tim něco dělat (nehledě na to, že na to nejsou penízeAngee wrote:Toš já už asi třetí či čtvrtou sezónu se snažím to dát pod dvacítku, ale nedaří se..eště 15 hráčů z 28 nesplňují požadavky, ale přesto hrajou
)
Vracím se k tématu, protože jsem vyhrabal starší herní oznámení:kopeckar wrote:No uvidíme jak to bude pokračovat, do kdy bude existovat, jestli ho zruší až budou jen dva nebo jeden, nebo to bude prázdnej tým.Hák wrote:A takových SP týmů beze jména a s pár starými hráči není málo. Náhodou jsem na ně narazil, když jsem si prohlížel SPFA statistiky hráčů a klikl na věk. Vyskočili tam strašně staří hráči a ty SP týmy bez názvu ve kterých "hrají". Ale proč to tak je, to jsem taky nepochopilHák wrote: .....mě by spíše zajímalo co je tohle za tým?To je nějaký rozpadlý tým ligy veteránů?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=3843Na druhou stranu od 9.sezóny si udržuje stabilní formu.
Pořádat výprodej se mi nechce.Angee wrote:Já měl takovou ideu že to jednou tak udělám a taky sem furt neměl na to prachy... Až sem se ale rozhoupal prodávat, toš už s tím šlo pohnout - když po roce v eFku sem viděl, že nemám šance už ani na pozici č.5, toš to chtělo fakt obměnu sestavy... dneskaj sem zabrousil na TL, šel sem po SW, ale nějak se mi pod ruky dostal gólman - no už je u mě v týmu (a splňuje limit). Kéž by eště se mi povedl nákup teho, o kterým sem mluvil v předchozím příspěvku!
V současné době mám půměrnou agresivitu 31 s průměrným věkem týmu 20 let. U Áčka je ta agr. průměrně 25,8 a věk 22
EDIT: a chlapec je v týmu -super!