Ne není to možné, SPMT slouží pouze k analýze vlastního týmuTULEN wrote:Ahoj je možné v SPMT prozkoumat hráèe, který není mùj ale je v nabídce na trhu?Díky za odpovìï.
SPMT
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Hráèi
SK Kobeřice - E.36
Re: Hráèi
Mùžeš ho prozkoumat max tím zpùsobem, že si klikneš na výpoèet hráèe, tam naboucháš jeho post, vìk a vlastnosti a SPMT ti vyhodí skrytou vlastnost, odhad výkonu a individuální pokyn. Pak si taky mùžeš podle jeho vlastností vypoèítat, jaký pøibližnì bude chtít plat...TULEN wrote:Ahoj je možné v SPMT prozkoumat hráèe, který není mùj ale je v nabídce na trhu?Díky za odpovìï.
-
- Assistant Manager
doufám že ti to vydrželo ale já mám taky visty a nikdy problém mám home premiumChelseafc wrote:Mám 32 bitový Visty a co tak tady čtu,tak mám asi smůlu.Já bych ten Microsoft nakopal!!Joudové!
ROFL..tak už mi to funguje![]()
,nechápu,jak je to možný,ale ZATIM sem to TED rozjel,tak snad to vydrží. GL ALL
nick v SP tomáš v
-
Jen na to, že se podíváš jak se ti zmìní návštìvnost pøi špatném poèasí a mùžeš se podle toho rozhodnout, jestli riskneš, že bude pìknì a nebo dáš nižší vstupné a budeš mít tak jako tak plný dùm.potky wrote:caute, v SPMT som uplny zaciatocnik tak by som sa chcel spytat na co sa tu da ohladom vypoctu vstupneho nastavit aj pocasie ked vlastne ani neviem ake to pocasie v skutocnosti bude
dik

-
Re: SPMT
nezapínal jsi SPMT během simulace?Capa wrote:Funguje vám stahování dat do SPMT? Mě to píše "Žádné spojení...", tak jestli to je jen lokální nebo ne...

FC Alkoholicks
-
V tom případě to opravdu vypadá na chybu u tebe. Mě šlape SPMT normálně.Capa wrote: To fakt neNedaří se mi stáhnout data ani teď, proto mě zajímá, jestli to je problém u mě nebo jestli to není výpadek...
V minulosti se mi taky stalo, že ze dne na den přestalo fungovat(dodnes netuším proč). Takže holt reinstall...
FC Alkoholicks
-
Výpočty vybavení stadionu v SPMT:
verze v.2.6.0.:
parkoviště
1:3
toalety:
1:80
bary:
1:200
verze v.3.1.0.:
parkoviště
1:3
toalety:
1:100
bary:
1:500
A teď co je správně - máte někdo zaručené info?
Nechápu .... neřeknu, kdyby šlo i jiný prográmek ....
verze v.2.6.0.:
parkoviště

toalety:

bary:

verze v.3.1.0.:
parkoviště

toalety:

bary:

A teď co je správně - máte někdo zaručené info?
Nechápu .... neřeknu, kdyby šlo i jiný prográmek ....