Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Fan
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ahoj. Na vyplaty mi bylo odecteno 157k misto 66k. Co s tim?
Napsal jsem email na SP, kde me v automaticke odpovedi odkazali na forum.
Diky za rady a pripadnou pomoc.
-
- Member of the Soccer Project Association
Lambertini wrote:Ahoj. Na vyplaty mi bylo odecteno 157k misto 66k. Co s tim?
Hráčů nebo funkcionářů?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Viděl si někdy plat funkcionářů 66K?kopeckar wrote:Lambertini wrote:Ahoj. Na vyplaty mi bylo odecteno 157k misto 66k. Co s tim?
Hráčů nebo funkcionářů?

FC Alkoholicks
-
Koukej, když se spleteš u hráče a místo 5.500 mu dáš 55.000 EUR, tak co by to samé nemohlo bát u trenéra. Osobně si však myslím, že to bude v tom, že si myslel, že za ligový zápas vyplatí pouze jedenáctku co je na hřišti, případně s lavičkou. Platí se však všem a to bude asi ten rozdíl.kofi wrote:Viděl si někdy plat funkcionářů 66K?

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
To je fakt, ale přece jen aby se někdo spletl hned o dvě nuly, když se platy zaměstnanců pohybujou ve stovkách...to se mi nepovedlo ani když sem podepisoval smlouvy po návratu z restaurečněposilujícího zařízení...a že sem byl někdy pořádně na šrot.kopeckar wrote: Koukej, když se spleteš u hráče a místo 5.500 mu dáš 55.000 EUR, tak co by to samé nemohlo bát u trenéra. Osobně si však myslím, že to bude v tom, že si myslel, že za ligový zápas vyplatí pouze jedenáctku co je na hřišti, případně s lavičkou. Platí se však všem a to bude asi ten rozdíl.

FC Alkoholicks
-
- Fan
Pánové, jedná se o plat hráčů za zápas. Nechal jsem sedět hráče, co mají víc než 10k za zápas, a postavil levnější, kteří na poslední tým tabulky stačili. K mému překvapení platy byly větší než obvykle a nevím, kde se odvolat. Napište mi na lambert@lambert.cz a pošlu vám seznam platů a seznam hráčů ze zápasu. Mám chuť přestat hrát, jestli SP nefunguje dobře..kofi wrote:To je fakt, ale přece jen aby se někdo spletl hned o dvě nuly, když se platy zaměstnanců pohybujou ve stovkách...to se mi nepovedlo ani když sem podepisoval smlouvy po návratu z restaurečněposilujícího zařízení...a že sem byl někdy pořádně na šrot.kopeckar wrote: Koukej, když se spleteš u hráče a místo 5.500 mu dáš 55.000 EUR, tak co by to samé nemohlo bát u trenéra. Osobně si však myslím, že to bude v tom, že si myslel, že za ligový zápas vyplatí pouze jedenáctku co je na hřišti, případně s lavičkou. Platí se však všem a to bude asi ten rozdíl.Co jsem se díval na jeho tým, tak mu hráči dost cestují, těžko říct jestli se třeba někde při podepisování smlouvy nesekl.
-
plat berou všichni hráči, né jen ti co hrají nebo sedí na lavičce. platí pro ligu a pohár !!!! bonus bere jen hráč v poli a na lavičce...Lambertini wrote:Ahoj. Na vyplaty mi bylo odecteno 157k misto 66k. Co s tim?
Ahoj, přečti si tohle, převzato z spnovin:Lambertini wrote:Pánové, jedná se o plat hráčů za zápas. Nechal jsem sedět hráče, co mají víc než 10k za zápas, a postavil levnější, kteří na poslední tým tabulky stačili. K mému překvapení platy byly větší než obvykle a nevím, kde se odvolat. Napište mi na lambert@lambert.cz a pošlu vám seznam platů a seznam hráčů ze zápasu. Mám chuť přestat hrát, jestli SP nefunguje dobře..kofi wrote:To je fakt, ale přece jen aby se někdo spletl hned o dvě nuly, když se platy zaměstnanců pohybujou ve stovkách...to se mi nepovedlo ani když sem podepisoval smlouvy po návratu z restaurečněposilujícího zařízení...a že sem byl někdy pořádně na šrot.kopeckar wrote: Koukej, když se spleteš u hráče a místo 5.500 mu dáš 55.000 EUR, tak co by to samé nemohlo bát u trenéra. Osobně si však myslím, že to bude v tom, že si myslel, že za ligový zápas vyplatí pouze jedenáctku co je na hřišti, případně s lavičkou. Platí se však všem a to bude asi ten rozdíl.Co jsem se díval na jeho tým, tak mu hráči dost cestují, těžko říct jestli se třeba někde při podepisování smlouvy nesekl.
"Každý hráč a každý zaměstnanec ve vašem týmu bere plat. Zatímco výše platů u zaměstnanců pro vás není rozhodující, protože berou plat jen 1x týdně, plat hráčů je pro vás velmi důležitý. Každý hráč v týmu totiž obdrží za odehraný zápas odměnu. Výše odměny hráče se odvíjí podle typu zápasu a podle toho, jakou má smlouvu. Za zápasy prvořadé důležitosti - tj. liga a pohár SP, obdrží hráč plat uvedený ve smlouvě. Plat dostanou všichni hráči v týmu ! Tedy nejen ti, co fakticky hráli .....
Hráči, kteří mají bonus za vítězství, ho obdrží tehdy, pokud jste vyhráli a tento hráč byl buď na trávníku anebo na lavičce. Máte-li tedy v týmu hráče, kteří mají vysoký bonus za vítězství a vám se ho nechce platit, tak tyto hráče nestavějte do ligy nebo SP poháru, anebo je postavte tehdy, když vám
bude jasné, že tři body nezískáte ....
V přátelských zápasech obdrží nominovaní hráči 25% svých platů, maximálně však € 300, tedy v přáteláku je financování platů hráčům únosné.
Svým hráčům můžete nabídnout prodloužení smlouvy kdykoli, vyjma doby, kdy jsou na přestupové listině. Plat, který jim nabídnete, budou dostávat každý zápas. Podpisový bonus je vyplacen jen jednou, jednorázově při podpisu smlouvy. Za používání auta a domu se platí měsíčně."
manažer hajas z týmu Real Pilsen
-
Nic není neomylné, ani SP. Ale v tomto případě bys měl věřit kolegům a chyba bude určitě u Tebe v neznalosti výše zmíněného pravidla než u SP. Takže SP nezatracuj a ať se s nově získanými vědomostmi daří. Hodně zdaruLambertini wrote:Mám chuť přestat hrát, jestli SP nefunguje dobře..

SK Kobeřice - E.36
-
- Fan
Pánové, děkuji Vám všem za vysvětlení a objasnění. Více než rok jsem žil v omylu, že platím jen hrajícím hráčům a náhradníkůmHák wrote:Nic není neomylné, ani SP. Ale v tomto případě bys měl věřit kolegům a chyba bude určitě u Tebe v neznalosti výše zmíněného pravidla než u SP. Takže SP nezatracuj a ať se s nově získanými vědomostmi daří. Hodně zdaruLambertini wrote:Mám chuť přestat hrát, jestli SP nefunguje dobře..

Co znamenají ty hodnosti-Member of the Soccer Project Association,Team President, fan atd. ? 

-
kojotus_kokotus wrote:myslis to co je tady na foru pod nickem? to je podle poctu prispevku a je to tady od zacatkuSokol Cejc wrote:To je nějaké nové označení managerů...?
Např:
Fan, Team board memeber, nebo Member of the Soccer Project Association....?
Dokážu pochopit že ten co má zaplaceno členství dostane member of SPA, ale ti ostatní..?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Copak jste si toho, lidi, nikdy nevšimli? Bylo to i na starym foru... 

FC Alkoholicks
-
Klidně se přiznám. Také jsem si toho nikdy nevšimlkofi wrote:Copak jste si toho, lidi, nikdy nevšimli? Bylo to i na starym foru...

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
chcem sa spytat na zamestnancov......
ked su vytrenovany na 100% su setci rovnaky ..alebo je rozdiel medzi nimy...
myslim ci trebarz dvaja treneri na 100% maju rovnake schopnosti ci je medzi nimy aj tak nejaky rozdiel .....
no a este mal som trenera na 100% a po nejakom ase klesol... a musel som ho zase poslat na kurz preco?
ked su vytrenovany na 100% su setci rovnaky ..alebo je rozdiel medzi nimy...
myslim ci trebarz dvaja treneri na 100% maju rovnake schopnosti ci je medzi nimy aj tak nejaky rozdiel .....
no a este mal som trenera na 100% a po nejakom ase klesol... a musel som ho zase poslat na kurz preco?