Řekl bych že 99% manažerů vybírá podle národnosti...TULEN wrote:Když už se tu probírají zaměstnanci,podle čeho vybíráte šéftrenéra mládeže(národnost,věk,počáteční hodnocení)???
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
SK Kobeřice - E.36
já podle počátečního hodnocení takže patřim mezi zbylé 1%
-
To je absolutně individuální. Já osobně jsem třeba zaměstnance vybíral následovně. Trenér, skaut, asistent trenéra a šéftrenér jsou exotičtí. U všech by se našlo moře, pláže... Zbylí mají společného něco se mnou. Jeden má stejné jméno, druhý příjmení a třetí nese přijmení, které nesl muž, po kterém se jmenuje město v němž žiju...TULEN wrote:Když už se tu probírají zaměstnanci,podle čeho vybíráte šéftrenéra mládeže(národnost,věk,počáteční hodnocení)???

Jak vidíš, můžeš si vybírat podle čeho chceš...
Snad jen u šéftrenéra mládeže můžeš přemýšlet podle toho, jaké národnosti chceš mít své juniory...
2Mirek: Na parkoviště a bary jsou vzorce. Co se týče tabulí, tak to ví snad jen Sjarel a Jančařík s Kelišovou...

FC Alkoholicks
Já vím že parking, bary a záchody jsou v poměru s kapacitou. Mě šlo o světla a tabuli. Stadion jsem zvětšil z 4000 na 8000 a fandové jsou pořád happy. Přitom mám svěla slabé-0-0-slabé. Když to vezmu na naše poměry, tak 8000 je slušný ligový stadion. Naštěstí cena není tak velká, tak počkám, až začnou nadávat, a pak koupím nějaké petrolejky.Na parkoviště a bary jsou vzorce. Co se týče tabulí, tak to ví snad jen Sjarel a Jančařík s Kelišovou... Osobně nepamatuju, že bych měl kdy s elektrickými nějaký problém...

Říkáš, že Kelišová to ví - tak na víkend jedu za bábou do Hoštic.

-
Řekl bych, že to tu nikdo neví. Kolikrát se tu lidé ptali, ale jednoduše nevíme. Což o to, světla jsou levná. Tam tě pár tisíc za vylešení nezabije, i kdyby se fanoušci na hlavu stavěli. (otázka je o kolik to zvyšuje náklady na domácí zápas...jestli vůbecMirek wrote: Já vím že parking, bary a záchody jsou v poměru s kapacitou. Mě šlo o světla a tabuli. Stadion jsem zvětšil z 4000 na 8000 a fandové jsou pořád happy. Přitom mám svěla slabé-0-0-slabé. Když to vezmu na naše poměry, tak 8000 je slušný ligový stadion. Naštěstí cena není tak velká, tak počkám, až začnou nadávat, a pak koupím nějaké petrolejky.
Říkáš, že Kelišová to ví - tak na víkend jedu za bábou do Hoštic.

Jediné rozumné kriterium mě napadá kapacita stadionu nebo divize, ve které se hraje... ale jestli to někdo někdy zkoušel, těžko říct.

FC Alkoholicks
-
Za sebe můžu říct, že jsem vybíral podle hodnocení a která národnost se mi nejvíce líbila. Jinak souhlasím s Hákem, že hlavní priorita je národnost a junioři té národnosti, kteří ti budou chodit.Hák wrote:Řekl bych že 99% manažerů vybírá podle národnosti...TULEN wrote:Když už se tu probírají zaměstnanci,podle čeho vybíráte šéftrenéra mládeže(národnost,věk,počáteční hodnocení)???
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
Měl bych jeden dotaz i po více než dvou letech hraní;-)
Vím, že když se po 39 a více dnech vymění trenér, stoupne hráčům morálka o 10 %.
Stoupne ale morálka, i když podepíšu s původním trenérem novou smlouvu?
Díky předem.
Vím, že když se po 39 a více dnech vymění trenér, stoupne hráčům morálka o 10 %.
Díky předem.
-
trener je palicatej, teda vlastne vsichni zamestnanci jsou taci, jak je pustis, tak si je uz nekoupis do svych sluzeb ani za 10x vyssi platkrup72 wrote:Měl bych jeden dotaz i po více než dvou letech hraní;-)
Díky předem.

a obycejny prodlouzeni smlouvy mam dojem s moralkou hracu nehne...
-
- Team President
Chtěl sem se zeptat ... Má smysl mít v divizi F náladu týmu 100% ...?
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
-
ani v Acku to nema smysl, za predpokladu ze soupere porazis i s mensi naladou;)Se(basty)an wrote:Chtěl sem se zeptat ... Má smysl mít v divizi F náladu týmu 100% ...?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Pokud je to pravda... nechcete si někdo dnes po simulaci ve 22 hod. vyměnit stoprocentního trenéra?;-)5zizou5 wrote:a obycejny prodlouzeni smlouvy mam dojem s moralkou hracu nehne...
-
klidne neni problemkrup72 wrote:Pokud je to pravda... nechcete si někdo dnes po simulaci ve 22 hod. vyměnit stoprocentního trenéra?;-)5zizou5 wrote:a obycejny prodlouzeni smlouvy mam dojem s moralkou hracu nehne...
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
ok, posílám ti SZjancarik wrote:klidne neni problemkrup72 wrote:Pokud je to pravda... nechcete si někdo dnes po simulaci ve 22 hod. vyměnit stoprocentního trenéra?;-)5zizou5 wrote:a obycejny prodlouzeni smlouvy mam dojem s moralkou hracu nehne...
-
Jen pro info, výměna vyšla a morálka šla nahoru. Třeba to bude pro někoho návod do budoucna 

niekedy tu bola tabulka v Excely kde sa nahadzu vykony hracov a ono to vypocita celkovy vykon timu ale nikde tu tabulku teraz nemozem najst vie mi niekto poradit kde si ju mozem stiahnut??
alebo moze mi ju niekto poslat na e-mail: matuuss@azet.sk
dakujem
alebo moze mi ju niekto poslat na e-mail: matuuss@azet.sk
dakujem