Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Mirek
Team Board Member

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Mirek »

Ale hlavní problém je, že netuším, jak je dostat sem. Kam je uložit na NET, aby byli dostupné
Tak zkus třeba http://uloz.to/, a sem dáš jen odkaz co ti to vygeneruje. Ještě si rozšíříš znalosti o uploadu. :)
kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

MošnaM wrote:
kofi wrote:..........starý pc přeinstalovat s vymazáním disku included... Takže všechna stará data, dokumenty, hudba včetně screenů a dat ze starýho týmu na SPMT šli úspěšně do hajzlu...
Človíčku a zálohování dat ti nic neříká? Když dneska stojí CD 3Kč a DVD 8Kč. Co kdyby ti ten HD prostě odešel ?
No nic. Jinak já nějaké starší tabulky do Excelu mám (stažené z fóra v době před Battle). Myslím tedy, že používají trošku jiné vzorce, protože výsledky zcela neodpovídají. Ale hlavní problém je, že netuším, jak je dostat sem. Kam je uložit na NET, aby byli dostupné :oops: .
Ono se ti to řekne. Když se ale jednoho dne člověk vrátí a starý pc nikde. A starým myslím vehykl, kde je nějakých 512 ramek, možná ani to ne, procák 1000 MHz, grafika stěží 128 MB a windy 98 a žádná dvd mechanika, jen vypalovačka a cd mechanika. Přičemž by se mi obtěžovali vůbec něco říct a pak se neobtěžují za tři dny (a ano, říkal jsem to několikrát) ani onomu dotyčnému známému zavolat, aby, když už mermomocí chtějí přeinstalovat windy (Xpčka...k čemu jim na tom budou Xpčka, když na tom ani net zapojenej není...), nemazal pevnej disk, tak je to těžký. Tak mi řekni, když jeden den tam to pc je a druhý ne, jak si mám data zálohovat?
Nejde o nic. 14 GB hudby, z čehož některý byly archivní kousky, který budu horko-těžko shánět. Dvě, tři ztracený, nedopsaný povídky, (zbytek naštěstí zálohovaný mám ještě z dřívějška, protože je na novým pc střežím, jak oko v hlavě...i tak rok života v háji.). Plus něco málo dalšího, ale to klidně vezmi čert...
Kdyby HD odešel, tak by to byla absolutně jiná situace. O tom se nemá vůbec cenu bavit. Navíc už jsem takhle jednou odcházející HD zažil, tak vím, že pak je něco zálohovat docela sranda...ale jde to. :P
Omlouvám se, ale nemám náladu se tu s někým ještě hádat...tak už raději nereaguj.
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:........Omlouvám se, ale nemám náladu se tu s někým ještě hádat...
Já tě nechtěl naštvat a hádat se už vůbec ne :oops: . To byla jen krátká a dobře míněná poznámečka o zálohování. Jsem na to prostě zvyklý a data mám zálohované prakticky všechna. Možná zbytečně, ale začátky PC mne to naučily - včetně zkušeností s totálním odchodem HD. A mimochodem, makám na mašině, která je o polovičku horší, než ten "starý vehykl", který popisuješ.
Jinak s tebou samozřejmě plně cítím a z podobné ztráty bych se určitě taky dlouho vzpamatovával.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kofi

Post by kofi »

Ne, nenaštval si mě. To snad ani už nešlo, i kdyby si to zkoušel. :) Já bych si to určitě zálohoval, kdyby mi o tom řekli, nejsem idiot...jen jsem jaksi neočekával, že z hodiny na hodinu pc zmizí. Takže dobře míněná určitě byla, bohužel jsem neměl příležitost. Stačilo pět minut a to nejdůležitější bych si hodil na flashku, když už nic. Njn, stalo se, stalo...proberu cdčka, něco málo by na nich být mělo.
Tak ono starý jak na co. Pouštět filmy, poslouchat muziku a psát v tom šlo bez problému. O moc víc ani nepotřebuju.
Ještě jednou se omlouvám za tu náladu. :oops:
FC Alkoholicks
niel
Team Manager

Post by niel »

po 2 letech znovu začnu hrát a je mi blbé se furt ptat ale proč mi nejde zobrazit moje logo ??
v radku pro velke logo mam tohle: http://img525.imageshack.us/my.php?image=logo10ah2.jpg
nevite co je spatne prosim? :P
FC Jalgpallikoondis
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185.
kalinateam
Assistant Manager

Post by kalinateam »

cus mam otazku..co rozhoduju pri stejnem poctu bodu? sem na druhym miste mam stejne bodu jako on a sem pred nim..skore mm o par golu horsi tak co rozhoduje pls? dik
Hák

Post by Hák »

kalinateam wrote:cus mam otazku..co rozhoduju pri stejnem poctu bodu? sem na druhym miste mam stejne bodu jako on a sem pred nim..skore mm o par golu horsi tak co rozhoduje pls? dik
1.vyšší celkový počet výher
2.skóre
3.vstřelené branky
SK Kobeřice - E.36
kalinateam
Assistant Manager

Post by kalinateam »

jj diky moc
kofi

Post by kofi »

Mirek wrote:Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185.
:shock: ...odkdy platí tak velké omezení? Já začal znovu hrát před měsícem a něco a v pohodě mi šel obrázek do 400x400...
FC Alkoholicks
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kofi wrote:
Mirek wrote:Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185.
:shock: ...odkdy platí tak velké omezení? Já začal znovu hrát před měsícem a něco a v pohodě mi šel obrázek do 400x400...
ono to nekdy jde a nekdy ne, tot ma zkusenost
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
niel
Team Manager

Post by niel »

kofi wrote:
asi si neco vic ...proto ty muzes mit vetsi logo a já ne :lol:
FC Jalgpallikoondis
niel
Team Manager

Post by niel »

tak teda fakt nevite co s tim?? spousta manažerů má logo třeba 500x500 a mě nevezme o hodně menší?? to se mi nezdá :lol:
FC Jalgpallikoondis
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Jo ty to máš jako velké logo. Já jsem se přehlídnul. Tam to omezení neplatí, ale platí to co napsal Frankie - někdy to jde a někdy ne. Zrovna teď mi to nejde, včera tam bylo. Ale to logo je vidět jen na stadionu (tedy když se načítá :cry: ).
niel
Team Manager

Post by niel »

Mirek wrote:Jo ty to máš jako velké logo. Já jsem se přehlídnul. Tam to omezení neplatí, ale platí to co napsal Frankie - někdy to jde a někdy ne. Zrovna teď mi to nejde, včera tam bylo. Ale to logo je vidět jen na stadionu (tedy když se načítá :cry: ).
ale i tak ...jako male jsem si dal 73x74 a furt se mi to nechce zobrazit ... netusim kde je chyba, ale kdyz tam dam odkaz na logo z pred 2 roku tak se zobrazí

pozn. tak uz jsem to nejak vyresil...jsem dobry :lol: :lol:
FC Jalgpallikoondis
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”