Tak zkus třeba http://uloz.to/, a sem dáš jen odkaz co ti to vygeneruje. Ještě si rozšíříš znalosti o uploadu.Ale hlavní problém je, že netuším, jak je dostat sem. Kam je uložit na NET, aby byli dostupné

Moderator: Czech Moderators
Tak zkus třeba http://uloz.to/, a sem dáš jen odkaz co ti to vygeneruje. Ještě si rozšíříš znalosti o uploadu.Ale hlavní problém je, že netuším, jak je dostat sem. Kam je uložit na NET, aby byli dostupné
Ono se ti to řekne. Když se ale jednoho dne člověk vrátí a starý pc nikde. A starým myslím vehykl, kde je nějakých 512 ramek, možná ani to ne, procák 1000 MHz, grafika stěží 128 MB a windy 98 a žádná dvd mechanika, jen vypalovačka a cd mechanika. Přičemž by se mi obtěžovali vůbec něco říct a pak se neobtěžují za tři dny (a ano, říkal jsem to několikrát) ani onomu dotyčnému známému zavolat, aby, když už mermomocí chtějí přeinstalovat windy (Xpčka...k čemu jim na tom budou Xpčka, když na tom ani net zapojenej není...), nemazal pevnej disk, tak je to těžký. Tak mi řekni, když jeden den tam to pc je a druhý ne, jak si mám data zálohovat?MošnaM wrote:Človíčku a zálohování dat ti nic neříká? Když dneska stojí CD 3Kč a DVD 8Kč. Co kdyby ti ten HD prostě odešel ?kofi wrote:..........starý pc přeinstalovat s vymazáním disku included... Takže všechna stará data, dokumenty, hudba včetně screenů a dat ze starýho týmu na SPMT šli úspěšně do hajzlu...
No nic. Jinak já nějaké starší tabulky do Excelu mám (stažené z fóra v době před Battle). Myslím tedy, že používají trošku jiné vzorce, protože výsledky zcela neodpovídají. Ale hlavní problém je, že netuším, jak je dostat sem. Kam je uložit na NET, aby byli dostupné.
Já tě nechtěl naštvat a hádat se už vůbec nekofi wrote:........Omlouvám se, ale nemám náladu se tu s někým ještě hádat...
1.vyšší celkový počet výherkalinateam wrote:cus mam otazku..co rozhoduju pri stejnem poctu bodu? sem na druhym miste mam stejne bodu jako on a sem pred nim..skore mm o par golu horsi tak co rozhoduje pls? dik
Mirek wrote:Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185.
ono to nekdy jde a nekdy ne, tot ma zkusenostkofi wrote:Mirek wrote:Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185....odkdy platí tak velké omezení? Já začal znovu hrát před měsícem a něco a v pohodě mi šel obrázek do 400x400...
asi si neco vic ...proto ty muzes mit vetsi logo a já nekofi wrote:Mirek wrote:Zřejmě je problém s velikostí obrázku. Má být 150x75 a ten tvůj je 182x185....odkdy platí tak velké omezení? Já začal znovu hrát před měsícem a něco a v pohodě mi šel obrázek do 400x400...
ale i tak ...jako male jsem si dal 73x74 a furt se mi to nechce zobrazit ... netusim kde je chyba, ale kdyz tam dam odkaz na logo z pred 2 roku tak se zobrazíMirek wrote:Jo ty to máš jako velké logo. Já jsem se přehlídnul. Tam to omezení neplatí, ale platí to co napsal Frankie - někdy to jde a někdy ne. Zrovna teď mi to nejde, včera tam bylo. Ale to logo je vidět jen na stadionu (tedy když se načítá).