Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

-quad-
Assistant Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by -quad- »

Patt wrote:
-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit

jeden tam je 8) a chce jenom dvojku :)
tak uz tam nic neni :cry:
HOCKEYARENA.NET - Tenacious D
manazery.cz - gugga

WEB: http://www.freewebs.com/defaultha/index.htm
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?
Podle mě je to tak, že pokud se podá poslední nabídka den před tím než má odejít (tj. odejít má 7.1. a nabídka podána 6.1.) tak odejde až tu následující ranní simulaci tj. 8.1.) Poslední nabídka musí být podána 24 hodin před plánovaným odchodem
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?
Trchu jsi mne zaskočil tímto dotazem - najednou si nejsem zcela jistý :oops: . Ale na 99% odejde, jestli teda chápu zadání otázky. Pokud má termín odchodu 8.1. a poslední nabídka byla podána 7.1. v 0:10, tak bylo dodrženo, že 24 hodin před termínem odchodu nebyla podána nová nabídka - přelom není půlnoc, ale raní simulace ve 4:00.
A jestli neodejde, tak at se propadnu :lol: :lol: :lol: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
5zizou5

Post by 5zizou5 »

MošnaM wrote:
Trchu jsi mne zaskočil tímto dotazem - najednou si nejsem zcela jistý :oops: . Ale na 99% odejde, jestli teda chápu zadání otázky. Pokud má termín odchodu 8.1. a poslední nabídka byla podána 7.1. v 0:10, tak bylo dodrženo, že 24 hodin před termínem odchodu nebyla podána nová nabídka - přelom není půlnoc, ale raní simulace ve 4:00.
A jestli neodejde, tak at se propadnu :lol: :lol: :lol: .
pravdu máš, nepropadáš :wink:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Azor

Post by Azor »

Mám dotaz ohledně platby SPFA přes sms. Já vím,že je to střašně nevýhodné,ale já SPFA potřebuju hned teď,abych mohl podat nabídku na dalšího hráče od kopečkáře :mrgreen: . Takže já mám poslat smsm ve tvaru PASS + můj osboní kód na to číslo? Já bych byl nerad,kdyby mi to pak napsalo že ta smsm je chybná a sežralo by mi to 50 kč a SPFA bych stále neměl :mrgreen:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kdyz to udelas presne podle navodu co tam je , tak nemuzes udelat chybu
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:kdyz to udelas presne podle navodu co tam je , tak nemuzes udelat chybu
udělal to podle návodu :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?

Díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?

Díky
ještě max
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote:ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?

Díky
ještě max

díky, jdu ho koupit :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:
kopeckar wrote:

Díky
ještě max

díky, jdu ho koupit :)
Tak tomu nerozumím. 20:57 napíšeš že ho jdeš koupit a ten brankář byl prodanej někam jinam v 21:13. Chápu to, že je Belgie trošku z ruky, ale tak sis měl vzít tryskáč abys to stihl. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
Tak tomu nerozumím. 20:57 napíšeš že ho jdeš koupit a ten brankář byl prodanej někam jinam v 21:13. Chápu to, že je Belgie trošku z ruky, ale tak sis měl vzít tryskáč abys to stihl. :mrgreen:
njn.. asi jsem debil co chtěl ušetřit 250.000,--. Nějak extra jsem koupit nechtěl, ale A-čkový golman byl zraněný a B-čkový vykartovaný, tak jsem celý den řešil, jestli mám někoho na rychlo koupit na jeden zápas a nebo obětovat ligu... no chvilku předtím jsem koupil juniora CF, takže se mi chtělo koupit golmana ještě méně.. no ale každopádně jsem napsal toho Silverianovi (nevím jak se přesně jmenuje, ale vede B-divizi) za kolik ho proda na okamžitý, že milion co tam bylo nastavený je moc a on že za 750.000,-- a že bude on-line v devět... no tak jsem hodil před devátou smluvenou nabídku,ale než se stačil přihlásit aby mi ho (snad) odklepnul, tak se přihlásil nějaký slovák a dal mu tu okamžitou cenu......

Asi jsem díky tomu prohrál zápas o první místo v B-divizi, s golmanem co da 50 se fakt vyhrát nedá.. ale jsem třetí s minimální ztrátou, tak snad mi to vadit nebude..... nejsem obchodník a tak nekupuji hráče na jeden zápas..... :?
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Prosimvás, může mi se se mnou někdo podělit o informaci, proč je v databázi přes 40 tisíc :!: volných asistentů a trenér tam není žádný? A shodl se zdejší kolektiv, co teda asistent dělá, mimo posílání zpráv o konci smlouvy a při kolika procentech schopností to přestane dělat?
Image
Image
Image
kofi

Post by kofi »

Ne, že by přestal, prostě něco oznámí, na něco "zapomene"...
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”