tak uz tam nic neniPatt wrote:-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit
jeden tam jea chce jenom dvojku

Moderator: Czech Moderators
tak uz tam nic neniPatt wrote:-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit
jeden tam jea chce jenom dvojku
Podle mě je to tak, že pokud se podá poslední nabídka den před tím než má odejít (tj. odejít má 7.1. a nabídka podána 6.1.) tak odejde až tu následující ranní simulaci tj. 8.1.) Poslední nabídka musí být podána 24 hodin před plánovaným odchodemkopeckar wrote:Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?
Trchu jsi mne zaskočil tímto dotazem - najednou si nejsem zcela jistýkopeckar wrote:Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?
pravdu máš, nepropadášMošnaM wrote:Trchu jsi mne zaskočil tímto dotazem - najednou si nejsem zcela jistýkopeckar wrote:Tak už si zas nemůžu vzpomenout jak to je. Takže se ptám těch co mají velkokapacitnější paměť. Když mám na hráče poslední nabídku dnes v 0:10 a má termín odchodu zítra ráno v 4.00, tak neodejde že? Nebo musí ta nabídka být podána po první simulaci toho dne?. Ale na 99% odejde, jestli teda chápu zadání otázky. Pokud má termín odchodu 8.1. a poslední nabídka byla podána 7.1. v 0:10, tak bylo dodrženo, že 24 hodin před termínem odchodu nebyla podána nová nabídka - přelom není půlnoc, ale raní simulace ve 4:00.
A jestli neodejde, tak at se propadnu![]()
![]()
.
udělal to podle návodufrankie_doparoma wrote:kdyz to udelas presne podle navodu co tam je , tak nemuzes udelat chybu
ještě maxPaTTTTrick wrote:ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?
Díky
kopeckar wrote:ještě maxPaTTTTrick wrote:ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?
Díky
Tak tomu nerozumím. 20:57 napíšeš že ho jdeš koupit a ten brankář byl prodanej někam jinam v 21:13. Chápu to, že je Belgie trošku z ruky, ale tak sis měl vzít tryskáč abys to stihl.PaTTTTrick wrote:kopeckar wrote:ještě maxPaTTTTrick wrote:ahoj.. prosim o rychlou radu.. jaky vykon poda golman ve 33 letech? Jeste porad max nebo už je redukovany? O kolik?
Díky
díky, jdu ho koupit
njn.. asi jsem debil co chtěl ušetřit 250.000,--. Nějak extra jsem koupit nechtěl, ale A-čkový golman byl zraněný a B-čkový vykartovaný, tak jsem celý den řešil, jestli mám někoho na rychlo koupit na jeden zápas a nebo obětovat ligu... no chvilku předtím jsem koupil juniora CF, takže se mi chtělo koupit golmana ještě méně.. no ale každopádně jsem napsal toho Silverianovi (nevím jak se přesně jmenuje, ale vede B-divizi) za kolik ho proda na okamžitý, že milion co tam bylo nastavený je moc a on že za 750.000,-- a že bude on-line v devět... no tak jsem hodil před devátou smluvenou nabídku,ale než se stačil přihlásit aby mi ho (snad) odklepnul, tak se přihlásil nějaký slovák a dal mu tu okamžitou cenu......kopeckar wrote:
Tak tomu nerozumím. 20:57 napíšeš že ho jdeš koupit a ten brankář byl prodanej někam jinam v 21:13. Chápu to, že je Belgie trošku z ruky, ale tak sis měl vzít tryskáč abys to stihl.