nemyslet nelelkovat to je pro pametnikyMirek wrote:Myslím, že by bylo lepší sem psát jen ty zaměstnance, co mají platy podle nových odborářských tarifů.

Moderator: Czech Moderators
nemyslet nelelkovat to je pro pametnikyMirek wrote:Myslím, že by bylo lepší sem psát jen ty zaměstnance, co mají platy podle nových odborářských tarifů.
Co já vim, tak tým musí spadnout do H, aby ho někdo mohl dostat a když bude přidělen někomu dalšímu, tak se z toho stane standartní začátečnický týmjonY.h wrote:ciao, chci se jen zeptat, když skončil FrrrFrr, vznikl SP-tým a jeho stadion zůstal, jak to bude dál, musí ten SP tým spadnout až do H-divize a zůstane mu vybavení? stadion + centrum mládeže atd. ? Pokud zůstane, šťastný to člověk komu bude tento SP-tým přidělen
Nebo se to vybavení nastaví na nějaký základ?
!!! Vim že zatím jeho stadion a vybavení zůstal, ale nevim zda musí ten tým sestoupit až do H-čka a zda, když se někdo zaregistruje a bude mu přidělen, se ten stadion nenastaví na nějaký standard!!!
co vím tak se mění manažer, není to tak že by se změnil tým ... takže stadion po FrrrFrrrovi mu zůstane, už nejednou se stalo že Hčkař dostal stadion s kapacitou přes 20 000 ... prostě stadiony zůstavájí ...jonY.h wrote:ciao, chci se jen zeptat, když skončil FrrrFrr, vznikl SP-tým a jeho stadion zůstal, jak to bude dál, musí ten SP tým spadnout až do H-divize a zůstane mu vybavení? stadion + centrum mládeže atd. ? Pokud zůstane, šťastný to člověk komu bude tento SP-tým přidělen
!!! Vim že zatím jeho stadion a vybavení zůstal, ale nevim zda musí ten tým sestoupit až do H-čka a zda, když se někdo zaregistruje a bude mu přidělen, se ten stadion nenastaví na nějaký standard!!!
A i kdyby, tak jeho prachy nedostane a jeho fanoušky taky ne, takže velké náklady a malé zisky.XiXao wrote:co vím tak se mění manažer, není to tak že by se změnil tým ... takže stadion po FrrrFrrrovi mu zůstane, už nejednou se stalo že Hčkař dostal stadion s kapacitou přes 20 000 ... prostě stadiony zůstavájí ...jonY.h wrote:ciao, chci se jen zeptat, když skončil FrrrFrr, vznikl SP-tým a jeho stadion zůstal, jak to bude dál, musí ten SP tým spadnout až do H-divize a zůstane mu vybavení? stadion + centrum mládeže atd. ? Pokud zůstane, šťastný to člověk komu bude tento SP-tým přidělen
Já bych spíš řekl, že tu funguje opět nějaký random a s minulým majitelem to nemá nic společného. Můj tým vznikl už ve 4. sezóně a já ho přebíral ve 14-té a nic jsem neměl. Každopádně po zániku týmu zanikají všichni hráči a přichází Háčkový random výběr a když tým přebírá nový manažer, ta obměna hráčů se opakuje. Takže ještě jednou opakuji - myslím si, že to co dostaneš ve vybavení stadiónu do začátků je náhoda a ne pozůstatek po minulém manažeroviTom23 wrote:Ja si myslim, ze kazdej nema stejny startovni podminky. Ja jsem mel napriklad 1 HiTech videostenu, vsechny silny osvetleni a mozna i druhej typ centra mladeze (ale tim si nejsem moc jistej). S tim mozna souvisi i to, ze kazdej dostane hrace v ruznym stadiu trenovanosti. Ale takovy debaty se tu resily uz mockrat.
vazne?! to slysim poprvy...XiXao wrote: už nejednou se stalo že Hčkař dostal stadion s kapacitou přes 20 000 ... prostě stadiony zůstavájí ...
to sme dvafrankie_doparoma wrote:vazne?! to slysim poprvy...XiXao wrote: už nejednou se stalo že Hčkař dostal stadion s kapacitou přes 20 000 ... prostě stadiony zůstavájí ...
triTiger Baros wrote:to sme dvafrankie_doparoma wrote:vazne?! to slysim poprvy...XiXao wrote: už nejednou se stalo že Hčkař dostal stadion s kapacitou přes 20 000 ... prostě stadiony zůstavájí ...
čtyři5zizou5 wrote:triTiger Baros wrote:to sme dvafrankie_doparoma wrote: vazne?! to slysim poprvy...
ty tady trávíš asi hodně času co?frankie_doparoma wrote:tak asi zajimavost roku to neni, ale i presto
http://forum.soccerproject.com/memberli ... le&u=21356
rumun co ma nick dusan uhrin, tak si asi udelal Uhrin v rumunsku fanousky:)