Kdybys jim koupil lepší ovladače na TV, tak by to nemuselo být
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
frankie_doparoma wrote:co je na nem "talent"? To spis borec mesic, nebo tak neco, ne?
To je pravda sice, že už není nejmladší, ale dělat kvůli němu novu rubriku?
To bych těch podobných borců muselo být více a já nemám čas to bohužel vyhledávat
dneska se mi povedlo asi poprve v historii vyhrat zapas kontumacne.
nevim, jak rozsahle s tim, kdo mate zkusenosti, ale prekvapilo me, ze sem mel naklady na domaci zapas a dokonce musel vyplatit plat hracum, ale tem se ani nezvedla moralka (prirozene ani neubyla fyzicka). vynos ze zapasu byl nulovy a na zapas taky nikdo neprisel.
takze suma sumarum ztraceny termin a 5K v pytli - jinak se nic nedelo. bug to sice neni, ale logicke mi to moc neprijde. cekal bych to cele sul nul, aby se to nedalo zneuzivat.
oslicek wrote:dneska se mi povedlo asi poprve v historii vyhrat zapas kontumacne.
nevim, jak rozsahle s tim, kdo mate zkusenosti, ale prekvapilo me, ze sem mel naklady na domaci zapas a dokonce musel vyplatit plat hracum, ale tem se ani nezvedla moralka (prirozene ani neubyla fyzicka). vynos ze zapasu byl nulovy a na zapas taky nikdo neprisel.
takze suma sumarum ztraceny termin a 5K v pytli - jinak se nic nedelo. bug to sice neni, ale logicke mi to moc neprijde. cekal bych to cele sul nul, aby se to nedalo zneuzivat.
No tak ten Tvůj soupeř nmá slušně zaplněnou marodku taky se to dá čekat když má jen skauta,že