Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by mouven »

Angee wrote:Určitě ne, ani na střídačku sem ho nedával,... ...tak si říkám, že bych se blbě včera podival? Ale to se mi nechce věřit :) ...páč si uplně přsně pamatuju, že dyž sem nastavoval taktiku tak sem říkal "tak chlapče ty rozhodně né, 86 jení zrovna moc" :lol:
Kdyz nezasahne do zapasu..tj stridani, tak se bere jako kdyby nehral..a tohle je fakt divny..bud bug hry a nebo bug tvuj:-)
FK Bolka FOREVER
Angee

Post by Angee »

mouven wrote:
Angee wrote:Určitě ne, ani na střídačku sem ho nedával,... ...tak si říkám, že bych se blbě včera podival? Ale to se mi nechce věřit :) ...páč si uplně přsně pamatuju, že dyž sem nastavoval taktiku tak sem říkal "tak chlapče ty rozhodně né, 86 jení zrovna moc" :lol:
Kdyz nezasahne do zapasu..tj stridani, tak se bere jako kdyby nehral..a tohle je fakt divny..bud bug hry a nebo bug tvuj:-)
Což je ale možný oboje dvoje, páč na SP sme se už s bugem setkali, že, takže SP není neomylný :P ..takže z teho vyvozuju, že za to može SP :lol: ..a podle SPMT se ale asi přikláním k mýmu bugu ačkoliv to nemožu v tem grafu řádně rozeznat...

EDIT: tak sem si to zvětšil a závěr? OMLOUVÁM SE ZA HANOBENÍ SP! :lol: ..je to fakt můj bug ...teda aspoň podle SPMT měl mít údajně fčera 76% fyzičku...dobrá dobrá budu temu věřit :D
Image
jancarik

Post by jancarik »

Angee wrote:
EDIT: tak sem si to zvětšil a závěr? OMLOUVÁM SE ZA HANOBENÍ SP! :lol: ..je to fakt můj bug ...teda aspoň podle SPMT měl mít údajně fčera 76% fyzičku...dobrá dobrá budu temu věřit :D
a nebo se SP dohodlo s SPMT a delaj s tebe okurku :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
-quad-
Assistant Manager

Post by -quad- »

oslicek wrote:
5zizou5 wrote:Mirek má pravdu, protože to potvrdil oslicek, kterej měl pravdu ve všem, co jsem od něj četl :wink:
asi tu tedy napisu neco o globalni zmene klimatu nebo o financni krizi :wink:
a co treba o Bilderberg Group? :wink:
HOCKEYARENA.NET - Tenacious D
manazery.cz - gugga

WEB: http://www.freewebs.com/defaultha/index.htm
-quad-
Assistant Manager

Post by -quad- »

jak se da zjistit kolik bude chtit hrac na trhu plat a bonusy. Uz me nebavi se handrkovat s nim pul hodiny abych se pak nasral a zbytecne ho preplatil. Proc se to neukaze rovnou kolik chce, vzdyt to je normalni i v realu
manazery.cz - gugga

Slanec

Post by Slanec »

-quad- wrote:jak se da zjistit kolik bude chtit hrac na trhu plat a bonusy. Uz me nebavi se handrkovat s nim pul hodiny abych se pak nasral a zbytecne ho preplatil. Proc se to neukaze rovnou kolik chce, vzdyt to je normalni i v realu
Tak já se taky často handrkuju, abych pak zjistil, že ten hráč je stejně pijavice. Jinak na trhu teď kupuju juniory, tak u těch mám jistotu, že budou chtít 300, ale aspoň to je adrenalin, když ti stále tvoji nabídku nepřijímá ne? :D

EDIT: Jinak to snad ani zjistit nejde, já se radím se SPMT, ale to je jen orientační....
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-quad-
Assistant Manager

Post by -quad- »

Slanec wrote:
-quad- wrote:jak se da zjistit kolik bude chtit hrac na trhu plat a bonusy. Uz me nebavi se handrkovat s nim pul hodiny abych se pak nasral a zbytecne ho preplatil. Proc se to neukaze rovnou kolik chce, vzdyt to je normalni i v realu
Tak já se taky často handrkuju, abych pak zjistil, že ten hráč je stejně pijavice. Jinak na trhu teď kupuju juniory, tak u těch mám jistotu, že budou chtít 300, ale aspoň to je adrenalin, když ti stále tvoji nabídku nepřijímá ne? :D
no ja kupuju taky mlady, ale kdyz nevim jestli je mu malo plat nebo bonusy, tak to je pak boj, ktery me po chvili prestava bavit. Nechci tady travit tolik casu jen kvuli tomu ze ten hrac nedokaze virtualne kvaknout, co mu nevyhovuje na moji nabidce :|
manazery.cz - gugga

Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

-quad- wrote:Proc se to neukaze rovnou kolik chce, vzdyt to je normalni i v realu
No já bych neřekl, že v reálu by ti někdo řekl hned konečnou cenu. Spíš by chtěl hodně nadsazenou cenu, abys nakonec zjistil, že bude hrát za polovinu. :P
Slanec

Post by Slanec »

-quad- wrote:no ja kupuju taky mlady, ale kdyz nevim jestli je mu malo plat nebo bonusy, tak to je pak boj, ktery me po chvili prestava bavit. Nechci tady travit tolik casu jen kvuli tomu ze ten hrac nedokaze virtualne kvaknout, co mu nevyhovuje na moji nabidce :|
Tak dle mě mu na platu bude vadit celková výška (nehledě na to jestli to je základní plat nebo premie nebo bonus), jelikož je prémie polovina platu, tak pokud mu nabízíš 3000 plat a 1000 premii a on nepřijímá, tak nepřijme ani 3500 plat. To je pouze můj skromnej názor, protože já to nikdy nějak hloub nezkoumal :) Prostě mu přidávej po drtkách a pokud tedy nemáš tolik času, tak hold mu dáš o nějaký euro víc než si zaslouží, ale takovej už je život :lol:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
MošnaM

Post by MošnaM »

Pan Kotaz má dotaz :lol: :

Někde jsem tady nedávno slyšel, že člen SPFA může hrát 9 turnajů naráz a ještě k tomu založit vlastní desátý. Je to pravda? Může tedy hrát 10 turnajů najednou?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
jancarik

Post by jancarik »

MošnaM wrote:Pan Kotaz má dotaz :lol: :

Někde jsem tady nedávno slyšel, že člen SPFA může hrát 9 turnajů naráz a ještě k tomu založit vlastní desátý. Je to pravda? Může tedy hrát 10 turnajů najednou?
n ja teda ne uz jsem to skousel a me to nejde ale treba jsem poslal malo :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
xixor

Post by xixor »

Ano, tato informace je správná.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
jancarik

Post by jancarik »

xixor wrote:

tak jsem vazne zaplatil malo a jak se to dela hral jsem 9 turnaju a chtel jsem udelat muj a neslo mi to :roll:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
MošnaM

Post by MošnaM »

xixor wrote:

jancarik wrote:n ja teda ne uz jsem to skousel a me to nejde ale treba jsem poslal malo :mrgreen:
Tak lidi - kdo to má osobně vyzkoušené ??? Potřeboval bych to vědět na tuty. Dík.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
jancarik

Post by jancarik »

MošnaM wrote:
xixor wrote:

jancarik wrote:n ja teda ne uz jsem to skousel a me to nejde ale treba jsem poslal malo :mrgreen:
Tak lidi - kdo to má osobně vyzkoušené ??? Potřeboval bych to vědět na tuty. Dík.
no me to neslo vazne ale mozna jsem neco delal spatne ale po pravde nevim co
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”