A vyssie divizie mi ani nejako nechybaju. V mojich zaciatkoch som sa hnal za postupmi, a v F. ma to prestalo bavit, a zistil som ze ma viac bavi obchodovanie, ako to suche monotonne klikanie na agresivitu, a rozostavenie a pod. Najlepsi je pocit, ked kupis nejakeho hraca s tym, ze ho za par dni strelis o par mega viac, a ono ten hrac ma spadnutych este par skillov a nakoniec ho predas o 10M viac. Alebo podobne. Ked sa ti junior vytrenuje, ako mne teraz, kupil som ho za 1,5M tusim, a par dni dozadu som ho strelil za dvacku aj nejake drobne miliony
 A vyssie divizie mi ani nejako nechybaju. V mojich zaciatkoch som sa hnal za postupmi, a v F. ma to prestalo bavit, a zistil som ze ma viac bavi obchodovanie, ako to suche monotonne klikanie na agresivitu, a rozostavenie a pod. Najlepsi je pocit, ked kupis nejakeho hraca s tym, ze ho za par dni strelis o par mega viac, a ono ten hrac ma spadnutych este par skillov a nakoniec ho predas o 10M viac. Alebo podobne. Ked sa ti junior vytrenuje, ako mne teraz, kupil som ho za 1,5M tusim, a par dni dozadu som ho strelil za dvacku aj nejake drobne miliony   
 5zizou5: Ale predstav si, aka by bola ta hra nudna, keby su tu neni prestupy, alebo su hentak brutalne obmedzene, to by som tu stravil 3 minuty denne. A bolo by hotovo. Skor myslim ze aj Sjarelovi ide o to aby boli ludia na stranke co najdlhsie, kedze cim dlhsie si na stranke, tym dlhsie sa pozeras na reklamy, za co ma Sjarel nejake drobne. Ale peniaze ako peniaze, ked sa to vynasobi krat 30k manazerov tak vyjde celkom pekna suma, ked je za jedno nacitanie reklamy dajme tomu 0,001.
 ), přečetl si jak jsem hrál ligu (což je pro mě asi nejzajímavější), nastavil trénink, soupisky na další den. Pak ještě vždycky koukám na tabulku nej střelců ligy, na což asi manažeři s hlavním cílem dobýt Ačko ani nekoukají a jdou rovnou na přestupy. Nakonec ještě zkontroluju trvání smluv a na obchodování jsem si nikdy moc času neudělal. Prostě by se mi líbil systém, kde by nezáleželo na tom kolik hodin člověk stráví ve hře, ale aby stačilo třeba čtrvt-půl hoďky denně, čehož se ale asi nedočkám... (důvodem asi je i jak píšeš, že jde Sjarelovi o to, aby bylo co nejvíc lidí online)
 ), přečetl si jak jsem hrál ligu (což je pro mě asi nejzajímavější), nastavil trénink, soupisky na další den. Pak ještě vždycky koukám na tabulku nej střelců ligy, na což asi manažeři s hlavním cílem dobýt Ačko ani nekoukají a jdou rovnou na přestupy. Nakonec ještě zkontroluju trvání smluv a na obchodování jsem si nikdy moc času neudělal. Prostě by se mi líbil systém, kde by nezáleželo na tom kolik hodin člověk stráví ve hře, ale aby stačilo třeba čtrvt-půl hoďky denně, čehož se ale asi nedočkám... (důvodem asi je i jak píšeš, že jde Sjarelovi o to, aby bylo co nejvíc lidí online) . Ale nemyslím teda úplný restart, jen částečný (ale i ten je nereálný), že by se prostě ze všech týmů stali vesměs nový týmy, ale zachovalo by se skoro všechno( jména manažerů, týmů, stadiónů, pak i peníze na kontě, aby to nebylo vůči skrblíkům nefér atak). Ale hráče bych zrestartoval všechny, jako když se dostává nový tým. Čímž by pár následujících sezón bylo hodně o štěstí. Divize bych taky teda zachoval, aby divizi A by vyhrál někdo z těch, kteří tam jsou teď (takže někdo slabší z Ačka by restart taky mohl uvítat). Prostě by mi to přišlo jako znovuoživení, pro ty který mají dost obchodování
. Ale nemyslím teda úplný restart, jen částečný (ale i ten je nereálný), že by se prostě ze všech týmů stali vesměs nový týmy, ale zachovalo by se skoro všechno( jména manažerů, týmů, stadiónů, pak i peníze na kontě, aby to nebylo vůči skrblíkům nefér atak). Ale hráče bych zrestartoval všechny, jako když se dostává nový tým. Čímž by pár následujících sezón bylo hodně o štěstí. Divize bych taky teda zachoval, aby divizi A by vyhrál někdo z těch, kteří tam jsou teď (takže někdo slabší z Ačka by restart taky mohl uvítat). Prostě by mi to přišlo jako znovuoživení, pro ty který mají dost obchodování 

Ale za normálních okolností bych tolik peněz za takovýho hráče nedal.
 Ale za normálních okolností bych tolik peněz za takovýho hráče nedal.
 ...já sem to tak nejak tušil a teď to mám potvrzený: spočítal sem si, že kdybych hrál 100 přáteláků za sezónu na svým stadionu, tak budu z teho mět minimálně 2M čisté zisk... no ale ze své zkušenosti vím, že já 100 přáteláků nejsu schopné zajistit
 ...já sem to tak nejak tušil a teď to mám potvrzený: spočítal sem si, že kdybych hrál 100 přáteláků za sezónu na svým stadionu, tak budu z teho mět minimálně 2M čisté zisk... no ale ze své zkušenosti vím, že já 100 přáteláků nejsu schopné zajistit