Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
čau, chci se jen zeptat, když si v profilu nastavím číslo mobilu pro zasílání zpráv, tak se posílají jen ze zápasu hraném ve 4:00 ? díky
čau

Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
Ahojte
Rád by som sa spýtal pár otázok : (som tu nový)
1. Chcem sa spýtať, že sezóna už skončila ?
2. Nevadí, keď nemám ešte trenéra, keď sú všetci zamestnaný ?
Zatiaľ všetko
Zatiaľ všetko

1. áno, sezóna de facto skončila už sa iba musí dohrať niekoľko zápasov pohára SP. ak si všimneš, vpravo hore toto číslo "Sezóna 27 [58/63]", znamená to, že v sezóne 27 sa už odhralo 58 dní zo 63.xslavo wrote:Ahojte
Zatiaľ všetko
2. nevadí to, ale bez trénera sa ti hráči nezlepšujú (myslím). viem,že v poslednej dobe je problém s trénermi. myslím, že ak sa prihlásiš skoro ráno po prvej simulácii, nejakého trénera tam určite nájdeš.
ninakmis: C 4
a já už asi 3 měsíce přemýšlím co to znamená....díkyninakmis wrote: 1. áno, sezóna de facto skončila už sa iba musí dohrať niekoľko zápasov pohára SP. ak si všimneš, vpravo hore toto číslo "Sezóna 27 [58/63]", znamená to, že v sezóne 27 sa už odhralo 58 dní zo 63.

FC Jalgpallikoondis
-
- Member of the Soccer Project Association
bystrý chlapecniel wrote:a já už asi 3 měsíce přemýšlím co to znamená....díkyninakmis wrote: 1. áno, sezóna de facto skončila už sa iba musí dohrať niekoľko zápasov pohára SP. ak si všimneš, vpravo hore toto číslo "Sezóna 27 [58/63]", znamená to, že v sezóne 27 sa už odhralo 58 dní zo 63.![]()
![]()

tomkycz wrote:bystrý chlapecniel wrote:a já už asi 3 měsíce přemýšlím co to znamená....díkyninakmis wrote: 1. áno, sezóna de facto skončila už sa iba musí dohrať niekoľko zápasov pohára SP. ak si všimneš, vpravo hore toto číslo "Sezóna 27 [58/63]", znamená to, že v sezóne 27 sa už odhralo 58 dní zo 63.![]()
![]()
to já si toho ještě ani nevšiml

potřeboval bych vědět jak napíšu odkaz na přehled hráčů svého týmu...tam má být nějaké to id že?...kde se to dá zjistit?
FC Jalgpallikoondis
Ahoj chci se zeptat kdy se dá změnit jméno týmu a jestli když si koupím členství přes sms zda si ho můžu změnit hned.díky moc za odpovědi.
-
Název týmu lze změnit jen teď v sobotu a neděli po rozlosování nové sezóny do jejího začátku. A musíš mít SPFA aby jsi název mohl změnit.TULEN wrote:Ahoj chci se zeptat kdy se dá změnit jméno týmu a jestli když si koupím členství přes sms zda si ho můžu změnit hned.díky moc za odpovědi.
SK Kobeřice - E.36
Díky plánuju že bych si ho pořídil přes sms jen kvůli změně názvu týmuHák wrote:Název týmu lze změnit jen teď v sobotu a neděli po rozlosování nové sezóny do jejího začátku. A musíš mít SPFA aby jsi název mohl změnit.TULEN wrote:Ahoj chci se zeptat kdy se dá změnit jméno týmu a jestli když si koupím členství přes sms zda si ho můžu změnit hned.díky moc za odpovědi.
Ted sem si koupil přes sms SPMT a u speciálních funkcí mi to píše jen pro členy SPMT!Přitom pohárky mám vidět a číslo SPMT taky.Nevíte někdo proč?Jestli to bude fungovat až po přepočtu?díky moc za odpověd!
-
Po zaplacení SPFA se musíš z SP odhlásit a přihlásit znovu. Pak by Ti to mělo už jet bez problémů. A je to SPFA, SPMT je něco jinéhoTULEN wrote:Ted sem si koupil přes sms SPMT a u speciálních funkcí mi to píše jen pro členy SPMT!Přitom pohárky mám vidět a číslo SPMT taky.Nevíte někdo proč?Jestli to bude fungovat až po přepočtu?díky moc za odpověd!

SK Kobeřice - E.36
Díky za radu už to makáHák wrote:Po zaplacení SPFA se musíš z SP odhlásit a přihlásit znovu. Pak by Ti to mělo už jet bez problémů. A je to SPFA, SPMT je něco jinéhoTULEN wrote:Ted sem si koupil přes sms SPMT a u speciálních funkcí mi to píše jen pro členy SPMT!Přitom pohárky mám vidět a číslo SPMT taky.Nevíte někdo proč?Jestli to bude fungovat až po přepočtu?díky moc za odpověd!

Když jsem si počítal odměny v turanjích v SPMT,byla tam i možnost turnaje s 64 týmy
To jako byly turnaje s 64 týmy,anebo je to chyba v SPMT?

Napište mi prosím někdo cestu jak si změnit název týmu,sem asi slepej!
Díky moc!