zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kopeckar »

oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat :-(. Snad alespoň tady naleznu pochopení :-).

Omluvte, prosím, ješitnému starci jeho prostořekost z nebývalého euforického záchvatu. Howgh.
Vždyť to víš, že velikáni většinou narážejí na nepochopení. :mrgreen: Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

kopeckar wrote: Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný. :mrgreen:
Máš pravdu, bude mi to prd platný, protože tou dobou budu mít něco mezi 2 - 3 promilemi. Dem s manželkou a kámošema do Espaňoly na paellu. Jinak nehodlám tříštit síly na neděli - v pondělí sem hrál taky naplno jen třičtvrtě partie, abych ostatní nezastrašil a neotrávil před nedělí :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:
kopeckar wrote: Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný. :mrgreen:
Máš pravdu, bude mi to prd platný, protože tou dobou budu mít něco mezi 2 - 3 promilemi. Dem s manželkou a kámošema do Espaňoly na paellu. Jinak nehodlám tříštit síly na neděli - v pondělí sem hrál taky naplno jen třičtvrtě partie, abych ostatní nezastrašil a neotrávil před nedělí :mrgreen:
Čul jsem nějakou levárnu. V neděli ti to zřejmě nechám, bo nebudu hrát. Zbývá ti přesvědčit ještě ostatní (Peťu, Podbrďu, Sobiho a podobné čímany) :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote: Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat :-(. Snad alespoň tady naleznu pochopení :-).

Omluvte, prosím, ješitnému starci jeho prostořekost z nebývalého euforického záchvatu. Howgh.
No u nás je to to stejné. Pokud to řeknu manželce, tak se mě zeptá, zda-li jsem normální a co z toho mám. V práci o tom radši ani nemluvím, aby mě neměli za úplnýho blbce :lol: :lol:

Ale jinak gratulace
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote: 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Krásná práce - gratulace :wink:

u mě se přiznám,že občas se žena zeptá sama od sebe ,jak se náš klub vyvíjí a jak se mu daří :lol: ,nevím jestli by jí to číslo něco říkalo,ale kdyby asi viděla ty moje zářící oči,tak by pochopila , že 150 se nekope jen tak každý den :lol:

Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MošnaM

Post by MošnaM »

oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit...... 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Můžu jenom smeknout a pogratulovat :shock: . Za uplynulou sezónu jsi ten výkon pěkně zvednul a v Béčku tím pádem budeš atakovat příčky nejvyšší. A je ti to přáno. Máš na to :!: :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:
oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit...... 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Můžu jenom smeknout a pogratulovat :shock: . Za uplynulou sezónu jsi ten výkon pěkně zvednul a v Béčku tím pádem budeš atakovat příčky nejvyšší. A je ti to přáno. Máš na to :!: :wink:
Takže je celkem jistota, že v našem poháru si pane hned tak nekopnete. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

tomkycz wrote:kolik je vůbec max. výkon hráče ? já měl za to že max. je 76...

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Tak jsem hodil do SPMT vsechny vlastnosti na 100 a nejlepsi vykon muze bejt 80.
Tom23 - Tatran Praha
myky0-
Team President

Post by myky0- »

Tom23 wrote:
Tak jsem hodil do SPMT vsechny vlastnosti na 100 a nejlepsi vykon muze bejt 80.

Najlepsieho som zatial videl tiez len 77. Taky hrac co by daval vykon 80 by bol uz poriadne husty :lol: a strasne drahy :shock: dufam ze taky mi raz pride z mojho centra mladeze :mrgreen:
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

oslicek wrote:
Ano, Kúdela má maximum na 76.7 a 77 už zahrál, hráče s výkonem 78 nepamatuju (nezahrál to myslím ani bájný Liviu Smolders). Sportovně ale musím uznat, že Kúdelu mi vypiplal bart a já sem jej koupil již jako vybroušený klenot. Nicméně, viděl sem, tuším na sp novinách, hráče s výkonem 80 pod jménem James Baker nebo tak nějak :wink:

Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat :-(. Snad alespoň tady naleznu pochopení :-).

hmm.Tak koukám že u nás v divizi se poperou kolegové jen o jedno postupové místo 8)
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Tak pan Kopečkář to dokázal, pokud jsem si tu novinku správně přeložil -> při vyřazení z turnaje se může tým přihlásit hned do nového! :)
Angee

Post by Angee »

1.FC HERRY wrote:Tak pan Kopečkář to dokázal, pokud jsem si tu novinku správně přeložil -> při vyřazení z turnaje se může tým přihlásit hned do nového! :)
Jj, jakmile sem si to přečetl, toš sem nevěřil svým vlastním vočám a radši si to přeložil znovu :D ...johó je to hooodně velká zajimavost - "ukecat Sjarela se nestává každé den" 8)

Dobrá práce :wink: ..de vidět, že trpělivost přináší růže :)
Image
Hadis

Post by Hadis »

Angee wrote:
1.FC HERRY wrote:Tak pan Kopečkář to dokázal, pokud jsem si tu novinku správně přeložil -> při vyřazení z turnaje se může tým přihlásit hned do nového! :)
Jj, jakmile sem si to přečetl, toš sem nevěřil svým vlastním vočám a radši si to přeložil znovu :D ...johó je to hooodně velká zajimavost - "ukecat Sjarela se nestává každé den" 8)

Dobrá práce :wink: ..de vidět, že trpělivost přináší růže :)
jj, kopečkář se tomu dal spoustu času.
A spousta dalších sponzorů, kteří hlasovali :lol: :lol:
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”