oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat . Snad alespoň tady naleznu pochopení .
Omluvte, prosím, ješitnému starci jeho prostořekost z nebývalého euforického záchvatu. Howgh.
Vždyť to víš, že velikáni většinou narážejí na nepochopení. Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:
Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný.
Máš pravdu, bude mi to prd platný, protože tou dobou budu mít něco mezi 2 - 3 promilemi. Dem s manželkou a kámošema do Espaňoly na paellu. Jinak nehodlám tříštit síly na neděli - v pondělí sem hrál taky naplno jen třičtvrtě partie, abych ostatní nezastrašil a neotrávil před nedělí
kopeckar wrote:
Gratuluju pane kolego, ale dnes večer v 20:30 ti to bude prd platný.
Máš pravdu, bude mi to prd platný, protože tou dobou budu mít něco mezi 2 - 3 promilemi. Dem s manželkou a kámošema do Espaňoly na paellu. Jinak nehodlám tříštit síly na neděli - v pondělí sem hrál taky naplno jen třičtvrtě partie, abych ostatní nezastrašil a neotrávil před nedělí
Čul jsem nějakou levárnu. V neděli ti to zřejmě nechám, bo nebudu hrát. Zbývá ti přesvědčit ještě ostatní (Peťu, Podbrďu, Sobiho a podobné čímany)
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
oslicek wrote:
Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat . Snad alespoň tady naleznu pochopení .
Omluvte, prosím, ješitnému starci jeho prostořekost z nebývalého euforického záchvatu. Howgh.
No u nás je to to stejné. Pokud to řeknu manželce, tak se mě zeptá, zda-li jsem normální a co z toho mám. V práci o tom radši ani nemluvím, aby mě neměli za úplnýho blbce
oslicek wrote: 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Krásná práce - gratulace
u mě se přiznám,že občas se žena zeptá sama od sebe ,jak se náš klub vyvíjí a jak se mu daří ,nevím jestli by jí to číslo něco říkalo,ale kdyby asi viděla ty moje zářící oči,tak by pochopila , že 150 se nekope jen tak každý den
oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit...... 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Můžu jenom smeknout a pogratulovat . Za uplynulou sezónu jsi ten výkon pěkně zvednul a v Béčku tím pádem budeš atakovat příčky nejvyšší. A je ti to přáno. Máš na to
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
oslicek wrote:Jinak jsem se chtěl pochlubit...... 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize!
Můžu jenom smeknout a pogratulovat . Za uplynulou sezónu jsi ten výkon pěkně zvednul a v Béčku tím pádem budeš atakovat příčky nejvyšší. A je ti to přáno. Máš na to
Takže je celkem jistota, že v našem poháru si pane hned tak nekopnete.
Tom23 wrote:
Tak jsem hodil do SPMT vsechny vlastnosti na 100 a nejlepsi vykon muze bejt 80.
Najlepsieho som zatial videl tiez len 77. Taky hrac co by daval vykon 80 by bol uz poriadne husty a strasne drahy dufam ze taky mi raz pride z mojho centra mladeze
oslicek wrote:
Ano, Kúdela má maximum na 76.7 a 77 už zahrál, hráče s výkonem 78 nepamatuju (nezahrál to myslím ani bájný Liviu Smolders). Sportovně ale musím uznat, že Kúdelu mi vypiplal bart a já sem jej koupil již jako vybroušený klenot. Nicméně, viděl sem, tuším na sp novinách, hráče s výkonem 80 pod jménem James Baker nebo tak nějak
Jinak jsem se chtěl pochlubit, ale protože nemám SPFA a ani neexistuje topic divize B, tak to napíšu sem. 150 je číslo na hasiče, 150 Kč dostane revizor za každého chyceného černého pasažéra a 150 zahráli mí oslíčci dneska poprvé v lize! Když sem ráno plesal a říkal sem to manželce, tak jen suše podotkla, jestli to bude mít vliv na můj plat... Když sem se pochlubil v práci, byl sem spražen, že se do práce nechodí hrát ale pracovat . Snad alespoň tady naleznu pochopení .
hmm.Tak koukám že u nás v divizi se poperou kolegové jen o jedno postupové místo
1.FC HERRY wrote:Tak pan Kopečkář to dokázal, pokud jsem si tu novinku správně přeložil -> při vyřazení z turnaje se může tým přihlásit hned do nového!
Jj, jakmile sem si to přečetl, toš sem nevěřil svým vlastním vočám a radši si to přeložil znovu ...johó je to hooodně velká zajimavost - "ukecat Sjarela se nestává každé den"
Dobrá práce ..de vidět, že trpělivost přináší růže
1.FC HERRY wrote:Tak pan Kopečkář to dokázal, pokud jsem si tu novinku správně přeložil -> při vyřazení z turnaje se může tým přihlásit hned do nového!
Jj, jakmile sem si to přečetl, toš sem nevěřil svým vlastním vočám a radši si to přeložil znovu ...johó je to hooodně velká zajimavost - "ukecat Sjarela se nestává každé den"
Dobrá práce ..de vidět, že trpělivost přináší růže
jj, kopečkář se tomu dal spoustu času.
A spousta dalších sponzorů, kteří hlasovali