Zdravím, nevím kde je chyba a v čem je problém. V poháru jsem také hrál 3 domácí utkání a pokaždé jsem měl vyprodáno. Vstupné za 20,-, ale problém je v tom, že celková tržba byla poloviční, než bylo vstupné. Jak je to možné? Jinak po 16 sezónách zvažuji konec, neustálá "buzerace", s prominutím, už mě přestává bavit a dochází mě trpělivost. Když vidíte, že máte na pohár plný dům 8 tis. lidí a dostanete za lístky 80 tis. a měli byste dostat 172 tis. a dokonce 3x, tak to taky nasere. Dá se nějak vzdát funkce , rezignovat, nebo stačí prostě přestat chodit na stránky? Díky moc za pomoc a odpovědi.foppa 13 wrote:Já si zatím stěžovat nemůžu3 kola - 3x doma. Teď dorazilo 31.217 diváků, takže jsem v poháru hezky v plusu, příští kolo už po 4té doma, tak co si více přát
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
-
- Member of the Soccer Project Association
Peníze za vstupné se mezi oba týmy PŮLÍ, takže je to správně. To je rozdíl od ligy, na co jsi byl aspoň zvyklej. Jinak pokud by jsi hrál na soupeřově hřišti pro 50K fanoušků a on by měl vyprodáno, tak klidně můžeš dostat 200K a to si myslím je taky výhodaAliens_II wrote:Zdravím, nevím kde je chyba a v čem je problém. V poháru jsem také hrál 3 domácí utkání a pokaždé jsem měl vyprodáno. Vstupné za 20,-, ale problém je v tom, že celková tržba byla poloviční, než bylo vstupné. Jak je to možné? Jinak po 16 sezónách zvažuji konec, neustálá "buzerace", s prominutím, už mě přestává bavit a dochází mě trpělivost. Když vidíte, že máte na pohár plný dům 8 tis. lidí a dostanete za lístky 80 tis. a měli byste dostat 172 tis. a dokonce 3x, tak to taky nasere. Dá se nějak vzdát funkce , rezignovat, nebo stačí prostě přestat chodit na stránky? Díky moc za pomoc a odpovědi.

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
jj, já si se soupeřem v minulém kole na půl rozdělil za vstupenky 437k. Ale to už platí přeci dobré 2 rokySlanec wrote: Peníze za vstupné se mezi oba týmy PŮLÍ, takže je to správně. To je rozdíl od ligy, na co jsi byl aspoň zvyklej.
A když mám stadec 38k a pojedu k Háčkařovi se 4k, tak dostanu ..., to je myslím taky výhodaSlanec wrote: Jinak pokud by jsi hrál na soupeřově hřišti pro 50K fanoušků a on by měl vyprodáno, tak klidně můžeš dostat 200K a to si myslím je taky výhoda

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Tak juá vím, že už to platí hrozně dlouho, proto se divím, že člověk, který to hraje už tedy 16 sezón si toho všiml až teď. Jinak radši než doma bych hrál na obrovským stadionu, abych nějaký prašule získal, ale hold si nevybereš nofoppa 13 wrote:jj, já si se soupeřem v minulém kole na půl rozdělil za vstupenky 437k. Ale to už platí přeci dobré 2 roky

Slanec - FC Tigers
-
4.kolo zdárně za námi po výsledku 4:1 (125:98). Počasí nám nepřálo a tak nebylo vyprodáno, nicméně i přes to zápas skončil menším finančním ziskem a to 30.704 EUR. Stále nám tedy ještě zbývá umazat 316.385 EUR. V příštím kole se nám to nepodaří, protože jedeme na hřiště soupeře, který se pohybuje na předních příčkách jedné z F-divizí. Má však aspoň stadion pro 19.000 diváků a tak se snad ztráta moc nezvětší. Jinak cílem je postoupit do dalšího kola. 

Last edited by kopeckar on Sun Mar 29, 2009 1:39 am, edited 2 times in total.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Tak výhra 2:1 po výkonu 122 nás posunula do 5. kola, ve kterém se střetneme s týmem hrajícím v G divizi, takže cíl je rozhodně postup.
Slanec - FC Tigers
South Stars 1 - 2 Baníček Výkony:95-108 Vzhledem ke kapacitě(5000) je toto kolo ztátové:-€ 56.346 Příště hrajeme doma s JAS(1 v G.108)
-
tak my jdeme také dám. Tímto kolem jsme si vydělali 100K, to nás těší. Další kolo opět doma, tentokrát snížíme vstupné o 1,-E tak, aby přišel plný kotel, tj. 30K diváků. Teď jich bylo "jen" 25K 

-
- Team President
Tak aj TrenchTown ide dalej dnes sme vyhrali vonku nad Old Bridge FC 2:0 a sme v 5.Kole
Tam sa stretneme s 13. teamom v F.39 cannabis city a bude to asi nasa konecna
Zatial sme si zarobili krasnych 93k a to aj napriek tomu ze sme ani jeden zapas nehrali doma
Tam sa stretneme s 13. teamom v F.39 cannabis city a bude to asi nasa konecna
Zatial sme si zarobili krasnych 93k a to aj napriek tomu ze sme ani jeden zapas nehrali doma

HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
Dnes jsme vypadli po remize 1:1 s LIBUS 90210 na penalty. Nas B tym riznutej hracema z C uz tentokrat nestacil na druhyho z decka. Aspon jsem hral vsechny 3 zapasy doma (v sobotu bych hral znova doma). Zajimavosti penaltoveho rozstrelu bylo to, ze jako 4. v poradi sel kopat nas brankar.
Tom23 - Tatran Praha
-
lidičky pohár hraji poprvé resp. poprvé se snažím ho hrát jak je to se sobotními zápasy, teď se hraje jen kvůli tomu že je polovina sezóny nebo to už tak bude pořád ? Nebo zas až po skončení sezóny... dík
-
Já už se v poháru hodně dlouho nesnažím, takže si termíny až tak nepamatuji
Ale myslím, že v sobotu jsem hrával během sezony jen jednou. Měl jsem tu čest hrát pohár i po sezoně (po ukončení ligy), kde mě pak vyřadil Sjarel
, tam už se pak hraje obden 

Ale myslím, že v sobotu jsem hrával během sezony jen jednou. Měl jsem tu čest hrát pohár i po sezoně (po ukončení ligy), kde mě pak vyřadil Sjarel

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
bezproblémová výhra 2:0 po výkonech 137:123. Zisk cca 120K je uspokojivý
Další zápas zajíždíme k efkaři na 9K stadion, takže se ziskem se můžeme rozloučit.

-
Nechtěli jsme nic podcenit, takže hrál poprvé A tým a bez problémů dokázal na soupeřově hřišti vsítit 3 góly a žádný neinkasovat, výkon 129 je relativně uspokojivý i když už bychom radši chtěli pravidelně dávat 130. V dalším zápase narazíme na tým Prague Dolphins, který je momentálně 2. v F181, zápas to bude těžký, ale v náš prospěch by mohl hrát soupeřův úzký kádr (23 hráčů), ale na druhou stranu je to kádr poměrně vyrovnanej, tak uvidíme.
Slanec - FC Tigers
hehe, - 300 K za platy... a + 80 za vstupenky
celkem se mi ten pohar nevyplaci.. ale tak zkusim nekam dojit no 
Yume-Baník Ostrava FC 2-3
v dalsim kole nas ceka duffyho torpedo svinov.. opet venku

Yume-Baník Ostrava FC 2-3
v dalsim kole nas ceka duffyho torpedo svinov.. opet venku