Jestliže si v zápase navolím větší agresivitu, má to vliv i na zranění mých hráčů?
Jednoduše řečeno : "Čím vyšší agresivita, tím vyšší pravděpodobnost zranění?"
Děkuji za odpovědi.
S pozdravem Zabral68

Moderator: Czech Moderators
neviem o tom, že by to malo vplyv. možno má niekto iné skúsenosti, ale podľa mňa je zranenie hráča úplná náhoda. tak, ako sa hráč môže zraniť v tréningu, takisto sa môže zraniť aj v zápase s agresivitou 0% či 100%. každopádne čím väčšia agresivita, tým lepší týmový výkon (ale to asi vieš aj bezo mňa)Zabral68 wrote:Mám dotaz.
Jestliže si v zápase navolím větší agresivitu, má to vliv i na zranění mých hráčů?
Děkuji za odpovědi.
S pozdravem Zabral68
na zranění to vliv nemá , pouze vyšší agresivitou svyšuješ výkon celého týmu,ale taky zvyšuješ pravděpodobnost obdržení žlutých a červených karet , záleží na agresi tvých hráčů, proto je vhodné mít v týmu co nejvíc neagresivních hráčů,aby sis mohl dovolit hrát vyšší týmovou agresiZabral68 wrote:Mám dotaz.
Děkuji za odpovědi.
S pozdravem Zabral68
Tady máš nejen to co jsi chtěl, ale spoustu užitečných rad navíc :DanoKE wrote:Dobry den,
Som novacik v tejto hre,velmi sa mi zapacila,a mam nejake otazky,ktore som bud nenasiel,alebo v nich nemam jasno.Ak by sa nasiel niekto kto by aspon co to z nich zodpovedal budem mu velmi vdacny.
otazky:
1.hrac sa zlepsuje v zapase aj v treningu?zlepsuje sa do urciteho veku presne danneho systemom,alebo podla nejakej skrytej vlastnosti?da sa vidiet ak kliknem na hraca ze uz sa v svojej buducnosti nezlepsi?
2.ak ma hrac nizsiu fyzicku,zvysuje to moznost zranenia,ale aj vykon v zapase?
3.hracovi sa regeneruje fyzicka v kazdom prepocte,alebo len v tom v 4 rano.obnovuje sa aj ked ma nastaveny trening?obnovuje sa ak hra v zapase?obnovuje sa ak sedi na lavicke?
Tak zatial len tolko budem velmi rad,ked mi aspon s timito zakl.niekto pomoze:)
Záleží jak vysoko míříš, ale podle mě mít hráče pouze s agresivitou do 20% je hodně dobrý, ale čím nižší, tím lepší, ale snaž se to mít hlavně vyrovnaný (radši v základu 11 hráčů s agresí 15-20, než mít 5 hráčů s agr. 3%, další s 14% a pak třeba 2 s agresí 20%). Ale jak říkám, mít hráče s agresí do 20% je dost slušný (třeba se koukni, jak jsou na tom manažeři v Ačku).LampardFrank8 wrote:Chci se zeptat jestli staci mit hrace s agr. do 20 nebo to mam jeste snizit???diky moc
Nejde, buď to prachobyčejně spadlo, jako už dlouho ne a nebo nám Sjarel chystá nějakou revoluční novinku.LampardFrank8 wrote:jde s evam momentalne prihlasit na soccer???