Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

striker88
Assistant Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by striker88 »

zdravim...ja by som rad vedel,ze preco sa mi po rannej simulaci o 4:00 nezdvihla fyzicka u hracov ktory nastupili na ligovy zapas...vsetkym hracom co zahrali ligovy zapas len klesla hodne fyzicka ale vobec nestupla..stupla akurat len tym co nehrali..tak by som bol rad informovany o tom bo nikde som sa nedocital ze tym hracom co hraju v rannej simulaci sa neobnovuje fyzicka :(( dik za skoru odpoved.
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

striker88 wrote:zdravim...ja by som rad vedel,ze preco sa mi po rannej simulaci o 4:00 nezdvihla fyzicka u hracov ktory nastupili na ligovy zapas...vsetkym hracom co zahrali ligovy zapas len klesla hodne fyzicka ale vobec nestupla..stupla akurat len tym co nehrali..tak by som bol rad informovany o tom bo nikde som sa nedocital ze tym hracom co hraju v rannej simulaci sa neobnovuje fyzicka :(( dik za skoru odpoved.
No ona se obnovila, ale zároveň tím, že hrají jim o dost klesla. Přece na tom po zápase nebudou fyzicky steně jako ti co se na ně dívali. Fotbalisty co se na placu ani nezpotí a dohrají v čistých dresech si může přát maximálně tak kustod. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

kopeckar wrote:
striker88 wrote:zdravim...ja by som rad vedel,ze preco sa mi po rannej simulaci o 4:00 nezdvihla fyzicka u hracov ktory nastupili na ligovy zapas...vsetkym hracom co zahrali ligovy zapas len klesla hodne fyzicka ale vobec nestupla..stupla akurat len tym co nehrali..tak by som bol rad informovany o tom bo nikde som sa nedocital ze tym hracom co hraju v rannej simulaci sa neobnovuje fyzicka :(( dik za skoru odpoved.
No ona se obnovila, ale zároveň tím, že hrají jim o dost klesla. Přece na tom po zápase nebudou fyzicky steně jako ti co se na ně dívali. Fotbalisty co se na placu ani nezpotí a dohrají v čistých dresech si může přát maximálně tak kustod. :mrgreen:
tak hej ale tipek mal fyzicku 71 vcera vecer a dneska rano mal po simulaci uz len 62...cize to cini 71 a 15 za dnesok mal by mat 86 a padol na 62 to sa mi zda byt abnormalne ze za ligovy zapas stratit tolko fyzicky nemyslis? :idea:
kopeckar

Post by kopeckar »

striker88 wrote:tak hej ale tipek mal fyzicku 71 vcera vecer a dneska rano mal po simulaci uz len 62...cize to cini 71 a 15 za dnesok mal by mat 86 a padol na 62 to sa mi zda byt abnormalne ze za ligovy zapas stratit tolko fyzicky nemyslis? :idea:
No já vycházel z toho co tady kdysi psali jiní. Můj osobní názor je ten, že když hraješ, tak ti fyzička nahoru jít nemůže vůbec a pak by to sedělo ne? Mě taky klesne u hráčů o 2-9 bodů za ligový zápas, závisí to podle mě na energii každého hráče. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Ono je vcelku jedno, jestli budeš počíta fyzička - 2 až 9 nebo fyzička +15 - 17 až 24.
tak hej ale tipek mal fyzicku 71 vcera vecer a dneska rano mal po simulaci uz len 62...cize to cini 71 a 15 za dnesok mal by mat 86 a padol na 62 to sa mi zda byt abnormalne ze za ligovy zapas stratit tolko fyzicky nemyslis? :idea:
A kolik má tem tvůj týpek natrénované energie. Když vezmeš nevytrénovaného juniora s energií 0 a zahraješ s ním přátelák, tak mu fyzička spadne klidně o 10% zatím co u normálního hráče o 2-3%.
zajdaz

Post by zajdaz »

kopeckar wrote:Jediné co jsem zatím mě za dogma je maximálně 11 ŽK za zápas, takže čistě teoreticky, kdybys poslal na plac 6 beránků s agresí do 10% a s nimi 5 řezníků nad 80% (čísla jsou samozřejmě orientační), tak ti při hodně přísném rozhodčím velmi pravděpodobně může jít ven i 5 hráčů po dvou ŽK a to už nemluvíme o možnosti dostat přímou ČK. I když tady nevím, jaký má tato karta vliv na součet ŽK v zápase, jestli jich pak může přijít jen 9, případně 7(při 2 přímých ČK) atd. :wink:
Takže jsem zjistil, že SP nerozlišuje barvu karet. Tedy např. v zápase může být 10 žlutých a 1 červená. Viz. tento zápas.: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=28
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

Mirek wrote:Ono je vcelku jedno, jestli budeš počíta fyzička - 2 až 9 nebo fyzička +15 - 17 až 24.
A kolik má tem tvůj týpek natrénované energie. Když vezmeš nevytrénovaného juniora s energií 0 a zahraješ s ním přátelák, tak mu fyzička spadne klidně o 10% zatím co u normálního hráče o 2-3%.
jeho vydrz po cesky energia je 77...a jedine co z toho vyplyva je ze po rannej simulaci ziskaju fyzicku len ti hraci ktori nehraju v tej rannej ligovej simulaci...tak by to sedelo ze padol o 9 a nenarastla mu fyzicka..bo kebyze mu narastie fyzicka o 15 musel by padnut za ligovy zapas o 24 pri jeho vydrži 77 je to nemozne....pochybujuem ze to ma nejaky A-ckar....tomu by to opravovali za 5 sekund ale na H-ckara sa dajak kaslu :(( ked som hral pred rokom a bol v E-cku nemal som ziadne problemy a teraz len zacnem hrat a uz fyzicka blbne :((
kopeckar

Post by kopeckar »

striker88 wrote:jeho vydrz po cesky energia je 77...a jedine co z toho vyplyva je ze po rannej simulaci ziskaju fyzicku len ti hraci ktori nehraju v tej rannej ligovej simulaci...tak by to sedelo ze padol o 9 a nenarastla mu fyzicka..bo kebyze mu narastie fyzicka o 15 musel by padnut za ligovy zapas o 24 pri jeho vydrži 77 je to nemozne....pochybujuem ze to ma nejaky A-ckar....tomu by to opravovali za 5 sekund ale na H-ckara sa dajak kaslu :(( ked som hral pred rokom a bol v E-cku nemal som ziadne problemy a teraz len zacnem hrat a uz fyzicka blbne :((
Tak jestli jsi byl už někdy v E-divizi, nechápu co tady řešíš. To co jsi napsal bych čekal od někoho, kdo to hraje týden. To není žádná chyba, tak to prostě chodí a je jedno v jaké jsi divizi. Navíc energie (výdrž) 77 je dost špatná, ti nejlepší manažéři se snaží kupovat jen hráče nad 90% tohoto ukazatele, protože pk toho hráče mohou použít daleko častěji, protože jim výkon tolik neklesá. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

striker88 wrote:tak hej ale tipek mal fyzicku 71 vcera vecer a dneska rano mal po simulaci uz len 62...cize to cini 71 a 15 za dnesok mal by mat 86 a padol na 62 to sa mi zda byt abnormalne ze za ligovy zapas stratit tolko fyzicky nemyslis? :idea:
Pravděpodobně jste ještě nezaregistrovali jeden fakt, který na SP funguje. A ten fakt je, že čím nižší vstupní fyzička před zápasem, tím větší pokles po zápase. Nehledě k tomu, že fyzička ligovým zápasem klesá opravdu od cca 15% do 25%. Takže tvůj výsledek je stále v normě :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

MošnaM wrote:
Pravděpodobně jste ještě nezaregistrovali jeden fakt, který na SP funguje. A ten fakt je, že čím nižší vstupní fyzička před zápasem, tím větší pokles po zápase. Nehledě k tomu, že fyzička ligovým zápasem klesá opravdu od cca 15% do 25%. Takže tvůj výsledek je stále v normě :wink: .
aha tak dufam ze to tak je....diki moc..bo kedysi som nemal taky pocit ze to tak moc klesalo ta fyzicka..ale uz viem a odsledujem si to este v dalsej sezone kus aby som bol pripraveny a zistil o ake % klesaju a nechaval ich viacej oddychovat na ligu..

A hej hral som E-cko ale pred rokom a clovek odvtedy zabudol poniektore veci ale taktiku som nezabudol tu len vylepsujem :D len radsej sa spytam a overim to ako potom premyslat nad tym ze jak je to mozne takto poradi niekto kto v tom chodi uz velmi dlho.. tak dikes :wink:
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Jeste jsi zapomnel sdelit jednu dulezitou vec, a to je vek. Protoze od 29 let ztraceji hraci daleko vic fyzicky po ligovem zapase.
Tom23 - Tatran Praha
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

Tom23 wrote:Jeste jsi zapomnel sdelit jednu dulezitou vec, a to je vek. Protoze od 29 let ztraceji hraci daleko vic fyzicky po ligovem zapase.
hej 29rocny je ten hrac akurat.... ale aj tak sa mi nezda 24 to je hodne..newadi aspon budem pripraveny ze aj take sa moze stat :wink:
Thelxiap
Team Manager

Post by Thelxiap »

Co je to výhoda domácího prostředí a je omezeno startovné ? Já chtěl dát 100K a neco mi to napsalo ze to nejde.
Thelxiap - Mercenarias - H.227

Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.

Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
kopeckar

Post by kopeckar »

Thelxiap wrote:Co je to výhoda domácího prostředí a je omezeno startovné ? Já chtěl dát 100K a neco mi to napsalo ze to nejde.
Výhoda domácího postředí přidává domácím na výkonu týmu cca 2 body a tím mu zvyšuje šanci na výhru i proti silnějšímu soupeři. Startovné omezeno je jednak podle toho, které divize jsou do turnaje pozvány a pak taky tím, kolik máš na svém účtu peněz. Povolí ti to stanovit startovné jen do určitých % z peněz co máš na účtu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

Thelxiap wrote:Co je to výhoda domácího prostředí a je omezeno startovné ? Já chtěl dát 100K a neco mi to napsalo ze to nejde.
Doplnil bych, že pokud nastavíš výhodu domácího prostředí ANO - vnášíš do turnaje prvek náhody (výhoda domácího prostředí). Při skupinách je to jedno, ale při KO soubojích to může znamenat, že může vyhrát i slabší tým ( a nebo být úplně bez šance :wink: ).
Startovné v soukromých turnajích je maximálně 50 000,- euro.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”