I když Papa Bouba Diop ze mě asi taky není dvakrát nadšenej, protože on mi sice zranil hráče jednoho, ale já jemu rovnou dva...
Ať se to děje cokoliv, jsou-li vám hráči milí, nehrajte se mnou

Moderator: Czech Moderators
no mě to je pořád ještě celkem fuk, aspon si moje CM vyzkouší jak se hraje se 100% fyzičkoukofi wrote:A veselohra pokračuje...jelikož se mi uzdravili dva hráči, něco si zřejmě řeklo, že to tak nenechá a ze dvou turnajů odcházelo pohromadě jen 20 hráčů, další dva ležej na marodce (z toho jeden se zrovna včera doléčil). Tak se to zaokrouhlilo zpátky na těch... 5![]()
I když Papa Bouba Diop ze mě asi taky není dvakrát nadšenej, protože on mi sice zranil hráče jednoho, ale já jemu rovnou dva...
Ať se to děje cokoliv, jsou-li vám hráči milí, nehrajte se mnou
Tak tak pane kolego, máte naprotou pravdu.Sokol Cejc wrote:3 Kvě 2009 : Sezóna 29 - změny
Jak jsme již dříve avizovali, na prahu této sezóny dochází k několika změnám :
- Turnajové prémie budou daněny [10%].
- Platové požadavky hráčů budou navýšeny [1%]
- Hráčský agent bude více profitovat z přestupové částky [1%].
Při této příležitosti bychom Vám rádi připomněli, že můžete jednoduše pomoci k ještě větší popularizaci SoccerProjectu jednoduchou pravidelnou volbou na World Online games. Díky!
Všem manažerům přejeme mnoho úspěchů v nadcházející sezóně !
Tak tohle mě pobavilo. Jinými slovy: Děláme nepopulární, naprosto nesystémové změny z důvodu vlastní chyby, kterou jsme udělali před několika sezonami. To Vám ale nebrání hlasovat pro to, že Soccerprojet je ta nejlěpší hra na světě![]()
![]()
![]()
Nevím jak vy, ale já už posledně poprvé pro Soccer nehlasoval a nebudu ani teď. Podle mě si to prostě nezaslouží.
Ad 1) šly by určitě odčerpat jiným způsobemfifina.5 wrote:jak se to promrhání projevilo,nevim co se kde kdy delo,pro mě je proste v SP ekonomice moc penez a nekam se musí vyházet,proto to zvíšení,který se dotkne beze změny všech,tak vo co go,stejnak to jsou jen ztráty v řádech pár tisíc...
jsou dlouhý a ještě potom člověk dostane takový halužetomkycz wrote: jinak nepřijdou vám nějak ty simulace dlouhé ? na začátku sezóny byly vždy o dost kratší a na to, že je o třetinu míň týmů tak mi to nějak nesedí...
vidíš,ty jsi dítě štěstěnyHák wrote:FC Pacov - SK Kobeřice 2:2 (118/129)
Máte kluci pravdu, dneska je to nějaké divné