zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kofi »

A veselohra pokračuje...jelikož se mi uzdravili dva hráči, něco si zřejmě řeklo, že to tak nenechá a ze dvou turnajů odcházelo pohromadě jen 20 hráčů, další dva ležej na marodce (z toho jeden se zrovna včera doléčil). Tak se to zaokrouhlilo zpátky na těch... 5 :lol:
I když Papa Bouba Diop ze mě asi taky není dvakrát nadšenej, protože on mi sice zranil hráče jednoho, ale já jemu rovnou dva...
Ať se to děje cokoliv, jsou-li vám hráči milí, nehrajte se mnou :mrgreen:
FC Alkoholicks
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

kofi wrote:A veselohra pokračuje...jelikož se mi uzdravili dva hráči, něco si zřejmě řeklo, že to tak nenechá a ze dvou turnajů odcházelo pohromadě jen 20 hráčů, další dva ležej na marodce (z toho jeden se zrovna včera doléčil). Tak se to zaokrouhlilo zpátky na těch... 5 :lol:
I když Papa Bouba Diop ze mě asi taky není dvakrát nadšenej, protože on mi sice zranil hráče jednoho, ale já jemu rovnou dva...
Ať se to děje cokoliv, jsou-li vám hráči milí, nehrajte se mnou :mrgreen:
no mě to je pořád ještě celkem fuk, aspon si moje CM vyzkouší jak se hraje se 100% fyzičkou :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

3 Kvě 2009 : Sezóna 29 - změny
Jak jsme již dříve avizovali, na prahu této sezóny dochází k několika změnám :

- Turnajové prémie budou daněny [10%].
- Platové požadavky hráčů budou navýšeny [1%]
- Hráčský agent bude více profitovat z přestupové částky [1%].

Při této příležitosti bychom Vám rádi připomněli, že můžete jednoduše pomoci k ještě větší popularizaci SoccerProjectu jednoduchou pravidelnou volbou na World Online games. Díky!

Všem manažerům přejeme mnoho úspěchů v nadcházející sezóně !

Tak tohle mě pobavilo. Jinými slovy: Děláme nepopulární, naprosto nesystémové změny z důvodu vlastní chyby, kterou jsme udělali před několika sezonami. To Vám ale nebrání hlasovat pro to, že Soccerprojet je ta nejlěpší hra na světě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nevím jak vy, ale já už posledně poprvé pro Soccer nehlasoval a nebudu ani teď. Podle mě si to prostě nezaslouží.
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:3 Kvě 2009 : Sezóna 29 - změny
Jak jsme již dříve avizovali, na prahu této sezóny dochází k několika změnám :

- Turnajové prémie budou daněny [10%].
- Platové požadavky hráčů budou navýšeny [1%]
- Hráčský agent bude více profitovat z přestupové částky [1%].

Při této příležitosti bychom Vám rádi připomněli, že můžete jednoduše pomoci k ještě větší popularizaci SoccerProjectu jednoduchou pravidelnou volbou na World Online games. Díky!

Všem manažerům přejeme mnoho úspěchů v nadcházející sezóně !

Tak tohle mě pobavilo. Jinými slovy: Děláme nepopulární, naprosto nesystémové změny z důvodu vlastní chyby, kterou jsme udělali před několika sezonami. To Vám ale nebrání hlasovat pro to, že Soccerprojet je ta nejlěpší hra na světě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nevím jak vy, ale já už posledně poprvé pro Soccer nehlasoval a nebudu ani teď. Podle mě si to prostě nezaslouží.
Tak tak pane kolego, máte naprotou pravdu. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Je tomu tak, prostě Sjarel promrhal obrovskou šanci (zhruba před 12 měsíci), rozjet tuto onlajnovku do vyšších sfér...
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

jak se to promrhání projevilo,nevim co se kde kdy delo,pro mě je proste v SP ekonomice moc penez a nekam se musí vyházet,proto to zvíšení,který se dotkne beze změny všech,tak vo co go,stejnak to jsou jen ztráty v řádech pár tisíc...
kopeckar

Post by kopeckar »

fifina.5 wrote:jak se to promrhání projevilo,nevim co se kde kdy delo,pro mě je proste v SP ekonomice moc penez a nekam se musí vyházet,proto to zvíšení,který se dotkne beze změny všech,tak vo co go,stejnak to jsou jen ztráty v řádech pár tisíc...
Ad 1) šly by určitě odčerpat jiným způsobem
Ad 2) Mám propad v příjmu z reklam 593.400, jonY.h psal, že u něj to je 560.000 a podobné to bude u většiny dalších manažérů, protože počet zaráz obsazených ploch byl hodně nízký i v předminulé sezóně, tak se to týká velkého množství manažérů. Pokud bychom počítali 20.000 manažérů (2/3) po 500.000, tak došlo k odčerpání 10.000.000.000 EUR. Slušná sumička. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Pro každýho managera stejný podmínky,tak kde se projevý to ,že jsem přišel o půl mega za sezónu když o něj přišli všichni?
Obor ekonomika mi absolutně nic neříká,ale takhle uvažuje muj selskej nerozum
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

chcete vidět pořádnou haluž ??? :shock: :shock: :shock:

Tak si klikněte zde

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2908097

turnaj : Memoriál Tomáše Pospíchala XXI.
oraganizátor : Foxir
o co šlo ? : o druhé místo ve skupině
kdo hrál? : FC ligáč vs FC letenská šlechta
kdo vyhrál? : FC ligáč
jaké byli výkony? :
122 : 133
děláš si kozy? : Né nedělám :lol: :lol: :lol:

tak tohle je hnus a špína velebnosti , vyhrát o 11 bodů a ani neremizovat a rovnou prohrát - to nenapraví ańi ta jedna neproměněná penalta :mrgreen:

Jo dneska nemáme den na Letný , ráno probuzení ligové na Pankráci pokousaní od Krys :lol: a ted tahle nestydatá haluž :? :shock:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Angee

Post by Angee »

to pupajdi13: je to sice "hnus" :) ale na druhou stranu si porovné obrany vs. útoky
:arrow: jeho útok přehrál Tvoju obranu, zatímco Tvůj útok na jeho obranu měl o třetinu horší hru :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi - ty seš jak já, hrál jsem dnes semifinále nic neříkajícího turnaje, na výkony řad jsem vyhrál 134:119 a co ? no remíza a prohra na penalty :(

jinak nepřijdou vám nějak ty simulace dlouhé ? na začátku sezóny byly vždy o dost kratší a na to, že je o třetinu míň týmů tak mi to nějak nesedí...
jancarik

Post by jancarik »

pane to mi zname to mame porad jednou o 12bodu dneska v lize o 2body a plichta minulou sezonu v lize celkem 5krat lepsi vykon a plichty jedna prohra je zajmavi ze kdyz to pocitam tak jen jednou se mi to stalo naopak a to byl zapas o nicem plus moje fantasticky centrum mladeze kde mam uspesnost dost pod 50% prichodu a kdyz uz neco prileze tak to jsou pecky :roll: vrazy a nekopove a jeste SW :evil: to byh tady musel psat jen sem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote: jinak nepřijdou vám nějak ty simulace dlouhé ? na začátku sezóny byly vždy o dost kratší a na to, že je o třetinu míň týmů tak mi to nějak nesedí...
jsou dlouhý a ještě potom člověk dostane takový haluže

to Angee : no,ale v záloze jsem jasně převálcoval :lol: ,prostě mi to nikdo nevymluví, 11 bodů navrch by mělo dát aspoň plichťáres , takhle mě to stálo postup v turnaji, což zamrzí.
Hák

Post by Hák »

FC Pacov - SK Kobeřice 2:2 (118/129)
Máte kluci pravdu, dneska je to nějaké divné :D
SK Kobeřice - E.36
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hák wrote:FC Pacov - SK Kobeřice 2:2 (118/129)
Máte kluci pravdu, dneska je to nějaké divné :D
vidíš,ty jsi dítě štěstěny :lol: 11 bodíků ti stačilo aspoń na plichťáres :wink: - mejch 11 bylo asi sakra málo :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”