Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by ps2512 »

niel wrote:mohli by jste mi to někdo vysvětlit prosím:
cenu vstupenky na pohár mám 20 a rozdělené to mám na 95% a 5%...
pak vidím že na můj zápas přišlo 100% fanoušků ode mě a 0% od soupeře...jenže 95% mého stadionu je 8550 a ne 5700 kterých přišlo...
a navíc: 13 Kvě 2009 + € 57.000,00 f.c. internazionale-FK VIMPERK 3-0 Příjem z prodeje vstupenek (5700 tickets) ...já to nechápu
1. rozdělení 95-5 je celkové kapacity
2. 100-0 bylo rozdělení fanoušků na tomto zápase
3. z pohárového zápasu dostáváš 50% ty a 50% soupeř ze vstupného
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

MošnaM wrote:
striker88 wrote:A napriklad mam hraca a v jednom odkaze http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx mi ukzuje market price cize cena na trhu skoro 6milionov na jedneho hraca a teraz ak ho dam na trh a najde sa kupec co ho kupi za tu jeho trznu cenu tak nedostanem ban ze som ho predal za velke prachy aj ked je teraz len 60% ale vo vyvoji :?: ....i tak nechapem ze jak moze byt taky sakra drahy :shock:
Prosím tě, ber ceny z Battle jako orientační - cena hráče záleží na momentálním zájmu - tržní cena. Do Battle byly vloženy prodejní ceny hráčů za určité období a on to počítá jako takový průměr. Ale ve skutečnosti ho jednou ho prodáš třeba za těch 6 miliónů, jindy třeba za 7 ale může se i stát, že za něj dostaneš 3 a budeš rád :wink: .
Při prodeji si dávej pozor na kupce. Když mám pochybnosti tak kontroluji jestli klub existuje už aspoň půl roku, jestli má všechny zaměstnance - prostě jestli to je opravdu fungující klub a né nějaký podvodník.
takze ja musim este kontrolovat kupca??? tak ja ked dam predat hraca aku mi pise batle-strategy a kupi ho niekto za vela bo ma tu hodnotu si nemyslim ze to je podvod.. ja sa nestaram kto to kupuje...som rad ze som dostal pozadovane mnozstvo penazi za neho popripade s navysenim ked ho chce viacej tymom..a nie ete kukat co za tym ho chce navyse ked ponuknu najvyssiu sumu za 6 dni ci jak sa preda sam ..
kopeckar

Post by kopeckar »

striker88 wrote:takze ja musim este kontrolovat kupca??? tak ja ked dam predat hraca aku mi pise batle-strategy a kupi ho niekto za vela bo ma tu hodnotu si nemyslim ze to je podvod.. ja sa nestaram kto to kupuje...som rad ze som dostal pozadovane mnozstvo penazi za neho popripade s navysenim ked ho chce viacej tymom..a nie ete kukat co za tym ho chce navyse ked ponuknu najvyssiu sumu za 6 dni ci jak sa preda sam ..
Podívej, každej svýho štěstí strůjce. Vem si z toho co chceš a přeji ti, abys tu časem nemusel zakládat topik, jak si dostal podle svého mínění neoprávněně BAN. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
kofi

Post by kofi »

Ono když ti nabídne za hráče 4M tým, který existuje sotva měsíc a má jen skauta, tak je něco špatně...a mohl bys na to dojet...
FC Alkoholicks
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Hehe.. už zase nevím, poradíte? Jak dlouho musím mít trenéra, aby stoupla morálka při vyhození? A funguje to i letos, zkoušel to někdo?

Díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:Hehe.. už zase nevím, poradíte? Jak dlouho musím mít trenéra, aby stoupla morálka při vyhození? A funguje to i letos, zkoušel to někdo?

Díky
Nezkoušel, ale myslím, že ho musíš mít dýl jak jednu sezónu 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote:Hehe.. už zase nevím, poradíte? Jak dlouho musím mít trenéra, aby stoupla morálka při vyhození? A funguje to i letos, zkoušel to někdo?

Díky
někdo jiný? ... no za chvíli to holt zjistím sám...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

Funguje vám Battle Strategy? Mě to nechce spočítat výkon týmu. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

PaTTTTrick wrote:
ps2512 wrote:

Díky
někdo jiný? ... no za chvíli to holt zjistím sám...
Nejméně 40 dní (tedy po 41 dni by to mělo fungovat). :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Balik
Fan

Post by Balik »

Jak je to kruci s těma červenejma, hraju to už nějakej ten pátek, ale že můj borec dostane po čistý červený pětizápasovej distanc mě i tak udivilo. Myslel sem, že max jsou tři zápasy, vim, že už sem se na to kdysi ptal, ale nechce se mi to hledat. dik (vim, že bych to mohl najít přes příspěvky svýho účtu, ale ten původní mně bohužel dali k ledu... vim, že bych ho mohl obnovit kliknutím na ten první mail, ale ten sem už kdysi smazal)
Slanec

Post by Slanec »

Balik wrote:Jak je to kruci s těma červenejma, hraju to už nějakej ten pátek, ale že můj borec dostane po čistý červený pětizápasovej distanc mě i tak udivilo. Myslel sem, že max jsou tři zápasy, vim, že už sem se na to kdysi ptal, ale nechce se mi to hledat. dik (vim, že bych to mohl najít přes příspěvky svýho účtu, ale ten původní mně bohužel dali k ledu... vim, že bych ho mohl obnovit kliknutím na ten první mail, ale ten sem už kdysi smazal)
Můj hráč už taky dostal distanc na 5 zápasů, víc jsem ještě neviděl, takže bych řekl, že to maximum nejsou 3 zápasy ale zápasů 5.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Angee

Post by Angee »

Slanec wrote:Můj hráč už taky dostal distanc na 5 zápasů, víc jsem ještě neviděl, takže bych řekl, že to maximum nejsou 3 zápasy ale zápasů 5.
Jj, je to těch pět :wink:
Image
Thelxiap
Team Manager

Post by Thelxiap »

Potřeboval bych poradit co bych mel vylepsit, upravit v mem tymu.
Thelxiap - Mercenarias - H.227

Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.

Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
ps2512

Post by ps2512 »

Thelxiap wrote:Potřeboval bych poradit co bych mel vylepsit, upravit v mem tymu.
No já nevím, to je tvůj tým, který by jsi měl vést podle sebe. Musíš se dívat jak to vedou zkušenější a vést to podle nich a později podle toho, jak tobě to nejlíp vyhovuje. :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Slanec

Post by Slanec »

ps2512 wrote:
Thelxiap wrote:Potřeboval bych poradit co bych mel vylepsit, upravit v mem tymu.
No já nevím, to je tvůj tým, který by jsi měl vést podle sebe. Musíš se dívat jak to vedou zkušenější a vést to podle nich a později podle toho, jak tobě to nejlíp vyhovuje. :wink:
To já jsem vždy dával na svůj šestý smysl a proto mám teď problém s financema :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”