zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by pupajdi13 »

zevfifefif wrote: nebo moje angličtina byla tak katastrofální, že to ani nečetli... :?: , ale psal jsem, když těch přáteláků měl zatím odehraných 27, tak nevím
Dám to k posouzení Etwasovi,díky
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
_vesly_
Assistant Coach

Post by _vesly_ »

Koukněte se na tohohle hráče... http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=21125483
CM 19let Agr.94 a hlavni skilly: 94 a 94 =D a pokyny: prihravky 8,9 .....Kdyby porad pokracoval v tech 94 tak by ta agr. snad ani nevadila.. =D
A je na prodej za 1,5M
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

_vesly_ wrote:Koukněte se na tohohle hráče... http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=21125483
CM 19let Agr.94 a hlavni skilly: 94 a 94 =D a pokyny: prihravky 8,9 .....Kdyby porad pokracoval v tech 94 tak by ta agr. snad ani nevadila.. =D
A je na prodej za 1,5M
ten pokyn mu ovšem vytrénováním ostatních skillů dosti klesne...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Slanec

Post by Slanec »

Zajímavý přístup k nabízení přestupové částky. Aniž by ho kdokoli přehodil nabízí stále víc a víc. Tak doufám, že se dostane k těm 550K za přímej přestup, co tam už 3 dny jsou :mrgreen:

SoccerProject.com Nová nabídka (Stijn Merlier) 1 Čnc (13:12)
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 65.000,00. Představenstvo klubu.
SoccerProject.com Nová nabídka (Stijn Merlier) 1 Čnc (13:11)
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 55.000,00. Představenstvo klubu.
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 45.000,00. Představenstvo klubu.
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 35.000,00. Představenstvo klubu.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kopeckar

Post by kopeckar »

Slanec wrote:Zajímavý přístup k nabízení přestupové částky. Aniž by ho kdokoli přehodil nabízí stále víc a víc. Tak doufám, že se dostane k těm 550K za přímej přestup, co tam už 3 dny jsou :mrgreen:

SoccerProject.com Nová nabídka (Stijn Merlier) 1 Čnc (13:12)
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 65.000,00. Představenstvo klubu.
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 55.000,00. Představenstvo klubu.
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 45.000,00. Představenstvo klubu.
Obdržel jste novou nabídku za hráče Stijn Merlier. Echipa lui BauBau nabízí € 35.000,00. Představenstvo klubu.
Ani já to nechápu. Já tuto variantu přehazování použil, když jsem slíbil léblíkovi, že od něj koupím hráče a situace se vyvrbila tak, že jsem ho nepotřeboval a kvůli nižší morálce po předchozích pár trejdech jsem potřeboval s tímto obchodem počkat a tak jsem se den co den přehazoval o 5%. Nakonec to dopadlo tak, že toho hráče koupil jiný manažer za ty prachy co jsem léblíkovi já slíbil. :mrgreen: Myšlenkové pochody tohoto manažéra jsou však obestřeny tajemstvím. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

Tak den co den dejme tomu, ale dát 4 nabídky během 1 minuty je docela dobrý, ale já si nestěžuju :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
kopeckar

Post by kopeckar »

Slanec wrote:Tak den co den dejme tomu, ale dát 4 nabídky během 1 minuty je docela dobrý, ale já si nestěžuju :mrgreen:
Buď má rád vzrušení z přehazování a nebo se ho chystá připravit tobě. Pohlídej si ho, aby se zavčasu zastavil. Výš jak na 10M ho nenechávej jít. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

Slanec wrote:Zajímavý přístup k nabízení přestupové částky. Aniž by ho kdokoli přehodil nabízí stále víc a víc. Tak doufám, že se dostane k těm 550K za přímej přestup, co tam už 3 dny jsou :mrgreen:
Já bych vám nabídl jiné vysvětlení a možná, že i reálné :wink: . Už se mi totiž stalo, že jsem se dohodl na přestupové částce za hráče (příklad - na hráči bylo 500K a já se dohodl na 2 miliónech) a při přihození na cílovou částku mi to oznámilo, že vedení klubu si myslí, že není nutno tolik přihazovat :shock: . Je zde patrně nějaké kontrola, že nabízená nová cena může dosahovat maximálně x procent té předchozí. Takže jsem musel přihodit tolik, kolik mi systém dovolil, a pak přihazovat znova až do dosažení cílové částky. Jestli toto nebude podobný problém - chtěl dát 65 tisíc a systém mu to nedovolil.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Slanec

Post by Slanec »

MošnaM wrote:Já bych vám nabídl jiné vysvětlení a možná, že i reálné :wink: . Už se mi totiž stalo, že jsem se dohodl na přestupové částce za hráče (příklad - na hráči bylo 500K a já se dohodl na 2 miliónech) a při přihození na cílovou částku mi to oznámilo, že vedení klubu si myslí, že není nutno tolik přihazovat :shock: . Je zde patrně nějaké kontrola, že nabízená nová cena může dosahovat maximálně x procent té předchozí. Takže jsem musel přihodit tolik, kolik mi systém dovolil, a pak přihazovat znova až do dosažení cílové částky. Jestli toto nebude podobný problém - chtěl dát 65 tisíc a systém mu to nedovolil.
No tak to je změna situace, ale přece jen.....Mně se teda tohle ještě nestalo (jako to, co ty popisuješ). Předtím tam byla nabídka 20K proto myslím, že 65K není o tak moc zase víc. Ale třeba máš pravdu.... :wink:
Slanec - FC Tigers
kofi

Post by kofi »

Vysvětlení je opravdu jednoduché. Já sám tohle občas praktikuju.
Jelikož nemám vždycky trpělivost babrat se s každým euro na smlouvě, ale zároveň jakožto správnej skrblík přece nebudu nikomu platit ani penny navíc, tak prostě hodím na plac nějakou částku. Řekněme, že hráč chce vzhledem ke své morálce a hodnocení okolo 4000-5000,-. Jelikož mi vezme rovnou těch 5000, tak přihodím o pár kaček a zároveň snížím smlouvu. Přijme. Udělám to samé, dokud nenarazím na částku, pod kterou nejde. :)
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:..... :)
Taky možnost - a možná pravděpodobnější :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kofi

Post by kofi »

pupajdi13 wrote:
zevfifefif wrote: nebo moje angličtina byla tak katastrofální, že to ani nečetli... :?: , ale psal jsem, když těch přáteláků měl zatím odehraných 27, tak nevím
Nějaký výsledek?
FC Alkoholicks
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

kofi wrote:
pupajdi13 wrote:
Nějaký výsledek?
trest? Samozřejmě že žádný! On ani žádný nedostane, protože manažer lapsky hraje už od listopadu 2005. Kdyby tohle udělal nějaký manažer, který to hraje teprve 3 měsíce, tak dostane ban hned!
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

zevfifefif wrote:trest? Samozřejmě že žádný! On ani žádný nedostane, protože manažer lapsky hraje už od listopadu 2005. Kdyby tohle udělal nějaký manažer, který to hraje teprve 3 měsíce, tak dostane ban hned!
Konečně jsi to pochopil. :(
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Mirek wrote:
zevfifefif wrote:trest? Samozřejmě že žádný! On ani žádný nedostane, protože manažer lapsky hraje už od listopadu 2005. Kdyby tohle udělal nějaký manažer, který to hraje teprve 3 měsíce, tak dostane ban hned!
Konečně jsi to pochopil. :(
ale tak, alespoň mi dal inspiraci...takhle si alespoň vydělám víc peněz, než kdybych hrál turnaje (1 doma a 1 venku)...
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”