Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Zdar, můžu nějak zjistit, kdo opustil můj klub? Mám pocit, že kdysi tam bylo napsaný i jméno, teď nic. Dik
Pokud ten hráč neodešel poté,co mu vypršela smlouva tak v historii je vždy jméno.Ale když odešel po vypršení smlouvy,tak jeho jméno tam nenípetrix wrote:Zdar, můžu nějak zjistit, kdo opustil můj klub? Mám pocit, že kdysi tam bylo napsaný i jméno, teď nic. Dik

Ví někdo jak se registrovat do České ligy?? (www.soccerproject.co.cz)
Dík předem
Dík předem
Bertone
-
- Member of the Soccer Project Association
tady to mášBertone wrote:Ví někdo jak se registrovat do České ligy?? (http://www.soccerproject.co.cz)
Dík předem
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 6&t=138195
Když postavím na post LM hráče CM s individuálním pokynem přihrávky tak mu ten pokyn nechat nebo dát normální? Díkes
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Včerejší chyba, dneska je to v pořádku.
Code: Select all
http://imgs.sk/index.pl?obr=bugspbmp-66224.bmp
Určitě mu přihrávky nech. Ten indiv. výkon se mu přičte i na LM. Teoreticky bys mu mohl dát i hrát po křídle, což mu někdy může vycházet líp než ty přihrávky. Ale to už si musíš spočítat sám.amoszamba wrote:Když postavím na post LM hráče CM s individuálním pokynem přihrávky tak mu ten pokyn nechat nebo dát normální? Díkes
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Může mi někdo vysvětlit podrobněji co je skrytá vlastnost?
-
Skrytá vlastnost je další z faktorů kvality hráče, která se do konečného hodnocení počítá 2x (snad mě paměť neklame). Skrytá vlastnost se nemění, pouze může kolísat v rozmezí +/-3. Minimální skrytá vlastnost je 70 a maximální logicky 100. Čím vyšší má hráč skrytou vlastnost, tím je větší NADĚJE, že bude dobrej, proto jsou mladí, nevytrénovaní hráči z centra mládeže s vysokou skrytou vlastností ceněni o dost více. Skrytou vlastnost ti může spočítat pográmek SPMT nebo Battle-strategy.Bertone wrote:Může mi někdo vysvětlit podrobněji co je skrytá vlastnost?
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Chtěl bych se zptat když uspořádám soukromí turnaj s kámošema ze stejného IP třeba ze startovným 1 000 000 nemůžou nám bloknout účty?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
Tak za:puzzle wrote:Chtěl bych se zptat když uspořádám soukromí turnaj s kámošema ze stejného IP třeba ze startovným 1 000 000 nemůžou nám bloknout účty?
1) pokud máte stejnou IP (třeba jste se přihlásili na stejným počítači a tak), tak to je pak porušení pravidel a bloknout účty vám můžou a nejspíš i bloknou (pokud se takovéhoto turnaje zúčastníte)
2) startovné 1M je opravdu vysoké a aby jsi mohl vůbec takový turnaj uspořádat, měl bys mít na kontě tuším aspoň 12M a nejen ty, ale všichni, kteří se toho turnaje chtějí zúčastnit
3) pokud hraješ ty nebo některý z tvých kamarádu divizi nižší než F, tak stejně startovný 1M dát nemůžeš, tam je to hodně omezený kvůli podvodům (aby silnej tým nepozval 31 nováčků se startovným 100K a vydělal by 1,5M)
EDIT: 4) soukromý turnaj může mít myslím startovný stejně "jen" 100K
Slanec - FC Tigers
Přesně jak říká Slanec. Jen bych myslím doplnil, že soukromý turnaj má max. startovné 50K, pro divize G a H je to omezení ještě větší (nevím jistě, tušímže 10/20K).Slanec wrote:Tak za:puzzle wrote:Chtěl bych se zptat když uspořádám soukromí turnaj s kámošema ze stejného IP třeba ze startovným 1 000 000 nemůžou nám bloknout účty?
1) pokud máte stejnou IP (třeba jste se přihlásili na stejným počítači a tak), tak to je pak porušení pravidel a bloknout účty vám můžou a nejspíš i bloknou (pokud se takovéhoto turnaje zúčastníte)
2) startovné 1M je opravdu vysoké a aby jsi mohl vůbec takový turnaj uspořádat, měl bys mít na kontě tuším aspoň 12M a nejen ty, ale všichni, kteří se toho turnaje chtějí zúčastnit
3) pokud hraješ ty nebo některý z tvých kamarádu divizi nižší než F, tak stejně startovný 1M dát nemůžeš, tam je to hodně omezený kvůli podvodům (aby silnej tým nepozval 31 nováčků se startovným 100K a vydělal by 1,5M)
EDIT: 4) soukromý turnaj může mít myslím startovný stejně "jen" 100K
A pokud chceš znát můj soukromý názor - tak pro mě je VELMI podezřelý už jenom tento tvůj dotaz a záměr. Ale jinak samozřejmě ctím presumpci nevinny.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

no já rozdodně se nechystám takový turnaj udělat bo ani kdybych chtěl tak nemůžu protože mi můj stav konta to rozhodně nedovoluje

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

jasněpuzzle wrote:no já rozdodně se nechystám takový turnaj udělat bo ani kdybych chtěl tak nemůžu protože mi můj stav konta to rozhodně nedovoluje![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Potřebuji vědět jaký kolik mám dát u stylu,když hraji beton.Ale potřebuji to dát tak,aby se mi ještě více snížil výkon,bo hraji dnes v Dr.Jekyll a Mr.Hyde I