Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Big El »

TULEN wrote:Když mám v týmu golmana a útočníka se stejnýma zkušenostma (98%) koho mám dát kapitánem?SPMT mi píše golmana,je v tom nějaký rozdíl kdybych dal útočníka?díky za odpověď!
Neměl by v tom být rozdíl. Respektive naprosto minimální. Teoreticky by to měl být asi ten, co má o nějakou tu desetinu zkušeností víc - což ovšem nejspíš nevíš. A i když neznám vzoreček toho výpočtu, tak jsem si vcelku jistý, že na výkonu týmu se ten rozdíl neprojeví vůbec.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:
TULEN wrote:Když mám v týmu golmana a útočníka se stejnýma zkušenostma (98%) koho mám dát kapitánem?SPMT mi píše golmana,je v tom nějaký rozdíl kdybych dal útočníka?díky za odpověď!
Neměl by v tom být rozdíl. Respektive naprosto minimální. Teoreticky by to měl být asi ten, co má o nějakou tu desetinu zkušeností víc - což ovšem nejspíš nevíš. A i když neznám vzoreček toho výpočtu, tak jsem si vcelku jistý, že na výkonu týmu se ten rozdíl neprojeví vůbec.
já to v tomto případě dělám tak,že vyberu hráče podle stylu hry mého týmu .
příklad. - hraju defenzivně 5-4-1 beton , kapitánem se stává GK

hraju utočně 3-4-3 protiutoky - kapitánem se stává utočník :wink:
přijde mi totakhle logické a jelikož mám už několik hráčů v Ačku na 100 zkuš,tak to takhle využívám .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zdarec všem na Fóru!Chtěl bych se optat,za kolik žlutých karet v ligových zápasech mám stop na příští mač.Myslím si,že je to za 3 žluté karty,ale chci se ujistit a proto se ptám.Předem díky za odpovědi.S pozdravem Zabral68!
ps2512

Post by ps2512 »

Zabral68 wrote:Zdarec všem na Fóru!Chtěl bych se optat,za kolik žlutých karet v ligových zápasech mám stop na příští mač.Myslím si,že je to za 3 žluté karty,ale chci se ujistit a proto se ptám.Předem díky za odpovědi.S pozdravem Zabral68!
Máš pravdu, jsou to 3 :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

ps2512 wrote:
Zabral68 wrote:Zdarec všem na Fóru!Chtěl bych se optat,za kolik žlutých karet v ligových zápasech mám stop na příští mač.Myslím si,že je to za 3 žluté karty,ale chci se ujistit a proto se ptám.Předem díky za odpovědi.S pozdravem Zabral68!
Máš pravdu, jsou to 3 :wink:
Dikas za potvrzující odpověď.
CezsneK
Groundsman

Nákup

Post by CezsneK »

Čau všichni, mám dotaz. Chci koupit hráče a nikdo mi nepřijal smlouvu a to jsem je hodně přecenil. Jaký je systém nákupu? ... :) díky CezsneK ( HoMo GanG)
CezsneK ( HoMo GanG )
ps2512

Post by ps2512 »

takové SW nikdo nekoupí (nevytrénované, agresivní, staré) :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Tak se mi splnilo SP přání a to postup do Déčka :) a když to dobře dopadne tak na 99% z prvního místa jako třešnička na dortu :)
tom17
Team President

Re: Nákup

Post by tom17 »

CezsneK wrote:Čau všichni, mám dotaz. Chci koupit hráče a nikdo mi nepřijal smlouvu a to jsem je hodně přecenil. Jaký je systém nákupu? ... :) díky CezsneK ( HoMo GanG)
Na přestupovém trhu můžete kupovat a prodávat hráče. S jedním týmem můžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Členové SPFA mohou mezi sebou 3 přestupy za 2 sezóny.

Nakupování: Jsou tři možnosti, jak podepsat nové hráče.
1. Týmový přestup: Přestup mezi dvěma týmy za příslušnou přestupovou částku. Hráč je dán na přestupovou listinu vlastníkem a ostatní týmy mohou činit nabídky. Po určité době (minimálně 3 dnech a maximálně 6 dnech) vlastník určí, které nabídky přijímá. Hráč se posléze sám rozhodne, kterou smlouvu přijme. Pokud vlastník neoznačí přijaté nabídky, hráč bude prodán nejvyšší nabídce během první simulace serveru v 04.00h 6 dní potom, co byl dán na listinu. Nicméně, pokud byla podána nabídka na hráče během posledního dne, hráč zůstává na přestupové listině jeden další den.
2. Volný přestup: Přestup mezi dvěma týmy s přestupovou částkou 0. Vlastník dá hráče na listinu zdarma a každý tým mu(hráči) může dát nabídku smlouvy. Hráč se sám rozhodne, kterou smlouvu přijme během simulace serveru v 04.00h.
3. Volný hráč: Podepsání hráče bez smlouvy.

V době, kdy je hráč na přestupové listině minimálně 3 dny, může u něj prodávající nastavit ‘Částku za okamžitý přestup’, která musí převyšovat minimálně o 20% současnou nejvyšší nabídku na hráče. ‘Částku za okamžitý přestup’ nelze změnit ani smazat. Všichni zájemci o daného hráče (mající na něj podanou nabídku) jsou o určení ‘Částky za okamžitý přestup’ informováni. Pokud kdokoli nabídne za hráče tuto ‘Částku za okamžitý přestup’ nebo vyšší, hráč neprodleně přestupuje do jeho týmu. Jde o volbu, která rozhodně není povinná, ale věříme, že v případě dojednávání okamžitého přestupu se stane užitečnou.

Prodávání: Jsou dvě cesty, jak prodat hráče.
• Týmový přestup: Přestup mezi dvěma týmy s určenou sumou za přestup.
• Volný přestup: Přestup mezi dvěma týmy bez přestupové částky.

Hráč může být samozřejmě také propuštěn nebo mu vyprší smlouva.
Obchody s nereálnými částkami mohou být upraveny nebo zrušeny a mohou zapříčinit potrestání zúčastněných manažerů. Pokud obdržíte přemrštěnou nabídku na Vašeho hráče, kontaktujte nás a předejděte svému případnému potrestání.

(Okopírováno z Pravidel, které najdeš v horní liště Pomoc ---> Pravidla
Jinak vyplatí si přečíst také FAQ zde: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
CezsneK
Groundsman

Post by CezsneK »

Mně jde o to, že za hráče chtěj 100k a plat 309 a jinak nic a já dám 300k, plat 500 a bonus za výhru 100 a podpis. bonus 10k a nic ... :roll:
CezsneK ( HoMo GanG )
ps2512

Post by ps2512 »

CezsneK wrote:Mně jde o to, že za hráče chtěj 100k a plat 309 a jinak nic a já dám 300k, plat 500 a bonus za výhru 100 a podpis. bonus 10k a nic ... :roll:
Čím větší celkové hodnocení hráč má....tím větší chce plat. Můžeš narazit na hráče s hodnocením 83% bude prodáván za 200K a bude tam mít plat jen 309 eur.
Jenže tobě ho nebude chtít přijmout!!!! Jde o to, že tento plat mu byl nabízen, když byl ještě dorostenec s hodnocením třeba 40%. Po tobě teď ale již bude chtít plat jako mají ostatní s hodnocením 83% a to je několik tisíc.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
CezsneK
Groundsman

Post by CezsneK »

ps2512 wrote:
CezsneK wrote:Mně jde o to, že za hráče chtěj 100k a plat 309 a jinak nic a já dám 300k, plat 500 a bonus za výhru 100 a podpis. bonus 10k a nic ... :roll:
Čím větší celkové hodnocení hráč má....tím větší chce plat. Můžeš narazit na hráče s hodnocením 83% bude prodáván za 200K a bude tam mít plat jen 309 eur.
Jenže tobě ho nebude chtít přijmout!!!! Jde o to, že tento plat mu byl nabízen, když byl ještě dorostenec s hodnocením třeba 40%. Po tobě teď ale již bude chtít plat jako mají ostatní s hodnocením 83% a to je několik tisíc.

na hráče se 70% je ot zhruba kolik? .. :) dík .... ( v nabídce jde tedy vcelku jen o plat že? .. :) )
CezsneK ( HoMo GanG )
ps2512

Post by ps2512 »

hodnocení 70% a morálka 100% je 2100 :wink:, musíš i o 5% zvýšit nabídku, pokud již někdo nabízel před tebou :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
CezsneK
Groundsman

Post by CezsneK »

ps2512 wrote:hodnocení 70% a morálka 100% je 2100 :wink:, musíš i o 5% zvýšit nabídku, pokud již někdo nabízel před tebou :wink:
Hele, to mě nepodceňuj :P to tam píše automaticky :D
CezsneK ( HoMo GanG )
tom17
Team President

Post by tom17 »

CezsneK wrote:

na hráče se 70% je ot zhruba kolik? .. :) dík .... ( v nabídce jde tedy vcelku jen o plat že? .. :) )
Abyste měl představu o platech hráčů, může Vám k tomu posloužit krátký seznam níže. Samozřejmě jde pouze o odhad.
• 60% --> € 700,00
• 70% --> € 2.000,00
• 75% --> € 3.500,00
• 80% --> € 6.000,00
• 85% --> € 10.500,00
• 90% --> € 18.000,00

(Opět zkopírováno z Pravidel)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47