zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

fifina.5
Team President

Re: zajimavosti

Post by fifina.5 »

pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

fifina.5 wrote:pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..
Hodně štěstí v dalším životě. Odpočívej v pokoji a kdyby sis to někdy rozmyslel, tak cestu znáš. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

fifina.5 wrote:pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..
Hele chlape škoda, ale měj se dobře. Hodně štěstí do budoucna. Zdarec :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

to se mi snad zdá... :roll:

Image
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:to se mi snad zdá... :roll:

Image
Hrej power-play. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Vím, že to neni zajimavost, ale tým Vipers se dneska dostali uspěšně do mínusu :D:D A proto doufám, a vybízím manažery aby zavítali na přestupní stranky našeho výberu a pořídili si nekterýho hráče. Výběr je veliky :D
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

kopeckar wrote:
Papa Bouba Diop wrote:to se mi snad zdá... :roll:

Image
Hrej power-play. :mrgreen:
no právě kvůli tomuto máme v týmu našeho univerzálního rwanďana, který na postu SW snad za celou svou kariéru ještě nenastoupil :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

"Oblíbená hláška"

Ahoj, hráč Alloysius Chibueze se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.

S pozdravem,
trenér

Jdu se tedy podívat jak to s tou šancí, že by nastoupil vypadá :

GK 16 Alloysius Chibueze Poraněné vazy 8

No a nevypadá. Naštěstí se však jedná o mou brankářskou čtverku až pětku. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
zajdaz

Post by zajdaz »

Tak dnes je pro mě významný den. Přesně před 3 roky jsem založil svůj tým. Ani se člověku nechce věřit, že to tady vydržel takovou dobu. Z té doby mám v týmu ještě dva pamětníky, trenéra a golmana, jinak už mi z původního kádru nezbyl nikdo.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy :lol:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13 wrote:Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy :lol:

A to není první bombastický přestup. Přijde mi, že to někdy až zbytečně přeplácí a při troše snahy by mohl ty hráče pořídit za míň.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

zajdaz wrote:Tak dnes je pro mě významný den. Přesně před 3 roky jsem založil svůj tým. Ani se člověku nechce věřit, že to tady vydržel takovou dobu. Z té doby mám v týmu ještě dva pamětníky, trenéra a golmana, jinak už mi z původního kádru nezbyl nikdo.
Všechno nejlepší k narozeninám :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote:
pupajdi13 wrote:Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy :lol:

A to není první bombastický přestup. Přijde mi, že to někdy až zbytečně přeplácí a při troše snahy by mohl ty hráče pořídit za míň.
Tak evidentně s tím nemá problem,když v minulé sezoně ode mne kupoval to CM za 28 mega , tak byl v naprostém klídečku a vyřazovala z něj jistota - to konto bych snad ani vidět nechtěl :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Tak dnes u mě v týmu byla druhá várka podpisů smluv. Jako vždy zbýval jeden den :mrgreen: A trochu mě to teda rozhodilo. Když jsem došel k Mendietovi, říkal jsem si: Tak ten bude chtít takovou 15tku... Hmm, neměl zájem. Šel jsem po stovce jako správnej skrblík nahoru. Nespočet nezájmů... 19k nezájem. 19 800€ nezájem. Až když jsem přidal auto a dům, tak se teda rozhoupal. Další hráče byli "skromnější" a přijali 13-15k. Úmysl Sjarela sice vychází, ale mě to začíná pěkně srát. Když jsem si to tak počítal, tak pomalu ani vstupný za domácí zápasy v lize mě neužíví. Dám každýmu hráčovi na hambáča a jsem na 0 :roll:
V úmyslu jsem měl hezkých pár sezón do stadionu nevložit ani Euro a místo toho nakoupit posily. Omyl... Dal jsem stadion teď rozšířit o dalších 12k. Tak doufám, že se to trochu správí. Další peníze jsem investoval do 2ks Hitech videostěn, ovšem jejich využití mi teda není dodnes jasné... :o
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

pupajdi13 wrote:
tom17 wrote:

Tak evidentně s tím nemá problem,když v minulé sezoně ode mne kupoval to CM za 28 mega , tak byl v naprostém klídečku a vyřazovala z něj jistota - to konto bych snad ani vidět nechtěl :lol:
No, já jsem s prodejem spokojen. Nedávno k nám přišel za desítku brankář, který taky zahraje 76 a je o pět let mladší. Vydržovat si v kádru dva takové týpky by bylo příliš i na náš ambiciózní tým :) Mi celkem udělalo radost, že ho koupil Widlák, než jsem provedl inventuru jeho nákupů a přestupů s výsledkem:
nákupy: 898 681
prodeje: 1 098 855
Mohl jsem někde udělat drobnou chybku, ale závěr je takovej, že by měl mít na kontě pořád ještě nějakých 200-250M :x Prakticky každý má totiž kontě víc něž kolik činí bilance nákupů a prodejů (díky vyhraným turnajům, vstupnému, apod.).
S těmahle zdrojema může vyhrát Áčko klidně 5-6x...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”