zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..
-
- Member of the Soccer Project Association
Hodně štěstí v dalším životě. Odpočívej v pokoji a kdyby sis to někdy rozmyslel, tak cestu znáš.fifina.5 wrote:pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hele chlape škoda, ale měj se dobře. Hodně štěstí do budoucna. Zdarecfifina.5 wrote:pro ty co znaly tým FC Petvičky,tak už definitivně s tímto týmem sp nehraju! hodně štěstí všem..

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
to se mi snad zdá...

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Hrej power-play.Papa Bouba Diop wrote:to se mi snad zdá...![]()

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Vím, že to neni zajimavost, ale tým Vipers se dneska dostali uspěšně do mínusu
:D A proto doufám, a vybízím manažery aby zavítali na přestupní stranky našeho výberu a pořídili si nekterýho hráče. Výběr je veliky 

-
no právě kvůli tomuto máme v týmu našeho univerzálního rwanďana, který na postu SW snad za celou svou kariéru ještě nenastoupilkopeckar wrote:Hrej power-play.Papa Bouba Diop wrote:to se mi snad zdá...![]()

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
"Oblíbená hláška"
Ahoj, hráč Alloysius Chibueze se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Jdu se tedy podívat jak to s tou šancí, že by nastoupil vypadá :
GK 16 Alloysius Chibueze Poraněné vazy 8
No a nevypadá. Naštěstí se však jedná o mou brankářskou čtverku až pětku.
Ahoj, hráč Alloysius Chibueze se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Jdu se tedy podívat jak to s tou šancí, že by nastoupil vypadá :
GK 16 Alloysius Chibueze Poraněné vazy 8
No a nevypadá. Naštěstí se však jedná o mou brankářskou čtverku až pětku.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tak dnes je pro mě významný den. Přesně před 3 roky jsem založil svůj tým. Ani se člověku nechce věřit, že to tady vydržel takovou dobu. Z té doby mám v týmu ještě dva pamětníky, trenéra a golmana, jinak už mi z původního kádru nezbyl nikdo.
-
Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

A to není první bombastický přestup. Přijde mi, že to někdy až zbytečně přeplácí a při troše snahy by mohl ty hráče pořídit za míň.pupajdi13 wrote:Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy![]()
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Všechno nejlepší k narozeninámzajdaz wrote:Tak dnes je pro mě významný den. Přesně před 3 roky jsem založil svůj tým. Ani se člověku nechce věřit, že to tady vydržel takovou dobu. Z té doby mám v týmu ještě dva pamětníky, trenéra a golmana, jinak už mi z původního kádru nezbyl nikdo.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Tak evidentně s tím nemá problem,když v minulé sezoně ode mne kupoval to CM za 28 mega , tak byl v naprostém klídečku a vyřazovala z něj jistota - to konto bych snad ani vidět nechtěltom17 wrote:A to není první bombastický přestup. Přijde mi, že to někdy až zbytečně přeplácí a při troše snahy by mohl ty hráče pořídit za míň.pupajdi13 wrote:Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy![]()

-
Tak dnes u mě v týmu byla druhá várka podpisů smluv. Jako vždy zbýval jeden den
A trochu mě to teda rozhodilo. Když jsem došel k Mendietovi, říkal jsem si: Tak ten bude chtít takovou 15tku... Hmm, neměl zájem. Šel jsem po stovce jako správnej skrblík nahoru. Nespočet nezájmů... 19k nezájem. 19 800€ nezájem. Až když jsem přidal auto a dům, tak se teda rozhoupal. Další hráče byli "skromnější" a přijali 13-15k. Úmysl Sjarela sice vychází, ale mě to začíná pěkně srát. Když jsem si to tak počítal, tak pomalu ani vstupný za domácí zápasy v lize mě neužíví. Dám každýmu hráčovi na hambáča a jsem na 0 
V úmyslu jsem měl hezkých pár sezón do stadionu nevložit ani Euro a místo toho nakoupit posily. Omyl... Dal jsem stadion teď rozšířit o dalších 12k. Tak doufám, že se to trochu správí. Další peníze jsem investoval do 2ks Hitech videostěn, ovšem jejich využití mi teda není dodnes jasné...

V úmyslu jsem měl hezkých pár sezón do stadionu nevložit ani Euro a místo toho nakoupit posily. Omyl... Dal jsem stadion teď rozšířit o dalších 12k. Tak doufám, že se to trochu správí. Další peníze jsem investoval do 2ks Hitech videostěn, ovšem jejich využití mi teda není dodnes jasné...

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
- Team Board Member
No, já jsem s prodejem spokojen. Nedávno k nám přišel za desítku brankář, který taky zahraje 76 a je o pět let mladší. Vydržovat si v kádru dva takové týpky by bylo příliš i na náš ambiciózní týmpupajdi13 wrote:Tak evidentně s tím nemá problem,když v minulé sezoně ode mne kupoval to CM za 28 mega , tak byl v naprostém klídečku a vyřazovala z něj jistota - to konto bych snad ani vidět nechtěltom17 wrote:A to není první bombastický přestup. Přijde mi, že to někdy až zbytečně přeplácí a při troše snahy by mohl ty hráče pořídit za míň.pupajdi13 wrote:Tak Widláci to myslej v Ačku opravdu vážně , nekup to za ty prachy![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1![]()

nákupy: 898 681
prodeje: 1 098 855
Mohl jsem někde udělat drobnou chybku, ale závěr je takovej, že by měl mít na kontě pořád ještě nějakých 200-250M

S těmahle zdrojema může vyhrát Áčko klidně 5-6x...
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz