pupajdi13 wrote:mouven wrote:
Jinak me dneska hodne zarazila jedna vec, o ktere jsem nevedel.. Stalo se mi, ze kdyz jsem chtel dat hrace na trh(za 2M), tak jsem se trochu seknul a omylem mu prodlouzil smlouvu na ty 2M:-D Hlasce jsem nevenoval pozornost a znova potvrdil:-D Pak jsem si uvedomil, kde jsem a hrac mel 70K smlouvu...takze prvni vec.. 70K je nastaveny max nevite? Nebo se to nejak odpocitava..to jen tak pro zajimavost.. a pak kdyz jsem dal hrace na trh a nikdo ho nechtel, tak jsem si rikal, ze to mozna bude kvuli ty smlouve..ze bude mit vyssi pozadavky nez by hrac jeho kvalit mel??? No a aby me nezrujnoval, tak jsem se s nim rozloucil a dal propustit.. fakt prijemny zjisteni, kdyz mi to napsalo, ze ma smlouvu a chce 3M opakuji 3 melouny jako odchodny..Driv to byl nejakej pakatel ne?? A Nebo se to odvozuje podle smlouvy? Trochu vic otazek..tak dik za odpoved..
na tyhle věci je expert Mošník,kterýmu se povedlo dvakrát za sebou podepsat jednoho stejnýho hráče na 70tis plat.
k tvému nebalhu už nefunguje to každodenní snižování platu ,tudíž to holt budeš muset 30 dní trpět a čekat až uplyne tahle doba a potom jít a zkusit podepsat novou smlouvu a skrouhnout to co se dá,bohužel zatím asi nikdo neví, jak se to snížit po tech 30ti dnech , jelikož je to nové pravidlo od teto sezony.
Výše odstupného se určitě řídí délkou i výší smlouvy , proto ten tvuj mazel chce 3 megáče - celebrita jedna
takže když to shrnu,nic jiného ti nezbývá než počkat tech 30 dnů a pak to hodně dlouho zkoušet co podepíše.
každopádně by bylo zajímavé pak o tom sem napsat,kolik jsi ho ponížil,aby jsme si dokázali udělat náhled,jak nové pravidlo funguje v praxi.
Pupajdi má ve všem pravdu. I v tom mém expertování s podpisama 70K smluv

. Jen doplním k tvým otázkám. 70K je opravdu maximální možný plat - když mu nabídneš třeba milión, systém to sám sníží na těch 70K. A prémie za výhru má max 30K - to samé, ať nabídneš kolik chceš, systém to sám sníží na 30K.
Pokud ho dáš na TL, bude od zájemce vyžadovat plat jen o málo nižší. Jeho požadavky se totiž odvíjejí od momentálního platu a momentální délky smlouvy (ten tvůj má teď na tři roky, takže žádný velký pokles požadavků se nedá očekávat

). I pokud ho dáš zadarmo, bude chtít docela hodně. Sice míň, než normálně (nevím proč), ale taky hodně.
Na tom odchodném mně překvapilo, že chce tak málo. Podle mých dosavadních zkušeností, by měl chtít doplatit celou smlouvu, což je za tři roky přes 6 mega - a toto platilo vždy, jen když si začínal, u těch nizkých platů samozřejmě chtěli málo. Nevím jak ty, ale já jsem propouštěl hráče naposledy někdy v G a to stejně ještě před koncem smlouvy.
A poslední věc - ta změna v prodlužování smluv opravdo funguje bohužel, a tak jeden přehmat může tým i zničit

. Oni to obhajovali, že se kupují hráči ZDARMA za velký plat, který se jim pak denně snižoval. A mnozí s tím omezením radostně souhlasili. Tak bych jim přál, aby někdy udělali takový přehmat, jako já a teď ty, a uviděj, jak jim to bude příjemné

. Každopádně pokud se ho nezbavíš zdarma, musíš čekat tu půlsezónu a pak snížit maximálně na co to půjde. I bych pak využil tu možnost převodu části platu (15K) na maximální bonus za výhru a holt ho nestavěl do ligy a poháru, když to nebude nutné. Přesně jak píše Pupajdi, nevíme, jaké požadavky bude po půl sezóně mít. Já bych tipoval tak 15K dolu, ale musí se to ověřit. Tedy začal bych s nabídkou (pokud tedy jde dolů ze současného platu 70K, 0, 0 a na tři roky) 30K plat, 30K prémie, 0 bonus za podpis a šel po třeba 200 nahoru. Bude to trvat dlouho, ale abys zajistil co nejmenší plat, jinak to nepůjde. Bohužel.
Tak hodně štěstí.
Edit: A teď koukám, že máš na něj nabídku. Tak to máš štěstí jako blázen

. Jak jen to půjde, tak ho pošli pryč

. Toho Háčkaře to stejně ale zrujnuje a skončí

.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3