Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote: Jinak me dneska hodne zarazila jedna vec, o ktere jsem nevedel.. Stalo se mi, ze kdyz jsem chtel dat hrace na trh(za 2M), tak jsem se trochu seknul a omylem mu prodlouzil smlouvu na ty 2M:-D Hlasce jsem nevenoval pozornost a znova potvrdil:-D Pak jsem si uvedomil, kde jsem a hrac mel 70K smlouvu...takze prvni vec.. 70K je nastaveny max nevite? Nebo se to nejak odpocitava..to jen tak pro zajimavost.. a pak kdyz jsem dal hrace na trh a nikdo ho nechtel, tak jsem si rikal, ze to mozna bude kvuli ty smlouve..ze bude mit vyssi pozadavky nez by hrac jeho kvalit mel??? No a aby me nezrujnoval, tak jsem se s nim rozloucil a dal propustit.. fakt prijemny zjisteni, kdyz mi to napsalo, ze ma smlouvu a chce 3M opakuji 3 melouny jako odchodny..Driv to byl nejakej pakatel ne?? A Nebo se to odvozuje podle smlouvy? Trochu vic otazek..tak dik za odpoved..
na tyhle věci je expert Mošník,kterýmu se povedlo dvakrát za sebou podepsat jednoho stejnýho hráče na 70tis plat.
k tvému nebalhu už nefunguje to každodenní snižování platu ,tudíž to holt budeš muset 30 dní trpět a čekat až uplyne tahle doba a potom jít a zkusit podepsat novou smlouvu a skrouhnout to co se dá,bohužel zatím asi nikdo neví, jak se to snížit po tech 30ti dnech , jelikož je to nové pravidlo od teto sezony.
Výše odstupného se určitě řídí délkou i výší smlouvy , proto ten tvuj mazel chce 3 megáče - celebrita jedna 8)
takže když to shrnu,nic jiného ti nezbývá než počkat tech 30 dnů a pak to hodně dlouho zkoušet co podepíše.
každopádně by bylo zajímavé pak o tom sem napsat,kolik jsi ho ponížil,aby jsme si dokázali udělat náhled,jak nové pravidlo funguje v praxi. :wink:
dej ho na trh zdarma, on nebude chtít tak velké prachy a někdo ho koupí..sice na tom nevyděláš, ale aspon Tě nezrujnuje ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote: dej ho na trh zdarma, on nebude chtít tak velké prachy a někdo ho koupí..sice na tom nevyděláš, ale aspon Tě nezrujnuje ;)
taky varianta, vidíš,to mě ted nenapadlo :wink: - tak záleží,jak moc je pro Tebe ten hráč duležitej a jak si ho cenníš.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote: Edit: Vy Ačkaři dneska ale máte věci :lol: - jeden staví trávníky jak na běžícím pásu bez správce stadáku a druhej rozhazuje milionové smlouvy na všechny strany :lol:
(prosím brát s humorem ,tuto poznámku) :wink:

To víš pupajdí, to je holt elita a určitě jsou za tím záměry, které my, jakožto prostý plebs nemůžeme pochopit. A nebo snobský rozmar?

(rovněž i já prosím brát tuto poznámku s humorem) :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no tak mě by momentálně zruinovalo asi i to "každodenní" stavění Hi-techu :) ale když na to máte hoši...(zase sranda :) )
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Co je na tom nepochopitelného ? Postoupit už nemají kam, tak se nám hoši trochu nudí :mrgreen:

Jestli někdy budeme v A, třeba pochopíme :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
MošnaM

Post by MošnaM »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote: Jinak me dneska hodne zarazila jedna vec, o ktere jsem nevedel.. Stalo se mi, ze kdyz jsem chtel dat hrace na trh(za 2M), tak jsem se trochu seknul a omylem mu prodlouzil smlouvu na ty 2M:-D Hlasce jsem nevenoval pozornost a znova potvrdil:-D Pak jsem si uvedomil, kde jsem a hrac mel 70K smlouvu...takze prvni vec.. 70K je nastaveny max nevite? Nebo se to nejak odpocitava..to jen tak pro zajimavost.. a pak kdyz jsem dal hrace na trh a nikdo ho nechtel, tak jsem si rikal, ze to mozna bude kvuli ty smlouve..ze bude mit vyssi pozadavky nez by hrac jeho kvalit mel??? No a aby me nezrujnoval, tak jsem se s nim rozloucil a dal propustit.. fakt prijemny zjisteni, kdyz mi to napsalo, ze ma smlouvu a chce 3M opakuji 3 melouny jako odchodny..Driv to byl nejakej pakatel ne?? A Nebo se to odvozuje podle smlouvy? Trochu vic otazek..tak dik za odpoved..
na tyhle věci je expert Mošník,kterýmu se povedlo dvakrát za sebou podepsat jednoho stejnýho hráče na 70tis plat.
k tvému nebalhu už nefunguje to každodenní snižování platu ,tudíž to holt budeš muset 30 dní trpět a čekat až uplyne tahle doba a potom jít a zkusit podepsat novou smlouvu a skrouhnout to co se dá,bohužel zatím asi nikdo neví, jak se to snížit po tech 30ti dnech , jelikož je to nové pravidlo od teto sezony.
Výše odstupného se určitě řídí délkou i výší smlouvy , proto ten tvuj mazel chce 3 megáče - celebrita jedna 8)
takže když to shrnu,nic jiného ti nezbývá než počkat tech 30 dnů a pak to hodně dlouho zkoušet co podepíše.
každopádně by bylo zajímavé pak o tom sem napsat,kolik jsi ho ponížil,aby jsme si dokázali udělat náhled,jak nové pravidlo funguje v praxi. :wink:
Pupajdi má ve všem pravdu. I v tom mém expertování s podpisama 70K smluv :mrgreen: . Jen doplním k tvým otázkám. 70K je opravdu maximální možný plat - když mu nabídneš třeba milión, systém to sám sníží na těch 70K. A prémie za výhru má max 30K - to samé, ať nabídneš kolik chceš, systém to sám sníží na 30K.
Pokud ho dáš na TL, bude od zájemce vyžadovat plat jen o málo nižší. Jeho požadavky se totiž odvíjejí od momentálního platu a momentální délky smlouvy (ten tvůj má teď na tři roky, takže žádný velký pokles požadavků se nedá očekávat :cry: ). I pokud ho dáš zadarmo, bude chtít docela hodně. Sice míň, než normálně (nevím proč), ale taky hodně.
Na tom odchodném mně překvapilo, že chce tak málo. Podle mých dosavadních zkušeností, by měl chtít doplatit celou smlouvu, což je za tři roky přes 6 mega - a toto platilo vždy, jen když si začínal, u těch nizkých platů samozřejmě chtěli málo. Nevím jak ty, ale já jsem propouštěl hráče naposledy někdy v G a to stejně ještě před koncem smlouvy.
A poslední věc - ta změna v prodlužování smluv opravdo funguje bohužel, a tak jeden přehmat může tým i zničit :cry: . Oni to obhajovali, že se kupují hráči ZDARMA za velký plat, který se jim pak denně snižoval. A mnozí s tím omezením radostně souhlasili. Tak bych jim přál, aby někdy udělali takový přehmat, jako já a teď ty, a uviděj, jak jim to bude příjemné :cry: . Každopádně pokud se ho nezbavíš zdarma, musíš čekat tu půlsezónu a pak snížit maximálně na co to půjde. I bych pak využil tu možnost převodu části platu (15K) na maximální bonus za výhru a holt ho nestavěl do ligy a poháru, když to nebude nutné. Přesně jak píše Pupajdi, nevíme, jaké požadavky bude po půl sezóně mít. Já bych tipoval tak 15K dolu, ale musí se to ověřit. Tedy začal bych s nabídkou (pokud tedy jde dolů ze současného platu 70K, 0, 0 a na tři roky) 30K plat, 30K prémie, 0 bonus za podpis a šel po třeba 200 nahoru. Bude to trvat dlouho, ale abys zajistil co nejmenší plat, jinak to nepůjde. Bohužel.
Tak hodně štěstí.

Edit: A teď koukám, že máš na něj nabídku. Tak to máš štěstí jako blázen :lol: . Jak jen to půjde, tak ho pošli pryč :wink: . Toho Háčkaře to stejně ale zrujnuje a skončí :cry: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
mouven

Post by mouven »

Diky vsem za odpovedi:-) a aspon jste se trochu zasmali.. prej snobsky rozmar..pcheee:-D
S tema penezma jsem to nevedel.. Jak psal Mosna zkusil jsem ho hodit znovu na trh za 1 a zajemci se chytli..a ted je nabidka 257K takze se nejaky penizky vrati.. Jinak jsem zkousel psat zajemci, jestli mi nenapise kolik nabidnul smlouvu, ale zatim zadna odpoved.. Ja taky propoustel naposledy hrace jeste z uvodniho tymu, kde meli vsichni minimalni smlouvy, takze jsem tomu nevenoval pozornost..
FK Bolka FOREVER
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

chci se zeptat jak to je !! Neska sem si chtěl koupit docela dobýho hráče od týmu AC Tommaso bohužel se mi ukázalo :(
Error
V tento okamžik nemůžete kupovat hráče od manažera icebob. Buď máte dříve podanou nabídku na některého z jeho svěřenců nebo jste od něj již hráče zakoupil.

Co to je ? Já sem s tímhle týmem obchodoval !! ale již v minulé sezoně...co já vím tak nesmím běhém sezony dvakrát obchodovat s jedním týmem!! ale toohle je jiné ??
27 Čnc 2009 Bártek 30 Hráč Jiří Čech byl zakoupen za € 1.600.000,00 z AC Tommaso .
Teď 24 Zaří 2009 !!!
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
tom17
Team President

Post by tom17 »

Se(basty)an wrote:chci se zeptat jak to je !! Neska sem si chtěl koupit docela dobýho hráče od týmu AC Tommaso bohužel se mi ukázalo :(
Error
V tento okamžik nemůžete kupovat hráče od manažera icebob. Buď máte dříve podanou nabídku na některého z jeho svěřenců nebo jste od něj již hráče zakoupil.

Co to je ? Já sem s tímhle týmem obchodoval !! ale již v minulé sezoně...co já vím tak nesmím běhém sezony dvakrát obchodovat s jedním týmem!! ale toohle je jiné ??
27 Čnc 2009 Bártek 30 Hráč Jiří Čech byl zakoupen za € 1.600.000,00 z AC Tommaso .
Teď 24 Zaří 2009 !!!
Podle mě je to z toho důvodu, že to omezení platí po dvě sezóny, ne pouze na jednu. Prvního hráče jsi koupil v sezóně 30, nyní máš sezónu 31, dalšího hráče budeš tedy moci koupit až následující sezónu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

tom17 wrote:
Se(basty)an wrote:chci se zeptat jak to je !! Neska sem si chtěl koupit docela dobýho hráče od týmu AC Tommaso bohužel se mi ukázalo :(
Error

Teď 24 Zaří 2009 !!!
Podle mě je to z toho důvodu, že to omezení platí po dvě sezóny, ne pouze na jednu. Prvního hráče jsi koupil v sezóně 30, nyní máš sezónu 31, dalšího hráče budeš tedy moci koupit až následující sezónu.
dodatek: Je to tak, podařilo se mi to najít v pravidlech:
Na přestupovém trhu můžete kupovat a prodávat hráče. S jedním týmem můžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny.
VIASTORE
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

sakra co dělám špatně sem z takových výsledků už zoufalej!poradte prosím někdo (tohle je tatktika s nejlepším výkonem)

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=16391373
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

TULEN wrote:sakra co dělám špatně sem z takových výsledků už zoufalej!poradte prosím někdo (tohle je tatktika s nejlepším výkonem)

Nic, snad jedině chodit do kostela. Výkon o 3 lepší a plichta to není zas tak hrozné. Já dnes plichtil s výkonem o 2 lepším.

Je to jenom moje osobní domněnka, ale mám pocit že při rozestavení 4-3-3 je větší pravděpodobnost plichty, než při 3-4-3.
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

Sokol Cejc wrote:
TULEN wrote:sakra co dělám špatně sem z takových výsledků už zoufalej!poradte prosím někdo (tohle je tatktika s nejlepším výkonem)

Nic, snad jedině chodit do kostela. Výkon o 3 lepší a plichta to není zas tak hrozné. Já dnes plichtil s výkonem o 2 lepším.

Je to jenom moje osobní domněnka, ale mám pocit že při rozestavení 4-3-3 je větší pravděpodobnost plichty, než při 3-4-3.
Vida, to s těmi plichtami je pro mě novinka. Přitom 4-3-3 je mých oblíbených. Jinak souhlasím. Pomoct může jedině chodit do kostela. Možná jen jedna poznámka. Máš hodně agresivní hráče. Což je samozřejmě věc přístupu, já jdu cestou hráčů s nižšími PB, ale i nižší agresivitou. Nicméně s tvými řízky bych si netroufal hrát součet agr. a rozhodčího 128. Nicméně i kdybys byl bez redky a zahrál ještě víc, nikdo ti nezaručí, že to plichta nebude...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
crueface1

Post by crueface1 »

Zdravím všechny

:?: Měl bych dotaz : má nějaký vliv na výkon hráče jeho týdenní plat? Např. :mám hráče,co mě stojí 600 měsíčně už druhou sezónu a jeho vlastnosti jsou několikanásobně vyšší. Nehrál by líp,kdybych mu zvýšil plat?
Díky za odpověď
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
tom17
Team President

Post by tom17 »

crueface1 wrote:Zdravím všechny

:?: Měl bych dotaz : má nějaký vliv na výkon hráče jeho týdenní plat? Např. :mám hráče,co mě stojí 600 měsíčně už druhou sezónu a jeho vlastnosti jsou několikanásobně vyšší. Nehrál by líp,kdybych mu zvýšil plat?
Díky za odpověď
Ne, plat nemá na výkon žádný vliv.
Peníze se dají investovat lépe :wink:
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”