Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Penize na jeho vykon nemaji zadny vliv, takze se snaz drzet smlouvy co nejnize, aby te to pozdeji nezrujnovalo..
FK Bolka FOREVER
díky zkusím teda 3-4-3 dvě CM mám lepší než dvě CB tak uvidím díky mocBig El wrote:Vida, to s těmi plichtami je pro mě novinka. Přitom 4-3-3 je mých oblíbených. Jinak souhlasím. Pomoct může jedině chodit do kostela. Možná jen jedna poznámka. Máš hodně agresivní hráče. Což je samozřejmě věc přístupu, já jdu cestou hráčů s nižšími PB, ale i nižší agresivitou. Nicméně s tvými řízky bych si netroufal hrát součet agr. a rozhodčího 128. Nicméně i kdybys byl bez redky a zahrál ještě víc, nikdo ti nezaručí, že to plichta nebude...Sokol Cejc wrote:Nic, snad jedině chodit do kostela. Výkon o 3 lepší a plichta to není zas tak hrozné. Já dnes plichtil s výkonem o 2 lepším.TULEN wrote:sakra co dělám špatně sem z takových výsledků už zoufalej!poradte prosím někdo (tohle je tatktika s nejlepším výkonem)
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=16391373
Je to jenom moje osobní domněnka, ale mám pocit že při rozestavení 4-3-3 je větší pravděpodobnost plichty, než při 3-4-3.
-
Odpovězeno bylo a já bych jen chtěl drobně korigovat tvůj dotaz. Uvádíš zde pojem "plat" a spojuješ ho chybně s časovými úseky "týdenní" a "měsíčně". Pokud se jedná opravdo o položku, která je ve smlouvě pojmenována plat a pokud ses pouze nepřepsal, tak máš špatnou představu, co to znamená. Plnou částku platu totiž všichni hráči berou pokaždé, když tvůj tým odehraje soutěžní zápas (liga, SP pohár). Za přáteláky se bere jen určité procento z platu (25%) a ještě je dané maximum (tuším 300 euro) - zanedbatelná položka.crueface1 wrote:Měl bych dotaz : má nějaký vliv na výkon hráče jeho týdenní plat? Např. :mám hráče,co mě stojí 600 měsíčně už druhou sezónu a jeho vlastnosti jsou několikanásobně vyšší. Nehrál by líp,kdybych mu zvýšil plat?
Díky za odpověď
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Máš pravdu,špatně jsem to napsal. Šlo mi o plat za zápas,což s časových úsekem "týdenní" vůbec nesouvisí.
Jinak díky za odpovědi
Jinak díky za odpovědi

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
Tak bohuzel mi nikdo neodpovedel jakou mu nabizeli smlouvu, ale dulezity pro me je, ze pribeh ma stastny konec a hrac odesel z naseho klubu za 1M
Takze nakonec jsem si i neco vydelal..

FK Bolka FOREVER
da sa nejako ovplyvnit aby sa mi hraci nezranovali? lebo poslednych 5 dni sa mi zranilo 9 hracov...z toho vacsina na viac ako 5 dni a uz to je neunosne...lebo myslel som ze tam funguje nejaky random ale teraz by to bola uz fakt velka nahoda
-
ovlivnit to lze pouze udržováním vysoké fyzičky...puq wrote:da sa nejako ovplyvnit aby sa mi hraci nezranovali? lebo poslednych 5 dni sa mi zranilo 9 hracov...z toho vacsina na viac ako 5 dni a uz to je neunosne...lebo myslel som ze tam funguje nejaky random ale teraz by to bola uz fakt velka nahoda
Funguje to skutečně randomově a někdy se to holt takhle sejde. Každopádně roli hraje:puq wrote:da sa nejako ovplyvnit aby sa mi hraci nezranovali? lebo poslednych 5 dni sa mi zranilo 9 hracov...z toho vacsina na viac ako 5 dni a uz to je neunosne...lebo myslel som ze tam funguje nejaky random ale teraz by to bola uz fakt velka nahoda
A) Fyzička hráčů nastupujících k zápasu. Když ji mají nižší, mají větší náchylnost ke zranění.
B) Počet zápasů, které hraješ. Logicky - čím víc zápasů hraješ, tím se zvyšuje pravděpodobnost, že se v některém někdo zraní.
C) Někde jsem četl (nemám ověřeno), že agresivnější hráči mají větší náchylnost ke zranění (svému, ne k zranění soupeře), než ti méně agresivní.
D) Každý hráč má nejspíš nějakou vlastní "skrytou" náchylnost ke zraněním. Ale tohle rozhodně neovlivníš.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

no vo fyzicke to na 100% nebude lebo snazim sa hrat iba hracmi ktori maju fyzicku viac ako cca 87
pocet zapasov mam viac menej konstantny a to 3-4 zapasy za den a doteraz po jednom max dvaja zraneni
s agresivitiou by sa dalo aj suhlasit...ale aktualne zo 7 zranenych maju traja agresivitu 7,13,16...ale vcelku to je logicke
a urcite v tom bude aj nieco co nie je vidiet...bud ze kazdy hrac ma neico v sebe alebo ze aj tymi mozu mat svoje obdobia
no na teraz som zrusil pripravne zapasy aby sa dal tym doporiadku
edit: este ma napadla jedna vec ze na to moze mat suvis aj nastavena agresivita v danom zapase, ze ci vyssia agresivita tym vyssia nachylnost na zranenia
pocet zapasov mam viac menej konstantny a to 3-4 zapasy za den a doteraz po jednom max dvaja zraneni
s agresivitiou by sa dalo aj suhlasit...ale aktualne zo 7 zranenych maju traja agresivitu 7,13,16...ale vcelku to je logicke
a urcite v tom bude aj nieco co nie je vidiet...bud ze kazdy hrac ma neico v sebe alebo ze aj tymi mozu mat svoje obdobia

edit: este ma napadla jedna vec ze na to moze mat suvis aj nastavena agresivita v danom zapase, ze ci vyssia agresivita tym vyssia nachylnost na zranenia
Nwm, myslím, že s tou týmovou agr. to nesouvisí, ale 100% jistý si nejsem. Pokud ostatní máš v pohodě, tak to zkrátka bude jen shoda náhod.puq wrote:no vo fyzicke to na 100% nebude lebo snazim sa hrat iba hracmi ktori maju fyzicku viac ako cca 87
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

asi to vazne bude nahoda...ale velmi zla nahoda...dufam ze na nasledujuce 2 sezony som si vycerpal zranenia 

Ví někdo s určitostí, po kolika dnech (přesně) je možné vyhodit trenéra, aby se zvedla hráčům morálka? Myslel jsem, že je to 42 dnů, není to náhodou ještě míň? Díky
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
42 je správně na chluptom17 wrote:Ví někdo s určitostí, po kolika dnech (přesně) je možné vyhodit trenéra, aby se zvedla hráčům morálka? Myslel jsem, že je to 42 dnů, není to náhodou ještě míň? Díky

Big El wrote:Funguje to skutečně randomově a někdy se to holt takhle sejde. Každopádně roli hraje:puq wrote:da sa nejako ovplyvnit aby sa mi hraci nezranovali? lebo poslednych 5 dni sa mi zranilo 9 hracov...z toho vacsina na viac ako 5 dni a uz to je neunosne...lebo myslel som ze tam funguje nejaky random ale teraz by to bola uz fakt velka nahoda
A) Fyzička hráčů nastupujících k zápasu. Když ji mají nižší, mají větší náchylnost ke zranění.
B) Počet zápasů, které hraješ. Logicky - čím víc zápasů hraješ, tím se zvyšuje pravděpodobnost, že se v některém někdo zraní.
C) Někde jsem četl (nemám ověřeno), že agresivnější hráči mají větší náchylnost ke zranění (svému, ne k zranění soupeře), než ti méně agresivní.
D) Každý hráč má nejspíš nějakou vlastní "skrytou" náchylnost ke zraněním. Ale tohle rozhodně neovlivníš.
C) Někde jsem četl (nemám ověřeno), že agresivnější hráči mají větší náchylnost ke zranění (svému, ne k zranění soupeře), než ti méně agresivní. - Luboši, to jsi četl kde? Člověk se pořád učí

jinak bych tam ještě doplnil, že je taky dobré mít vhodné zaměstnance a mít je vytrénované na co možná nejlepší úrovni.
jen bych na to navázal - vím, že to zkoušel kdysi happyna nebo frankie a těch 42 dni sedělo (jsou to přesně 2/3 sezóny). chtěl bych se ale zeptat - zkoušel někdo třeba 41 nebo 40 dní?pupajdi13 wrote:42 je správně na chluptom17 wrote:Ví někdo s určitostí, po kolika dnech (přesně) je možné vyhodit trenéra, aby se zvedla hráčům morálka? Myslel jsem, že je to 42 dnů, není to náhodou ještě míň? Díky![]()